A legtöbb követővel rendelkező idolok az instagrammon - KÉrdekesség

2017. júl. 22.

A legtöbb követővel rendelkező idolok az instagrammon

A népszerűséggel, és a hírnévvel mint tudjuk az jár, hogy a közösségi portálokon is rengetegen követik az embert. Van aki nagyon aktív az interneten is, s valaki kevésbé.
Mivel már az instagrammon is aktívak vagyunk gondoltam miért is ne legyen egy ehhez kötődő témájú listánk?
Persze azért sem a twittert,vagy más oldalakat bújtam, hogy kigyűjtsem a legtöbb követővel,feliratkozóval birtokolt hírességet,mert az instagrammon jóval kevesebb előadó van fent, vagy csak közös bandafiókjuk van, és így szorosabb a "verseny".


3 millió követőtől kezdődik a lista és így haladunk szépen sorba.... 

f(x) - Victoria

Victoriával, az f(x) leaderével kezdődik a lista, akit 3 millió fiók követ, ő maga pedig 231-et követ, köztük a csapattársait; Ambert, Krystalt és Lunat, de rajtuk kívül  Zhoumit, Donghaet a Super Juniorból, a CNBlue MinHyukját is, de akár Jessica Albát is említhetnénk.

SuJu - Yesung

Yesugot 3,1 millióan követik, ő pedig 118 fiókot, a banda tagjain kívül, Stephen Curryt a Warriors híres kosárlabdázóját, Kobe Bryantet, és más kosaras oldalakat és persze Leonardo Di Capriot is!

EXID - Hani

Hanit egy kicsit többen követik, mint Yesungot, s ezt a számot Jay Park is támogatja.
Azonban Haninak a követési listája is hosszabb. Sok más idolt is követ, köztük Nanát,Jacksont,vagy Seulongot.

GOT7 - Yugyeom

A GOT7 maknaeját 3 és fél millióan követik, de ő csupán 18 fiókot követ, köztük van Chris Brown. 

SNSD - Hyoyeon

Hyoyeon az a tag a Girls' Generationból, akinek "csak" 4 millió követője van. Így ő rendelkezik a híres lánybandából a legkevesebb feliratkozóval. Követi legjobb barátnőjét Mint, és neki a csapattársait, a Miss A tagjait, és Irene Kimet, modellt is. Persze, Ariana Grande és Vanessa Hudgens sem maradhat ki.

SuJu - Donghae

Donghae ugyanannyi követőt tudhat magának mint Hyoyeon. 146 felhasználót követ, köztük David Beckhamet, Beyoncét,Angelina Joliet, Taylor Swiftet,Chris Brownt (és még több Chris fanpaget) és Dicapriot is.

SHINee - Key

Amellett, hogy 4,2 millió követője van ő senkit nem követ, és a listán a 3. azok közül aki a legtöbbet posztolt eddig. (Nem sokkal lehagyva Darat)

SNSD - Sunny

Ugyanannyi a követőinek száma mint Keynek, és IU-nak, ő maga pedig nagyon sok idolt követ. Továbbá Skrillexet is.

IU

IU 77 felhasználót követ csak, de az szinte mind idol vagy koreai színész fiókja.

SNSD - Seohyun

Seohyun, mint a GG 3. legkevésbé követett tagja (Sooyounggal holtversenyben), 4,3 millió követővel rendelkezik még így is! Emellett 88 fiókot követ, köztük a csapattársait, és több SM ent.-es idolt, de a már feloszlott Wonder Girls pár tagját is, azaz Ha:tfel-t, és Limet.

SNSD - Sooyoung

A szintén 4,3 milliós népszerűségnek örvend az instán, ő pedig 182 fiókot követ, mint például Jared Letot,vagy Gigi Hadidot, Kendall Jennert, Justin Timberlaket, Taylor Swiftet, és Bruno Marsot. 

SuJu - Siwon

Siwonnak is annyi követője van mint az előző két említettnek, de ő már jóval több személyt,oldalt követ. Az NBA sportliga hivatalos oldalát, mint ahogy DiCapriot, és James Cordent színész, műsorvezetőt, és a 9GAG oldalát szintén követi.

f(x) - Amber

Amber már 4 és fél millió követőt tud magának, ami nem csoda, hiszen elég népszerű az idoltársai körében. Jó pár JYPEnt.-es idol követi, mint a barátnője Min, és az ő csapattársa/ex csapattársa Fei és Jia a Miss A-ből, de említhetnénk BamBamet, Jacksont, és Markot a GOT7-ből, vagy a 15& Jiminjét is, vagy jó barátját JoKwont. Ő maga egyébként viszont követi az idolok többségét akik őt is, de például a 2PM Junsuját, és Beenzino gyönyörű barátnőjét is.

SNSD - Yuri

Yuri nem csak koreai idolokat, és amerikai filmsztárokat, és divatmárkák hivatalos oldalait követi, mint BoA-t, DEANt vagy Emma Stonet, Jessica Albát, vagy a Chanelt,Victoria Secretet, és Valentinot, hanem Palvin Barbarát, nagyon híres magyar modellt is. Egyébként nem sokkalelőzte meg az előtte lévőt, Ambert. 

GOT7 - BamBam

 BamBam is sok más hírességet követ, pl. Wiz Khalifat, Justin Biebert,Taylor Swiftet, vagy Tim Bengelt,német művészt, de több humoros videókat feltöltő oldalt is követ, és többek közt egy rajongót is, aki fanartokat készít a GOT7-ről.

GOT7 - Mark

Ugyanúgy 4,8 millió követője van Marknak, mint Bambamnek, és ő is követi Wiz Khalifat, és Justin Biebert, viszot ő Kevin Hartot, Pharrell Williamset, Harry Stylest is követi például. 

SNSD - Tiffany

Tiffanynak már 5,2 millió követője van, és ő is meglehetősen sokat posztolt már, ezzel ellentétben nem túl sok felhasználót követ, csupán a Girl's Generation tagjait, és pár privát fiókot. Egyébként ha Jessicát, mint ex-tagot nem számítjuk bele, Tiffany a 3. legkövetettebb tag a GG-ben.

HyunA

Hyuna is lehagyta nem is olyan sokkal Tiffanyt a listán a követők számával, azonban ő nem követ senkit. Továbbá ő a 2. a listán aki a legtöbbet posztolt eddig. (Egyébként az EXO ex-tagjának Krisnek is 5,3 millió követője van)

f(x) - Krystal

Krystalt több mint 5 és fél millióan követik, ő viszont csak az f(x) tagjait és 2 oldalt követ, ( A 2 oldal egyébként szintén hozzá, és az f(x)-hez kötődik.) és persze a nővérét, Jessicat.

2NE1 - Dara

Darat 6 millióan követik, ugyanúgy mint CL-t, így a már feloszlott 2NE1 tagjai közül ők ketten a legkövetettebb tagok az instagrammon. Dara ugyan lecsúszott a "dobogóról",de ő lenne a 4. a listán, aki a legtöbbet posztol, de Key mindig előrébb jár legalább 5 poszttal.

2NE1 - CL

CL Darával ellentétben nem követ senkit, de ő is nagyon sokat posztolt eddig.

MISS A - Suzy

Suzy a 4. a listán a női előadók közül, akit a legtöbben (6,3 millióan) követnek. Őt is sok idol követi, leginkább JYPEnt.-es előadók, de a barátnője IU, és Dara is követi, ahogy Gemma is (tajvani énekes, aki koreában is debütált), de ő szintén követi a legtöbb JYP-s énekest, pl. A 2pm-ből Jun.K-t,Junhot, Nichkhunt, magát JYP-t és Ayeont is. Emellett nagyon sok modellt követ, és több amerikai hírességet is, mint pl. Kim Kardashiant, Kylie, és Kendall Jennert, Gigi és Bella Hadidot, Lily Collinst vagy Ariana Grandet. 

SNSD (ex) - Jessica

Jessica pedig 3. a listán a női előadók közül akit a legtöbben követnek, lehagyva Suzyt. Ő egyébként csak egy személyt követ, a húgát Krystalt, a másik két követés pedig az ügynökség oldala ahol jelenleg együttműködik.

SNSD - Yoona

Yoona a GG második legkövetettebb tagja az instagrammon Taeyeon után, és ő is csak a bandának a további tagjait követi, senki mást.

GOT7 - Jackson

A következő pedig Jackson, aki a GOT7 legkövetettebb tagja. Nagyon sok más idolt követi őt, és ő is őket, azonban ezen kívül nagyon sok más fiókot is követ, ezzel ő az a listán aki a legtöbb oldalt/személyt követ. Többek közt elég sok divatmárka oldalát, mint például a Pradat, Adidast, Rolexet, sorolhatnánk tovább. S ki ne hagyjam Kylie Jenner,Emma Watsot, Cara Delevigne,Zayn Maliko, és David Beckham mellett Curtis Leporet is követi. (Nem mellesleg nem csak Jacksonnak, de Seungrinak, a BigBangből is 6,5 millió követője van)

EXO - Lay

Laynek van az Exo aktív tagjai közül a legkevesebb követője, de így is 6,7 millióval büszkélkedhet jelenleg. Leginkább SM ent.-es idolokat, és egyéb fiókokat, ékszeroldalakat követ,de Amyra Dasturt,szinésznőt is.

EXO(ex) - Tao

Tao is elég sok márka oldalát követi; Vans, Lamborghini,Gucci,Chanel, és persze énekeseket, színészeket is; Justin Bieber, Emma Watson, Pharrell Williams, Paris Hilton és Ruby Rose is szerepel a listán. 

BIGBANG - Taeyang

Már több mint 7 milliós követőtáborral, Taeyangnál járunk, aki a Bigbangből a legkevesebbet posztol! Mint a legtöbben ő is leginkább a kiadójánál lévő idolokat követi, azonban az AC/DC, Guns N' Roses oldalát, több Rolling Stones oldalt, és Mick Jaggert is. Persze a követési listájáról írhatnék még ide több modellt, tetoválót is.

BIGBANG - T.O.P

Jól emlékszem mikor Tabi regisztrált az instagrammra. Kicsit később lett itt aktív mint a csapattársai, (ha az emlékezetem nem csal) azonban rendesen behozta a lemaradását, hiszen már egyből rengeteg képet töltött fel mindenről. Mármint tényleg mindenről. Modern székekről, és sorolhatnám. Mindig jókat mosolyogtam a posztjain, hiszen néha nagyon értelmetlen dolgokat tett ki, és mint ahogy a bejegyzések számán is látszik, nagyon sokat. TOP már több mint 8 millió követővel rendelkezik, és követ egy magáról szóló fanpaget is.

EXO(ex) - Luhan

Az Exo ex-tagja is lecsúszott a régi bandájának a "dobogójáról", hiszen ő "csak" a 4. legkövetettebb közülük. Annak ellenére, hogy már nem a csapat tagja az SM-mel való pereskedés miatt, ő is követi továbbra a tagokat, s emellett a Miss A ex tagját Jiat, vagy az SM ent.-nél lévőket, Ambert, és Donghaet is

SNSD - Taeyeon

Taeyeon nem csupán mint a Girls' Generation legkövetettebb tagjaként, hanem mint a legkövetettebb női idolként szerepel a listán. Csapattársain kívül még Keyt és Jonghyunt követi a SHINee-ből, egy-két privát fiókot, és persze a Disney oldalát is. 

EXO - Baekhyun

Baekhyun az Exo tagjain belül pedig kiérdemelte az instagram-népszerűség pályafutásán a 3. helyet. A többi tagon kívül még DEAN-t, Siwont, Eunhyukot, Kim Hyungjunt,Donghaet, és Heechult is követi, és 2 supreme oldalt.

EXO - Sehun

Sehun pedig az Exo tagjain belül a második legkövetettebb tagja, több mint 10 millió követővel! Továbbá a listán a dobogósunk, ő a 3. akit a legtöbben követnek, és természetesen ő maga nem követ senkit!

EXO - Chanyeol

És kezdünk elérni a végéhez, de nem utolsó sorban Chanyeol a második legkövetettebb idol a listán, mindenki közül, az Exo tagjai közül pedig az első, több mint 11 millió követővel!  Majdnem 200 felhasználót követ, köztük Zicot, Grayt, Deant és Crusht, San E-t, azonban Jordant, Palvin Barbit, és Kanye Westet is.

 BIGBANG - GD

És végül, nem meglepő módon G-dragonnak van a legtöbb követője az idolok közül, majdnem 14 és fél millió felhasználó követi, ő maga azonban senkit. Ő az 1. a listán azok közül aki eddig a legtöbbet posztolt. Érdekességképpen pedig még annyit, hogy közel annyi követője van mint a Gucci márka hivatalos instagram oldalának. (másfél millió különbséggel.) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése