7 idol, akinek volt már halálközeli élménye - KÉrdekesség

2017. júl. 3.

7 idol, akinek volt már halálközeli élménye

Sok embernek volt már olyan érzése vagy élménye, ahol azt gondolta, hogy most meghalhat. Ma egy kis listát hoztam nektek 7 olyan idolról, akinek már volt halálközeli élménye. 

Subin (Dalshabet)
A Dalshabet egyik előadása közben leszakadt a lábai alatt a színpad, ami nagyon veszélyes volt. Miközben leesett, az arcával ütközött a tűzijáték nyílása. 16 öltéssel varták össze ajkait. Ha közelebb esett volna a tűzijáték nyílásához visszafordíthatatlan sérüléseket szerzett volna, vagy még rosszabb is történhetett volna.

Yunho (TVXQ)
Egyszer egy anti-rajongó hatalmas rajongónak adta ki magát, és adott Yunho számára egy narancslevet, ami tele volt pillanat ragasztóval. Yunho észrevette, hogy nem stimmel valami az itallal miután félig megitta és egyből a kórházba szállították, elájult, így nem sok mindenre emlékszik a történtekből. A körülötte lévők szerint vért köhögött, miközbe a kórházba szállították. Az incidens után teljesen felépült, viszont nagyon sokáig nem volt képes narancslevet inni a trauma miatt. 

Onew (SHINee)
2009-ben a "Music Bank" egyik műsora alatt a színpadi lámpák és annak részei összeomlottak, és lezuhantak a helyükről Onew felé. Megrémült és lesokkolt, elájult a helyszínen, a lámpák pedig összetörték volna, ha Kyuhyun és Siwon (Super Junior) nem reagálnak gyorsan, és nem rántják el az énekest a zuhanó világítástechnikától. Az eset után a biztonság kedvéért kórházba szállították, ahol kivizsgálták és szerencsére nem történt komoly baja. Maga a csatorna (KBS) próbálta lekicsinyiteni az ügyet, de több rajongói felvétel készült, ahol jól lehetett látni, hogyha nem reagálnak gyorsan tragédia is történhetett volna, a személyzetnek a lélekjelenléte is hozzájárult a baleset elkerüléséhez.

Noh Hongchul (házigazda és vállalkozó)
Még 2008-ban támadták meg a saját háza előtt. A tettes mentális betegségben szenvedett, és azt állította, hogy amikor látta Hongchul-t a tévében úgy érezte, mintha az apját akarná bántalmazni. A házigazda a támadáskor igyekezett nem felbosszantani támadóját, hiszen így is több csontja eltört, beleértve a bordáit is. Emellett a támadó egy kést is elrejtett a zsebében. Szerencsére a férfit őrizetbe vette a rendőrség és Noh Hongchul megmenekült. A brutális támadás ellenére nem emelt vádat a férfi ellen, hanem segítséget ajánlott fel számára, hogy letudja győzni mentális betegségét.

Son Hoyoung (g.o.d)
2013-ban a barátnőjét Hoyoung kocsijában találták meg halottan. A lány gázmérgezéssel vetett véget életének, egy szénbrikettet gyújtott meg a jármű belsejében. Nem sokkal ezután Hoyoung ugyan ezzel a módszerrel akart öngyilkos lenni. Azonban a kocsi lángra kapott, és ittas állapotában meggondolta magát, kimászott az autóból mielőtt komoly baja lehetett volna, végül elájult. Ezután kórházba szállították és több, mint egy hetet töltött el ott. Később interjút adott, ahol elárulta, hogy depresszióban szenvedett és egyedül érezte magát. Úgy érezte, mintha senkinek sem lenne fontos és a barátnője halála is nagyon megviselte. Azóta teljesen felépült, és most az újraegyesült g.o.d tagja, 2017 elején pedig már koncerteztek.

Seungri (Big Bang)
Seungri többször is került olyan helyzetbe, ahol súlyos sérüléseket szerezhetett volna. A Big Bang korai szakaszában az egyik előadásuk során, Seungri arcához közel robbant fel az egyik tűzijáték. A tűzijáték útjából épp hogy csak kitudott térni, de így is égési sérüléseket szerzett és kórházba kellett szállítani. Azóta is fél a tűzijátékoktól. A közel múltban volt egy autóbalesete is, ahol neki útközött a védőkorlátnak, s át is törte azt. Szerencsére a kórházi kezelések során teljesen felépült.

Kyuhyun (Super Junior)
2007-ben a Super Junior néhány tagja (Eunhyuk, Leeutk, Shindong és Kyuhyun, akik a Super Junior Kiss the Radioból tartottak haza) egy közlekedési balesetben megsérült. A tagok közül Kyuhyun sérült meg a legsúlyosabban, a balesetkor kirepült a furgonból és 4-5 méterre távolabb találták meg. A lába súlyosan megsérült (lehorzsolódott a bőr a lábáról), az összes bordája eltört és a csípőcsontjai is. Amikor a kórházba rohantak vele az orvosok, a szüleinek ezt mondták: "A fiúk nagy eséllyel meg fog halni. Még akkor is, ha elvégezzük a műtéteket, beleértve azt a sebészeti beavadkozást, ami azzal jár, hogy egy rést kell nyitni a torkán, 20% annak az esélye, hogy életben marad." Az apja könyörgött az orvosoknak, hogy keressenek valamilyen alternatívát, hogy a fia miután felépült, újra énekelhessen - az orvosok elmondása szerint (szerk. megj.: a baleset során az egyik bordája átszúrta a tüdejét, ami miatt a torkában azt a rést meg kellett volna nyitni, de ennek az lett volna a következménye, hogy soha többé nem énekelhetett volna, ezért ragaszkodott az apja ahhoz, hogy keressenek másik módszert, hiszen ismerte a fiát, és édesapja szerint inkább meghalt volna Kyuhyun, mintsem ne énekelhessen). A doktorok végül találtak egy alternatív módszert, amivel Kyuhyun teljesen feltudott épülni súlyos sérüléséből. 6 napig volt kómában, 78 napig tartott a felépülése és még ezután is szüksége volt utókezelésekre. A csekély életben maradási esély ellenére felépült, újra tudott énekelni és táncolni, s jelenleg most a katonai szolgálatát tölti.

2 megjegyzés:

  1. Ez nem 100%, de állítólag B.A.P Himchan-t megmérgezték a Warrior promója közben, és a felvételen elég jól lehet hallani a szám végén egy elfojtott sikítást. Szóval az talán egészen halálközeli.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ha jól tudom ez sajnos valóban megtörtént. Elég sok idolt mérgeztek meg, vagy fenyegettek meg halálosan, ezért valószínűleg lesz ennek a cikknek folytatása a közel jövőben.

      Törlés