14 idol, akik máshol debütáltak, mint ahol gyakornokok voltak - KÉrdekesség

2017. jún. 9.

14 idol, akik máshol debütáltak, mint ahol gyakornokok voltak

Mai cikkemben 14 olyan idolt hoztam, akik máshol debütáltak, mint ahol gyakornokok voltak, s egykori ügynökségük bánhatja, hogy hagyta az adott idolt elmenni.

14. CL (ex-2NE1)
CL a JYP Entertainment gyakornoka volt, mielőtt ügynökséget váltott, és a YG Entertainment-hez csatlakozott volna. Az énekesnő a mai napig szoros kapcsolatot ápol a JYP-s énekesekkel. 

13.Hyorin (ex-Sistar)
Hyorin is a JYP Ent. egyik gyakornoka volt, és egy 3 fős csapatban debütált volna, de az előkészületek során a dolgok szétcsúsztak, az énekesnő pedig ügynökséget váltott és a Starship Entertainment szárnyai alatt folytatta gyakornokságát. Végül a Sistar nevű lánycsapatban debütált, mint leader, rapper és főénekes. Ebben az évben (2017) a lánycsapat feloszlott, Hyorin szólóénekesnőként fogja folytatni karrierjét ügynökségénél. 

12. Zelo (B.A.P)
Zelo a YG Entertainment-nél kezdte pályafutását, de fiatal kora miatt visszatartották őt. Végül kapott egy lehetőséget és a TS Entertainment-nél lett gyakornok, majd debütálhatott a B.A.P nevű fiúcsapatban.

11. Mino (WINNER)
Mino a Brand New Stardom-nál volt gyakornok, és a debütálás előtti időszakban a Block B tagja volt, ennek ellenére ügynökséget váltott és a YG Entertainment-hez került. Végül a WINNER tagjaként debütált. 
10. ChoA (AOA)
ChoA több ügynökségnél is volt gyakornok, pályafutását az SM majd a JYP Ent.-nél kezdte mielőtt csatlakozott volna az FNC Entertainment-hez, majd pedig az AOA egyik tagjaként debütált.

9. Hyunseung (ex-BEAST)
A YG-nél volt gyakornok, és a Big Bang-gel debütált volna, azonban ügynökséget váltott és a Cube Entertainment-hez csatlakozott. Debütált, mint a BEAST tagja, illtve HyunA-val volt egy közös duója, mely a Troublemaker nevet viselte. Ma a Cube-nál szólóénekes.

8. Kahi
Kahi sokáig az SM Ent. árnyékában élt, gyakornokként BoA háttértáncosa volt, míg ügynökséget nem váltott és a Pledis Entertainment-hez csatlakozott. Ő volt az első, akit bemutattak, mint az After School tagját. Azóta családanya, a Pledis-nél énektanár (ő volt a NU'EST srácok énektanára is), illetve most a Produce 101-ben mentor/ zsűri tag.

7. Zico (Block B)
Zico csatlakozott az SM Entertainment-hez és ott is volt gyakornok, azonban ő is ügynökséget váltott, és ma a Block B tagja, s elmondása szerint sokkal sikeresebbnek érzi így magát.

6. Hani (EXID)
Hani is a JYP Entertainment szárnyai alatt kezdte pályafutását, azonban szintén ügynökséget váltott és ma már az EXID tagja.

5. G-Dragon (Big Bang)
Miután a legendás csapat a H.O.T népszerű lett, illetve BoA és a Shinhwa is debütált nagyon sok fiatal az SM Entertainment-hez akart bekerülni, és ott lenni gyakornok, nem volt ezzel máshogy G-Dragon se. GD nagyon fiatal korában (12-13 évesen) került az SM-hez, és ott is volt gyakornok. Végül ügynökséget váltott és a YG-hez került, majd a Big Bang vezetője lett.

4. HyunA
HyunA eredetileg a Wonder Girls nevű lánycsapatban debütált, amikor mindössze 14 éves volt, viszont egy év után ott kellett hagynia a csapatot egészségügyi állapota miatt (krónikus gyomor és bélhurutot diagnosztizáltak nála, melynek oka talán az lehetett, hogy ebben az egy évben nagyon szoros volt a napirendje a lánycsapatnak, és miután a többi tag is lebetegedett döntöttek úgy, hogy az egészségük fontosabb). A pihenője után a Cube Entertainment-hez csatlakozott, ahol a 4Minute tagjaként debütált, Hyunseung-gal közösen alkották a Troublemaker-t, emellett szólózott is. A csapat feloszlása után a Cube-nál maradt, mint szólóénekesnő, és jelenleg a Triple H tagja Hui és E'Dawn (Pentagon) mellett.

3. Jun.K (2PM)
Jun.K-t két ügynökség is felvette volna magához, a YG és a JYP Entertainment, végül a második mellett döntött, így debütált, mint a 2PM tagja.

2. IU
IU többször próbált bekerülni a JYP Entertainment-hez, de az összes alkalommal elutasították a jelentkezését. Végül a LOEN Entertainment elfogadta a jelentkezését, és debütálhatott, mint szólóénekesnő, mindössze 15 évesen. 

1. Jin (BTS)
Jin-t az utcán az SM Entertainment egyik küldötte, képviselője leszólította, és elhívta az ügynökségre egy meghallgatásra, viszont Jin elutasította, hiszen azt hitte, hogy ez egy csalás és nem hitt az illetőnek. Ha a dolgok úgy alakultak volna, hogy elfogadja az ajánlatot, lehet ma az EXO tagja lenne. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése