A 'legrosszabb' debütálások a média szerint - KÉrdekesség

2017. júl. 1.

A 'legrosszabb' debütálások a média szerint

Az idolok életében a debüt az egyik legfontosabb momentum hiszen itt mutatkoznak be a jövendőbeli rajongóknak, a nagy világnak. A debütkor próbálják a legjobb benyomást tenni és minél több ember szívét megnyerni. Vannak olyan idol csapatok akiknek a debütjük jó volt, csak nem kaptak elég figyelmet, és vannak azok akiknek a debütjük sem volt a legjobb, de még a vélemények sem. A következő lista az internetezők által van összeállítva, a rajongók ne vegyék sértésként hiszen ez személyes véleményen múlik. 
Chocolate
A 2010-ben megjelent csapat debütje, azért (is) volt rossz, mert lányok  egyszerűen hülyén néztek ki.
Az énekhangjuk sem a legjobb.  A lányok amúgy nem úgy néznek ki, mintha találkoztak volna valaha csokoládéval. Néhány hét múlva a debüt után fel is oszlottak két tag botránya miatt. Mellesleg sokan összetévesztik őket ChoColat nevű bandával (én is).
Block B 
Személy szerint nagyon szeretem a fiúkat, úgyhogy kicsit meglepett, hogy ők is a legrosszabb debütálok között vannak. Állítólag azért volt rossz a debütjük, mert a 'Freeze' megmutatott minden olyan dolgot amit a K-Popról gondolunk. Nos, hogy ez mit jelent azt döntsék el a netizenek.
Girl's Day
A lányoknál is a outfitek voltak a problémák. Egy nyugati k-pop szűz azt kérdezné, hogy miért baj ha rosszul néztek ki ha a szám jó? Mi azonban tudjuk, hogy a K-Popban nagyon sokat számít a külalak és a megjelenés.
Stellar
A 'Rocket Girl' teljes bukás volt, és ha nem lett volna a Stellarnak a 'Marionette', fel is oszlottak volna.
9Muses
A kilenc lány debütálása 'katasztrófa' volt. Hát igen a hangjuk nem igazán volt rendben, mindenesetre azóta fejlődtek, még ha meg is fogyatkoztak.
M.O.A
A M.O.A debütálása is kudarc volt. Állítólag a fellépéseik is rosszak voltak. 
Valószínűleg már ők is feloszlottak.
ChoColat
A ChoColattal, ami majdnem Chocolate több probléma volt. A 'Syndrome' feltűnő volt, de nem jó. Zavaró volt a furcsa ének és a ruha (ó divatúak voltak). Valamint az is fura volt, hogy a tagok alig énekeltek élőben. 
U-KISS
Ami vicces az, hogy azt mondják, a 'Not Young' a k-pop Voldemortja lett. 
Wassup
Szerintem itt a legnagyobb probléma az volt, hogy elég amerikaiasra sikerült a klipp.
ZE:A
Van akinek tettszik és van akinek nem. Hát többen vannak akiknek nem.  A szöveggel van leginkább a gond. Egy kis részlet (sajnos senki nem fordított le magyarra ezt a műalkotást): 
Latin girl, Mexican girl, American girl
Japan girl, Korean girl
Fantastic hae, Magical hae, Neoneun 
MA MA MA MA MA MA Magic.
 Mondjuk szerintem mindent elmond a dal lényegéről.
Piggy Dolls
'Trend' egyáltalán nem trendelt. Amúgy a zene úgy 1:30 kezdődik.
Chi Chi
Azt hiszem nem kell semmit mondani itt. 2 év után ők is feloszlottak.
Rainbow
Nem hagytak sok hírt maguk után azonban azt tudjuk, hogy szörnyű angol kiejtéssel és vokállal vannak megáldva.
PSY
Amikor az emberek meglátták a 'Bird'-t azt mondták hogy PSY-ból sosem lesz sztár.  11 év kellett neki mire kijött a 'Gagnam Style' és bebizonyította az utálóinak, hogy ő igen is híresség lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése