Divatvilág a kpopban: Koreai divattervezők II. - KÉrdekesség

2017. júl. 29.

Divatvilág a kpopban: Koreai divattervezők II.

Katleen Kye

A most 27 éves lány az Egyesült Államokban született, a londoni Central Saint Martins Művészeti és Formatervezési főiskolán tanult és ott is szerzett diplomát. Kethleen Kye a 2011-ben indított unisex márka kreatív igazgatója. Ugyanebben az évben vált híressé a Szöuli divathéten. A jó minőségű utcai viselet egy olyan egyedi stílusfilozófiából született, amely 2013-ban megkapta a Koreai Divattervezők Tanácsa díjat, és a 2014-es LVMH díj döntőse lett (támogatják a holnap fiatal tehetségeit, népszerűsítik őket és a nyertes pénzbeli jutalmat kap). Koreai szülőföldjén 2014-ben megjelentette önéletrajzát könyv formában: Looking Happy címmel, és megnyerte a Samsung Divattervezési alapot.
A ruhái viccesek és színesek, a tervei a figyelemre méltó kontrasztokról ismertek és az utcai grafika beépítésétől különlegesek. Legutóbbi gyűjteményei szokatlan mintázatok kombinációiból állnak, pelyhes szövetekkel, valamint szatén és szőrös pólókkal.

Idolok, akik viselték a ruháit és előre is sorry, de sok ruhának nem találtam meg az árát:
Hyunseung őszi/téli 2013-as kollekció (Now MV-ben viselte)
Hyuna őszi/téli 2013-as kollekció, kék kabát (szintén a Now MV-ben látható)
Super Junior-os Henry őszi/téli 2012-es kollekció zipzáras dzseki (Break Down MV- ben viselte)
Shinee-s Key és Minho,  EXO-s Sehun és Super Junior-os Eunhyuk 2012-es nyári kollekció, fehér kalózmintás póló 210.000won/ 49.200Ft (Exo – Mama MV,Super Junior - Sexy, free and single MV, EXO History MV, SHINee két tagja pedig egy magazinban szerepelt)
SNSD-s Tiffany 2017-es őszi/téli kollekció

SNSD-s Hyoyeon 2017-es őszi/téli kollekció (Tiffany és Hyoyeon az idén megrendezett Szöuli divathéten viselték a ruhákat)
Amber 2012-es kollekció, pink, csontvázas póló (F(x) Eletrice Shock promotálása idején látni rajta párszor)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése