TOP 15 férfi Maknae - KÉrdekesség

2017. ápr. 19.

TOP 15 férfi Maknae

A Maknae kifejezést a legfiatalabb banda tagokra használják. Sok fiú csapatban nagyon fontosak a hyungok (idősebb tagok) számára a maknaek, hiszen olyanok néha mint egy baba a családban. Ők általában a legaranyosabb, leginkább gyerekes tagok, akik nagyobb figyelmet kapnak (esetleg igényelnek) a hyungoktól. Azonban néha ők is érettek, gondoskodóak,megértőek, és szerethetőek. A tehetséges, jóképű, és imádnivaló maknaek igazi büszkeségük egy-egy csapatnak. Íme néhány példa, a 15 legnépszerűbb maknae:

15: Zelo (B.A.P)
Zelo a B.A.P legfiatalabb tagja, egy aranyos, ártatlan külsejű, hihetetlen tehetséges rapper és táncos. Egyre több helyen olvasni ahogy a rajongók áradoznak róla, miszerint már tényleg “felnőtt”. Zelo beceneve az “Angolul beszélő maknae”.

14. Ren (Nu’est)
Amellett, hogy ő a legfiatalabb,inkább az a tény köztudott Renről, hogy sok nőt leköröz ha a szépségről van szó. Nem kétséges, hogy ő a “Gyönyörű maknae” becenevet kapta.

13. Gongchan (B1A4)
Egy maknae lehet “baby” a bandában, de ő érettebb, mint gondolnánk. Szeret vigyázni, és odafigyelni a hyungjaira, így Gongchan az “Érett Maknae” becenevet viseli.

12. Hyuk (Vixx)
Mielőtt Hyuk debütált volna, középiskolás napjait hatalmas U-Kiss fanboyként élte.Úgy látszik, hogy a messziről figyelő, éljenző és tapsoló rajongóból, egy igazi, tehetséges idol lett, így ő most a “hihetetlen maknae” a Vixxből.

11. Dino (Seventeen)
 Nemrég fejezte be a középiskolát, de ő mindig a Seventeen “baby maknae”-ja lesz. Persze a hyungoknak még mindig a legaranyosabb fiú a csapatban, azonban Dino már kész felnőtt!

10. SungJae (BTOB)
 Mindegy,hogy énekel,táncol,vagy épp színészkedik,ő nem tudja nem csinálni. A “tehetséges maknae” a BTOB legfiatalabb tagja nem más, mint a jóképű SungJae.

9. ChanSung (2PM) 
ChanSung az “idős maknae” nevecskét kapta, hiszen a csapatnak WooYoung a Visual Maknaeja. Chansung olyan erős, magas, és sportos férfi, hogy nem néznék ki belőle, hogy ő a 2PM helyes,ártatlan,édes maknaeja. Ennek ellenére ő is érett,gondoskodó, és nagyon felnéz a hyungjaira.

8. KyuHyun (Super Junior) 
2006 óta sikeresen bizonyította magát tehetséges éneklésben a SuJu KyuHyunja. Már majdnem elérte 30as éveit, de még mindig szép, friss, és jóképű! Ő a Super Junior “gonosz maknaeja”.

7. I.M (Monsta X)
I.M fiatal korában egy világ körüli utat tett meg, így sok minden felfedezett az életben. Ő a Monsta X “felfedező maknae”-ja és egyben az a tag is, aki folyékonyan, és meglehetősen szexin beszél angolul.

6. SungJong (INFINITE) 
SungJong egy igazi díva, és nagy értelme is van a divathoz. Emiatt “maknae-nim”-ként ismert.

5. Seungri (BigBang) 
Az évek során, a sikere, a hírneve, és a népszerűsége is bizonyítja,méltó az elismerésre a BigBangban tett teljesítménye miatt. A múlt évben bátorítóan szurkolt a többi maknaenak, és azóta leginkább a “legimádnivalóbb maknae”-nak tekintik a kpop történelemben.

4. Taemin (Shinee) 
Tehetségesen táncol, és énekel, így a Shinee igazán büszke lehet ,hogy maknaejának tudhatja Taemint. Ők is “táncoló masinának” hívják néha, mert túl jól táncol.

3. Yugyeom (GOT7) 
Lehet, hogy a színpadon nagyon szexi, és karizmatikus, de a hyungjaival van, mindig jószívű, aranyos, és imádnivaló fiú a GOT7ből.

2. Sehun (EXO) 
Az EXO biztosan nagyon boldog, hogy Sehun a csapat maknaeja, hiszen szinte minden megvan neki. Szép arc, ami éjjel- nappal ragyog mint egy hercegnek, és tehetséges mind táncolás, mind éneklés terén. A “jóképű maknae” az EXO-ból híres napfényszerű, fehér bőréről.

1. JungKook (BTS) 
Ő talán valóban kiemelkedik a sok maknae közül. A fiatal, helyes, és minden értelemben tehetséges JungKook, népszerű becenevén “Golden maknae”, aki mindig segít a többi tagon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése