TOP 15 férfi Visual - KÉrdekesség

2017. máj. 15.

TOP 15 férfi Visual

Minden K-Pop csapat több tagból áll, akiknek saját pozíciójuk van, például; a leader, a lead vocal, a main vocal, a lead dancer, a main dancer, a lead rapper, a main rapper,a maknae és persze a visual.
A visualok többnyire természetes szépséggel, vonzó arccal és erős karizmával rendelkeznek,akiket, általában a banda debütálásakor választják. Ők általában olyanok, akik vonzzák a közönség szemét jóképűségükkel, szépségükkel, hogy növeljék csapat népszerűségét. A visual az, aki rendszerint a csoport legnépszerűbb, vagy egyik legnépszerűbb tagja. Nos, most is elhoztam 15 bandának visual tagját mint az előző listáknál, hogy kik azok akik a legnépszerűbbek, vagy a legragyogóbbak, esetleg nem olyan népszerű, mégis említésre méltó.

15. Minhyuk - BTOB

Lead rappere, lead dancere, és a hivatalos visualja a BTOB-nek az aranyos, jóképű, és imádnivaló Minhyuk. Amellett, hogy szép arccal született, nagyon tehetséges,jó zeneszerző, író, rapper, és még a "Holiday star" becenevet is megkapta, ugyanis rengeteg alkalommal kapott figyelmet nyaralás alatt. Továbbá ő a példaképe a csapatnak, ha takarításról van szó, vagy a horrorfilmekről, mivel soha nem fél. Tény,hogy szeret focizni, és régen még álmodozott is arról, hogy futballista lesz! Specialitása a főzés. 

14. Siwan - ZE:A

Siwant nem csak szimplán a csapat visualjának szokták hívni. A beceneve a bandában a "ZE:A fashionistája" a jó ízlése,stílusa és a divatossága miatt. Persze ezen kívül híres a többi hobbijairól is. Mivel érdekli a divat, így vásárolni is szeret. Szeret  síelni, és  snowboardozni. Lehet nem gondolná valaki, de szereti gyűjteni az újságcikkeket is. Tehetséges emellett a hegedülésben, és a gitározásban is. Amikor megtalálja az ideális lányt, akivel ugyanazok iránt érdeklődnek, nagyon romantikus is tud lenni.  

13. Chunji - TeenTop

Az aranyos, imádnivaló és ártatlan látványú Lee Chanhee, a népszerűbb nevén Chunji. Babaarcával, kiskutyás szemével és elbűvölő mosolyával valóban megérdemli, hogy ő legyen a csapat visualja. Chunji nem csupán ragyogó kinézetű, de elég vidám személyiség is egyben. Szeret könyveket olvasni, és kirakóval játszani, különösen az 1000 darabosakat kedveli. Az ideális nőt számára a fekete hosszú haj, és a nagy szemek jellemzik.

12. Jaehyo - Block B

A Block B Ahn Jaehyoja egy csinos, szép arcú férfi, aki néha azt a benyomást kelti, hogy szebb, mint a legtöbb nő. A szeme, az orra és az ajka már-már túl szép, a bőre pedig olyan,  mint a kerámia. Ez a lenyűgöző külső neki csak természetes ahhoz, hogy magabiztos legyen a kinézetével. Régen modell volt,ezért nem is olyan meglepő, hogy ilyen jóképű. Emellett sportol is, hobbiból kosárlabdázik, és baseballozik. Szereti gyűjteni az elektronikai kütyüket. Azt is lehet róla tudni, hogy gyorsan szokott tusolni, és számára a szelíd,kedves lányok az ideálisak.

11. Youngmin és Kwangmin - BOYFRIEND

Az a megszokott, hogy egy bandában egy visual van hivatalosan, azonban a Boyfriend a kivételeket erősíti. Valószínűleg ez az ikerpár az egyik legszebb dolog a K-Pop történelmében. Youngmin és Kwangmin 1995. április 24-én született és mindketten érdekes személyiségek. Youngmin az idősebb, aki félénkebb, csendesebb, és igazán érzelmes. Kwangmin a fiatalabb, ő inkább 4D személyiség s beszédesebb, huncutabb de mégis ártatlan és kedves.

10. Mark - GOT7

A Got7 helyes visualja, aki szereti a húsokat és a hamburgert, a tajvani Mark Tuan. Fényes mosollyal, aranyos szemekkel és csodálatos tehetséggel ő valóban egy nagyszerű idol. Fiatal korában Mark sok élményt szerzett, sok helyen járt. Los Angelesben született, Kaliforniában, Brazíliában és Paraguayban élt egy rövid ideig. Hobbijai közé tartozik a gördeszkázás, a snowboardozás, de még harcművészeti trükkökre is képes.
9. Gongchan - B1A4

A B1A4 visualja és maknaeja az "elegáns" Gong Chanshik, aki egyszerűen Gongchan néven ismert. Ő a csapat legaranyosabb tagja, és ellenálhatatlan az aegyoja. Annak ellenére, hogy ő a legfiatalabb, érett oldala is van, ami akkor látható, amikor ő gondozza a hyungjait,s vigyáz rájuk. Verhetetlen a kő - papír - olló játékban. Ismert még arról is, hogy hasonlít a Seventeen Joshuajára. Igaz még ezelőtt nem volt randin, de reméli,hogy majd egy olyan lánnyal fog, aki cuki, és tud aegyozni. 

8. Eunwoo - ASTRO

Egy viszonylag újabb banda, az ASTRO jóképű Eunwooja a visual. Ő a csapat "ébresztőórája" hiszen, mindig korán kel, így ő ébreszti a többi tagot is. Azt mondják róla, hogy hideg-szívű srác, de ha egyszer megismered, akkor nagyon hűséges ember. Számos műsorban, filmben, és doramában is megjelent már. Nagyon jól úszik, hegedül, és gitározik, és az angolja is elég jó. Az ideális lány számára,egy intelligens, kíváncsi, de bölcs ember. 

7. Hongbin -VIXX

A Vixx karizmatikus visualja, aki szeret kosarazni és fotózni, Lee Hongbin. Mivel egyszerűen jóképű és vonzó, a "Visual Master" becenevét két másik furcsa becenévvel együtt kapta: Bean és Kong. 2014-ben kezdte el színészi karrierjét az SBS romantikus drámájában, a Glorious Day-ban, mint Yoo Jiho. Kedvenc étele a spagetti,curry,koreai édes és savanyú sertéshús, a kedvenc színe pedig a sötétkék. Sok rajongója azt mondja, hogy kicsit olyan, mint a Se7en. Kiderült, hogy ha ő lány lenne akkor kennel szeretne "kimozdulni", mivel nagyon szórakoztató vele lenni. 

6. Nichkhun - 2PM

A 2pm Thaiföldi, jóképű visualja Buck Nichkhun Horvejkul, azaz Nichkhun, Ismertetőjele a nagy szeme, amivel nagyon édesen,jellegzetesen tud kacsintani. A fanok "puppynak" is szokták becézni a hatalmas szemei miatt. Gondoskodó, és nagyon sokat foglalkozik,törődik a többi taggal. TaecYeon szerint ha a banda egy család lenne, akkor ő lenne a "nagypapa" és gyakran húzza is ezzel az agyát. Tud teniszezni, és imádja Paulo Coelhot. Nagyon férfias,és igazi gentlemen, azonban igazi "angyalhangú". Amerikában született, majd 2 évesen Thaiföldre költöztek a családjával.Ezt követően 12 éves korában Új-Zélandra költözött, aztán 14 évesen visszament amerikába, és utána tért koreába. Emiatt 5 nyelven is tud beszélni; a legjobban thaiul, angolul,koreaiul, japánul, s kicsit kínaiul. Az ideális nő számára, egy kedves, aranyos, jó ember. 

5. TOP - BIGBANG

Férfias kinézete, és hangja okán nem nehéz beleszeretni a Bigbang visualjába, Choi Seunghyunba azaz TOP személyébe. Igazán jóképű, és nagyon férfias mind a színpadon, mind a színpad mögött egyaránt. Mély hangja elvarázsolja a rajongókat, még háttértörténete is inspirációt jelent, ( a YG elutasította őt, mert túlsúlyos volt) az idolok számára. Szokott cigarettázni, több fotózáson is megjelenik a kezében. Kedveli a tiszteletteljes lányokat, s azokat, akik jól öltözködnek.

4. Minho -SHINee

A Shinee visualja, Choi Minho, aki nem csak tehétséges énekes, hanem színész is. A kis arca olyan szép, és vonzó, hogy "béka-herceg Minho" és "lángoló karizmájú Minho" néven is ismert lett. Még jobban fogod kedvelni, ha megismered, hiszen vicces, vidám, és nagyon élénk személyiség. Ismert az ő erős harci szelleméről, és versenyképes oldaláról, amikor játszik. Szeret kosárlabdázni és focizni, és még fiatal fiúként ő is álmodott arról, hogy profi focista lesz. Ugyanakkor neki is van egy édes oldala, főleg mikor meglát egy lányt aki a füle mögé húzza a haját, mivel ezt nagyon szereti.

3. Jin - BTS

A BTS "hercegnője",visualja,akit Pink princessnek, és Jin princessnek is neveznek, Kim SeokJin. Ezek a becenevek onnan jöttek, hogy szereti a disney hercegnőket, és a kedvenc színe a rózsaszín. Szeret enni, nem néz horror filmeket, szereti az epret, viszont az eper ízű dolgokat nem. Ő lenne a csapat "nagymamája", hiszen ő a legidősebb, szeret főzni és gondtalan, mint egy lajhár.


2. L - Infinite

Határozottan megérdemli, hogy a banda visualja legyen. A visualok közül talán neki van az egyik legerősebb karizmája, és legszebb arca, az Infinite Kim Myungsoojának, más néven L-nek. Azt mondják, természetes göndör haja van, de bármilyen is a frizurája, mindig nagyon jóképű, és vonzó. Mindene, a szeme, az orra, az ajkai is tökéletesek. Ő  beszél a legjobban a csapatban japánul, és nem is tagadja, hogy szereti a mangák olvasását, beleértve a Narutot a Bleachet, és a One Piecet. Ő eszik a legtöbbet a bandában. Szereti a fekete színt, és ruhákban is inkább ezt a színt preferálja. Számos drámában színészként is megjelent, ami bizonyítja, hogy sokoldalú és tehetséges ember.

1. Jaejoong - JYJ

A szexi, és jóképű, erős karizmájú Jaejoong a JYJ visualja. Minden amit csak csinál, - akár nevet, énekel, akár egyszerűen csak üresen néz, tökéletes. Hobbija magába foglalja a számítógépes játékokat, zene hallgatást, dalok komponálását, zongorázást, és finom ételek főzését. Jó barátai vannak a zeneiparban, köztük; BoA, Kim HyunJoong, a Super Junior Heechulja, a B2ST Junhyungja,és az M.Pire Luminja. Azt szokta mondani, hogy amikor a szeretetről van szó, az életkor nem számít.

1 megjegyzés: