Divatvilág a kpopban: CLC - KÉrdekesség

2017. máj. 19.

Divatvilág a kpopban: CLC

Most nem márkákra és az áraikra tenném a hangsúlyt, hanem egy lánybanda ruhaelemzésével kapcsolatban amiket a videoklipjeikben láthatunk. Persze azokat is odaírom, amihez megtalálom, de az idolok hordanak olyan dolgokat is amiket a cég csináltat az embereivel és nincs márkajelzése vagy esetleg én nem találtam meg.


A CLC egy 7 tagból álló lánycsapat, akik 2015. rcius 15- én debütáltak a CUBE Ent. szárnyai alatt. Kezdetben 5 taggal SeungYeon(leander, vezér vokálfő táncos), SeungHee (fővokál), YuJin (vezértáncos, vokálvisual), Sorn (vokál), YeEun (fő rappervokál), később csatlakozott ElKie (vezér vokál) és EunBin (rapper, vokálvisualmaknae). A CLC a CrystaL Clear rövidítése, magyarul kristálytisztát jelent. 

Debütáló daluk a Pepe. Egy vidám szórakoztató hangulatú dal. Bemutatja mindegyik tag éneklési képességét. A szövege egy fiút beszél ki, aki egy lányt tart a hálójában. Ez a fickó továbbra is játszik az érzelmeivel. A dal egy szakadási pontról szól, amikor felismeri a lány a kapcsolatuk éretlenségét. De nem szomorú, nagyon szórakoztató debütáló dal. A videó stílusa friss és fiatalos, vidám színekkel és színes ruhákkal. 
1.SeungYeon, 2.YeEun, 3. Sorn, 4.YuJin 5.SeungHee 

A lányokat a klipben háromszor látni egyforma ruhában. Ez a fekete fehér Nosty Gal ruha 29,50$ 8000FT és a honlapján még mindig elérhető. 

Egy egyen pulcsit viselnek amin egy hatalmas C betű van. Ezt a verziót valószínűleg az ottani emberek szabták át, ilyen formára. De, ha megtetszett hasonlót lehet találni az interneten százával.

Egy fehér az blézert viselnek, hozzá illő fehér ceruza szoknyával, a has résznél fekete csíkkal és a blézer ujjának végén is ez található, hozzá fekete crop top. 


Like- A lányok elimitálják, mit érzünk mikor szerelmesek vagyunk. Ez egy irtóra aranyos MV, amiben pasztell színek és a csillogás játszanak főként szerepet.  
Csillámos ruhák.


Seungjeon-on Pink NON Appliquéd pamut pulcsi 195$ a Kenzo-tólSungHee Sensei tion Baseball egyenruha ruhája 239$, Sorn Színes hajtogatott selyem ruhája 101$ a O!Oi-tólYuJin puha csikos szoknyája 71$ a Rocket X Lunc-tól. YeEun BEETLEBELTE ruhája amihez nem találtam árat, mert már nem árulják az eredeti márka szerint.


High Heels- Visszatérésükkor immáron heten szerepelnek, EunBin és Elkie is csatlakozik. Édesded csajos öltözékkel és bájossággal lehet látni a lányokat a képernyőn. 


No Oh Oh- A lányok a személyiségükre legjellemzőbb gyümölcsöt hordják a ruháikonSeungYeon a narancs, SeungHee az alma, YuJin az eper, Sorn a görögdinnye, YeEun a paradicsom, Elkie a cseresznye, Eunbin a citrom.  


Hobglobin- Itt a lányok 180 fokos fordulatot vettek. A cuki kislányos ruhákat leadták és rossz lányokként tértek vissza. Ez egy erőteljesebb dal, mint az eddigiek. Igazából mindegyik stílusnak megvan a maga szépsége és a lányok mindkét conceptet jól hozzák. Sokféle ruha látható és kiegészítő, így nemsokára hozok egy olyan részt ahol a lányokat külön külön veszem át nemcsak az itt látható ruhákban hanem olyanokban is amiket szabadidejükben hordanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése