Top 6 "Váll gengszter" - KÉrdekesség

2017. ápr. 9.

Top 6 "Váll gengszter"

Van egy nagyon furcsa és érdekes kifejezés, amit én személy szerint nem igazán hallottam még és ez a kifejezés magyarra fordítva a "Váll gengszter"! Ezzel a jelzővel azokat az idolokat illetjük, akiknek kifejezetten széles és férfias válluk van.

01. EXO - Sehun
Egy rajongó kérésére lemérték Sehun vállait, és mint kiderült Sehunie válla 49 cm szélen! Majdnem fél méteres a válla! Hihetetlen! 

02. Vixx - Leo
Leo így irja le az ideálját: "Egy olyan lány, aki szereti a széles vállakat.". Sajnos nem találtam infót a vállszélességéről...

03. BTS - Jin
Jin ismert a széles vállairól, még a tagok is elismerték, hogy lényűgözőek a vállai. És mint tudjuk Jungkook is csak Jin miatt jár el edzeni. Mondjatok köszönetet Jinienek!

04. Got7 - JB
Egy alkalommal Jackson megkérdezte a JYP alkalmazottjait, hogy melyik tagnak van a legjobb teste, akik JB-t szavazták meg. Bár Jackson megsértődött, később elismerte egy interjúban, hogy  JB-nek tényleg szélesek a vállai és elég sovány is. 
Amikor a rajongok megkérdezték, hogy milyen széles valójában JB válla a válasz ez volt: "Az titok~~"

05. Monsta X - Shownu
Shownu elmondta, hogy gyerekkorában sokat úszott, ami a széles vállainak a titka is. 

06. Pentagon - Shinwon
Következő jelentkezőnk elképesztő méretekkel rendelkezik! Ugyanis Shinwon vállszélessége 53 cm! Több, mint fél méter, hihetetlen fiú! Mellékes infó: Shinwon 184 cm magas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése