Idolok által működtetett éttermek part 1 - KÉrdekesség

2017. jún. 6.

Idolok által működtetett éttermek part 1

Van egy szint, ami után az idolok megengedhetik maguknak, hogy egy saját kis kávézott, éttermet is üzemeltessenek mellékállásban.
Sok helyen olvasni, hogy egy-egy idol debütálás előtt pincérként dolgozott, de ki gondolta volna, hogy a jövőben saját éttermük is lesz? Talán az egyik diákalkalmazottjuk a következő világsztár?

Infinite - SungYeol: BBQ
SungYeol tulajdonában van egy híres grillétterem. Az étterem specialitása a sült, grillcsirke. A beszámolok szerint SungYeol gyakran tartózkodik az étteremben, ha szerencsések vagyunk, talán egy lesi fotót is készíthetünk róla - és a képpel együtt beléphetünk a sasaengek mocskos világába is, csak úgy mellékesen. Az étel minőségére nem tudok mit mondani, van aki szerint isteni, van, aki szerint átlagos.
Cím: Seoul MaPoGu YangHwaRo8Gil 5 SoChun Building (서울 마포구 양화로8길 5 소천빌딩)

Super Junior - LeeTeuk: Kona Beans
A Kona Beans egy elég sikeres kávézó. Amit tudni kell a kávézóról, hogy Super Mamik vezetik! Hétfőnként Leeteuk anyukája, keddenként Kyuhyun anyukája, szerdán Sungmin anyukája, csütörtökön szintén Leeteuk anyukája, pénteken szintén Sungmin anyukája és szombaton Kyuhyun anyukája fogad minket. Az anyukák nagyon kedvesek, szívesen beszélgetnek a rajongókkal és nem mellékesen az egészségünkkel is foglalkoznak. A kávé elég drága, olyan 5-7000 won (1200-1700 forint) körül mozog az ára, de állítólag megéri. A sütemények is hasonló árban mozognak. A fiúk hetente egy-két alkalommal betérnek, ha szerencsések vagyunk tudunk a fiúkról egy-két képet lőni, de ha mégse ne csüggedjünk, a Super Mamikkal még mindig tudunk lőni néhány selcat!
Cím: Seoul GangNamGu ShinSaDong 517-4 MSpace Building 1st Floor (서울 강남구 신사동 517-4 엠스페이스빌딩 1층)

Super Junior - DongHae: Grill 5 Taco
Egy dolog van, amire a külföldi turisták a legjobban vágynak Koreában, ami nem más, mint a mexikói koszt! - legalábbis DongHae szerint. Az étterem nagyon közel van a legnagyobb entertainmentekhez, mint például a JYP, SM, CUBE éás így tovább. Ha megéheznénk idol vadászat közben ide bármikor betérhetünk, ha éppenséggel nincs elárasztva E.L.F-kkel (Super Junior Fandom). A SuJu tagok gyakran beugranak enni, ha idejük engedi.
Cím: Seoul GangNamGu SeonReungRo152Gil (서울 강남구 선릉로152길 15)

Super Junior -YeSung: Mouse Rabbit
Yesung kávézóját a szülei és az öccse, Jongjin vezeti. Maga az épület három szintes, a második emeleten lehetőségünk van a barátainkkal csevegni, vagy ha ahhoz van kedvünk filmezhetünk is egyet. A Mouse Rabbit valamennyivel olcsóbb, mint a Kona Beans, 4-6000 (1000-1500) won között mozog egy ital ára. A desszertek ára is ekörül mozog és állítólag isteni finomak. A tagok néha napján ide is be szoktak ugrani, van aki még ki is írja twitterre, hogy ide készül. Vajon ki kísérti a sorsot?
Cím: Seoul GwangJinGu NeungDongRo11Gil 10 (서울 광진구 능동로11길 10)

Super Junior - EunHyuk: Chocolat BonBon
Eunhyuk büszke tulajdonosa egy igen népszerű pékségnek és kávézónak! Ez a pékség nem csak azért különleges, mert péksüteményeket, desszerteket és italokat kínálnak, hanem mert az üzletben lehetőségünk van különböző kézzel készített csecsebecséket is vásárolni, gondoljuk itt karkötőkre, nyakláncokra, táskákra, babákra. A pékségben található egy üzenőfal, amivel tudnak üzenni a szeretet EunHyuknak. Az árak elfogadhatóak, sőt, már olcsónak is mondható: A sütemények átlagosan 1000 won (250 forint) körül mozognak, egy csésze tea/kávé 1500-4000 won (400-1000 forint) között mozog, egy turmix 4000-4500 won (1000-1100 forint). 
Cím: Seoul GuRoGu DigitalRo26Gil 5 Ace High End Tower 1Cha (서울특별시 구로구 디지털로26길 5 에이스하이엔드타워1차)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése