Szoros barátságok az idolok közt - KÉrdekesség

2017. máj. 27.

Szoros barátságok az idolok közt

Az élet stresszes pillanataiban, jó ha van velünk egy barát nem? A kpop világa márpedig elég feszített tempójú, a sok paparazzi, pletyka, őrült sasaeng rajongók, a nyers netizenek megjegyzései miatt az idolok is kifáradnak, ezért kell aki megérti őket. Nekik is vannak barátaik, akik mellettük vannak,  kikapcsolódhatnak együtt és mivel a szoros ütemű munka miatt nem mindig marad idejük a régi barátaikkal találkozni,többen is az előadók sokasága közül találnak maguknak cimborát. Vannak akik csak a munkájuk miatt ismerték meg egymást, vannak akik már kisiskolás koruktól kezdve barátok voltak, és olyanok is akik a gyakornoki idejük alatt kerültek közel egymáshoz.
Íme tehát néhány igazán jó barát, akik sok időt töltenek együtt:

Key - SHINee és Woohyun - INFINITE
Először egy rádióműsorban találkoztak egymással, és már akkor érezték, hogy jó barátok lesznek. Key "MyHyun"-nak hívja Woohyunt, Woohyun pedig "MyBum"nak nevezi Keyt. Emellett a együttműködnek 'ToHeart' néven is.

 Mino - WINNER és P.O - Block B
P.O és Mino már fiatal diák korukban barátok voltak, sőt együtt is voltak gyakornokok a Block B debütálására várva. Ma már külön bandában dolgoznak, de változatlanul maradt kapcsolatuk.

Kyuhyun - Super Junior és Changmin - TVXQ
Changmin is egy Kyuhyun barátai közül, és bár Kyuhyun híres arról, hogy nagyon sok barátja van az iparban, Changminhoz áll a legközelebb.

Chaeyoung- TWICE és Somi - I.O.I
A lányok legjobb barátsága még a JYP-nál lévő gyakornoki idő alatt született. A debütálásuk előtt  is híresek voltak arról, hogy egyszerűen elválaszthatatlanok voltak. Annak ellenére, hogy már 2 éve külön vannak egymástól,  még mindig szoktak együtt lógni. 

 XIA Junsu - JYJ és Eunhyuk - Super Junior 
Az idolok közül kettejük barátsága az egyik legrégibb. Már nagyon rég ismerik egymást, mivel egy általános iskolában voltak. Megosztva az álmot, hogy idolok lehessenek, azt az ígéretet is megosztották, hogy soha nem isznak, és dohányoznak, hogy csodálatos előadók lehessenek. Ezt a mai napig meg is tartják együtt. Sőt, amikor a XIA elhagyta az SM Entertainment-et, EunHyuk nem engedte, hogy alábbhagyjon a barátságuk, azóta  továbbra is támogatja  XIA koncertjeit, amikor csak tudja.

Kai -EXO és Taemin - SHINee 
 Kai és Taemin az SM csinos fiúi olyanok akár az ikrek. Ők is az együtt töltött gyakornoki idő alatt lettek barátok. Mikor együtt vannak  szuper beszédesek lesznek. Tényleg nagyon szoros kapcsolatot ápolnak egymással, és sokszor beszélnek a legjobb barátságukról, ám próbálnak óvatosak lenni, hogy a fangirl-ök képzelete nehogy túlszárnyalja a valóságot. 

Min - Miss A és Amber - f(x)

Min - Miss A és Hyoyeon - SNSD 

Min - Miss A és Jokwon - 2AM
Nos Min legjobb barátai , Amber és Hyoyeon, azonban Jokwonnal szintén meglehetősen jó barátok. Hyoyeonnal már kis koruk óta barátok, mi több, egy táncos duójuk is volt 13 éves korukban ami a 'Little Winner' nevet viselte. Min szerepelt Amber 'Shake that Brass" c. számának MV-jében. Hyoyeonnal és Jokwonnal pedig 'Triple T' néven kiadtak egy közös számot aminek "Born to be wild" a címe. Természetesen a munkán kívül is sok időt töltenek el együtt.

HyunA és Hwasa - MAMAMOO
A közös tükörszelfi a backstageban elárulja, hogy élvezik az együtt töltött időt. Legtöbb közös fotójukon, látszik, közel állnak egymáshoz, mivel vagy épp puszit, vagy ölelést adnak egymásnak. Közös számuk is van az "Ice Ice" és szerintem a fellépésen is látszik, hogy élvezik, nagyon édesek együtt.

Azonban nem csak külön előadók vannak jóban, hanem akár egész csapatok, is mint például : 

2PM és 2AM
Ők  a debütálásuk előtt óta is már nagyon közel álltak egymáshoz, mivel eleinte egy csapatot, a 'OneDay'-t alkották. Sok mindenen mentek együtt keresztül, sok műsorban feltűntek együtt (pl. Hot Blood, vagy a 2AM Seulongja és Jokwonja a 2PM show-ban.) ,és együttműködtek is alkalmanként. Később egy közös dalt is adott ki a két csapat aminek a címe szintén "One Day". Annak ellenére, hogy a 2AM feloszlott, ugyanúgy tartják a kapcsolatot a 2PM-el. 

VIXX és BTOB 
Ez a két banda és tagjaik nagyon közel állnak egymáshoz. Már debütálás óta barátok, és néha még a VIXX TV-ben is lehet találkozni egy-egy BTOB taggal. Olyan sokszor látni őket együtt, hogy a rajongók 'BTOVIXX'-nek is szokták őket nevezni. Egy igazi Starlight/Melody soha nem csinál rajongóháborút, és ezt a megjegyzésszekciókban is észre lehet venni egy-két videónál, hiszen igazán harmonikus egymással a két fandom. És ne felejtsük el a 'Big Byung' nevű alegységet sem,amiben Hyuk, N, Sungjae ( köztük Jackson  a GOT7-ből) is benne van. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése