4 idol szomorú első szerelme - KÉrdekesség

2017. júl. 1.

4 idol szomorú első szerelme

Az első szerelem nehéz, fájdalmas és csalódásokkal teli - legalábbis ezt szokták mondani. Természetesen a legtöbb - ha nem az összes - idol túlélt már legalább egy szerelmet, a legtöbbjüknek - ha nem mindegyiküknek - volt már párkapcsolata, így elkerülhetetlen az első igazi csalódás.
Most megnézünk öt rövid, ám de szomorú szerelmi történetet.

 INFINITE - Sunggyu
Sunggyu és az első szerelme is tagja volt az iskolai zenekarnak. Míg Sunggyu volt az énekes, addig a lány a billentyűs. Kezdetben csak barátok voltak, fokozatosan alakult ki a szerelem. Sunggyu a Weather Forecast “Dream of a Doll” dalát énekelte el vallomásként, sajnos nem volt hosszú életű kapcsolat. 

INFINITE - Hoya
Hoya a középiskola végzős évében szeretett bele egy lányba. Első randijuk helyszíne egy híres busani strand volt. Azonban a páros már nincs együtt, úgy tűnik el kellett válniuk. 

Super Junior - Henry
Henry elmondása szerint eddig egyetlen egy párkapcsolata volt. Kanadában találkozott a lánnyal és hét évig voltak együtt. A lány megcsalta a legjobb barátjával.

EXO - Chanyeol
Első látásra beleszerettetett egy dongsaengbe, amikor 20 éves volt, méghozzá egy templomban! Mivel Chanyeol igen barátságos személyiség, sose volt gondja a barátkozással. Azonban nem volt bátorsága ahhoz, hogy beszélgetést kezdeményezzen azzal a dongsaenggel. Sajnos, nem lett belőle semmi. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése