Idolok, és alvási szokásaik - KÉrdekesség

2017. jún. 10.

Idolok, és alvási szokásaik

Az idoloknak is vannak furcsa szokásaik, így például az alváshoz is köthetők érdekes dolgok. Vannak akik beszélnek álmukban, vannak akik meg nagyon fura pózt vesznek fel, miközben alszanak. Összeszedtem tehát pár olyan idolt, akiknek ilyesféle szokásaik vannak:

TAEYEON - SNSD
Mikor TaeYeon alszik, összegömbölyödik, akár egy labda. Még egy képet is feltöltött magáról, miután lefotózták, ahogyan alszik.

JONGHYUN - SHINEE
Jonghyun bárhol el tud aludni, és hogy ezt bizonyítsák, Key még egy képet is lőtt arról, ahogy egy pult alatt alszik. továbbá a tagok arról is beszámoltak, hogy van mikor nyitott szemmel alszik, és majdnem minden este csikorgatja a fogát álmában.

 KYUHYUN - SUPER JUNIOR
Nagyon hangosan horkol. A tagok azt mondták, van, hogy olyan, mintha háborús zónában tartózkodnának.

TAEMIN - SHINEE
Taemin konkrétan vetkőzik álmában. Azt mondja, hogy volt már rá példa, hogy teljesen meztelenül ébredt fel.

  GIKWANG - BEAST/HIGHLIGHT
Igazából az ő alvása teljesen normális. A probléma az ébredésével van.  A fiúk azt mondták, hogy el kell kerülni mikor, felkel, mivel mindig dühös. Meg kell várniuk míg, lenyugszik.

HYORIN
A nemrégiben  feloszlott Sistar vokalistája beismerte még régebben, hogy nem tud aludni, hacsak nem meztelen.

SOYU
Szintén a Sistar tagja volt, és szintén meztelenül tud aludni, mint Hyorin. Azt mondta, mikor csak ketten voltak szerettek meztelenül mászkálni a házban.


   WOOHEE - DALSHABET
A Dalshabet tagjai elismerték, hogy Wooheet lehetetlen felkelteni álmából.  Azt mondják, olyan mintha halott lenne, mikor alszik.

SUZY - MISS A 
Suzy álmában beszél, és dühös közben. Elmondása szerint, volt egy olyan eset, mikor a menedzsere idegesnek tűnt. Megkérdezte tőle, mi a baj, mire ő azt válaszolta; Suzy azt kiabálta neki, menjen ki. A legjobb az egészben, hogy Suzy minderre nem emlékezett.

YOUNGMIN ÉS KWANGMIN - BOYFRIEND
Az ikerpár tisztában van vele, hogy nyitott szemmel szoktak aludni. A tagok azt mondták, hogy mindez hátborzongató, mivel minden este ezt csinálják a testvérek.

  SEUNGKWAN - SEVENTEEN
Ő alszik a a legfurábban a Seventeen tagjai közül. Olyan alvás közben akár egy szikla, és ha csörög az ébresztője, meg sem moccan, épp ezért a többi tagnak kell felkelni és kikapcsolni.

ERIC - SHINHWA 
Eric csupán a legkellemetlenebb, legkényelmetlenebbnek tűnő pozíciókban alszik.

V -BTS
V alvás közben rugdosódni, sikoltozni is szokott. Azonban a legrosszabb szokása az, hogy megkér valakit, valamire, például egy pohár vízért küldi, de mire visszaér a kért vízzel a tag, ő már nagyban húzza a lóbőrt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése