TOP 15 férfi Leader - KÉrdekesség

2017. ápr. 29.

TOP 15 férfi Leader

Az előző kis listánk a fiúbandák maknaejeikről szóltak. Most összeszedtem a legnépszerűbb, férfi leadereket, akik büszkén vezetik csapatukat. A leader, azaz vezető a csapat (általában) azon tagja, aki a legidősebb, esetleg legdominánsabb, aki a legalkalmasabb arra,hogy egyben tartson egy bandát, és odafigyeljen mindenkire. Azonban vannak olyan esetek, amikor a leader a leggyerekesebb, legaranyosabb, legfélénkebb tag. Íme hát a 15 legfelkapottabb férfi leader a kpop világában.

15.  JB (GOT7)
 A GOT7 második legidősebb tagjaként tölti be a leader szerepét. Nem viszi túlzásba, és nem a legkomolyabb vezető.Sokat bolondozik a többi taggal, és hagyja hogy a többiek is érvényesüljenek. A negatív vélemények ellenére azonban egyben tartja a ma egyik legnépszerűbb fiúcsapatot, vigyáz a rájuk,s ha szükség van rá tudja kezelni őket. Tudja, elég erős ahhoz, hogy jó vezető legyen.

14. Sunggyu (INFINITE)

Azok, akik valójában nem ismerik az Infinite-t, azt gondolhatják, hogy azért választották vezetőnek, mert ő a legidősebb a csoportban. Nos, ez egyáltalán  nem igaz. Sunggyu az a személy, aki tudja mi a legjobb a "szolgának" mielőtt "király" lenne. Mindig büszkén tekint,és beszél a többi tagról, és odafigyel rájuk. Ha észreveszi, hogy túl nagy súlyt hordoznak, ő az első aki segít rajtuk.Hagyja,hogy a többiek ragyogjanak, és örökké dicséri őket. 

13. Jinyoung (B1A4)
Jinyoung egy szerethető és elképesztő leader. Kezdetben olyan, mint egy félénk és befelé forduló személy, de tényleg nagyon vicces, és tagjai számára a legjobbat nyújtja! Kedves, és népszerű, hiszen nagyon hamar meg lehet szeretni.

12. Donghyun (BoyFriend)
DongHyun sokkal idősebb mint a maknae,MinWoo, de ezt nem használja ki mint "hyung". Semmi problémája nincs ha a többi tag gyerekes, ő is ugyanolyan bolond, mint a többi tag, és szívesen hülyéskedik velük együtt. Édes, és barátságos, azonban tud olyan érett is lenni, amely harmóniát kölcsönöz a csapatnak.

11. Jokwon (2AM)
JokWon 10 évig volt gyakornok a JYPnál, majd a kemény munkája kifizetődött, mikor a leadere lett a 2AM-nek. Tapasztalatainak köszönthetően nagyon jól tudta, hogy vezetheti a csapatot bármiben. Jól ismeri a kitartást, és még úgy sem adta fel, hogy nem aratott a 2AM olyan sikereket mint a 2PM. Mikor 7 év után a többi tag felmondta szerződését és a csapat feloszlott,JokWon továbbra is maradt a kiadónál.

10. Onew (Shinee)
Onew egy nagyon aranyos ember. Egy olyan leader, aki szeretettel kezeli a tagokat, és tiszta, békés légkört biztosít a Shinee-nak. Azt akarja, hogy a többi tag jobban ragyogjon, mint ő. Tiszteletben tartja a tagok véleményeit. Nagyon jó kapcsolata van a többi taggal, és nyugodtan járhatnak hozzá tanácsokért, támaszkodhatnak rá. Nem gondolja úgy hogy ő magasabb szinten állna, mint leader. Onew egy igazán imádnivaló vezető.
9. N (VIXX)
N pontosan az a személy, aki nagyon szívélyes a tagokkal, és próbálja mindig megérteni őket. Bárki meg tudja mondani, hogy milyen szorgalmas. Továbbá tehetsége van ahhoz, hogy megmutassa a szeretetét, odafigyelését a tagok iránt, s úgy gondoskodik róluk mintha a fiai lennének.

8. Yonghwa (CNBlue)
Yonghwa jó kapcsolatot tart fenn a tagok közt, mindig megteremti a nagyszerű hangulatot a csapatban, nagyon magabiztos és spontán, ezért fantasztikus vezető. Bár igazán vicces, és energikus, tudja hogyan kell irányítani a zenekart.

7. RapMonster (BTS)
NamJoon egy remek leader, remek ember. Tehetséges rapper,dalszövegíró. Zenéivel értéket ad, nagyon szorgalmasan dolgozik, és mindent belead munkájába. Ma már az egyik legfelkapottabb fiúbandát vezeti, és ez akármilyen nehéz feladat, megbirkózik vele. Önfeláldozó, jólelkű, rátermett, és segítőkész leader, vigyáz a csapatára, és mindig meghallgatja a gondjaikat, felelősséggel van rájuk. Semmiféleképpen sem hagyná el az együttest szóló tevékenységét, vagy más ajánlatért. Hűséges. kitartó leader. 

6. Eric (Shinhwa)
Sokak szerint ő a leaderek leadere. Ugyan csendes személyiség, de nagyon megbízható és erős vezető.  Egyáltalán nem önző, nem büszkélkedik azzal,hogy ő a Shinhwa leadere, hiszen a túlzott figyelmet sem szereti annyira. Mindig a csapatot helyezi előre, és igazán komoly. A Shinhwa nem lett volna képes hosszú ideig kitartani, ha nem lett volna igazi leaderük. Mivel felelős vezetőjük van, aki hajlandó kockáztatni mindent a csapatért, természetesen motiválta a tagokat, így ők is kitartanak még ilyen hosszú idő után is.

5. Zico (Block B)
A Block B is igazi népszerűségnek örvend, és ez a tagok tehetségének, munkájának köszönhető, és persze JiHo erős vezetésének. Mindig a tökéletességre törekszik, és nagyon komoly ha a csapatról, munkáról vagy éppen  botrányokról van szó. Annak ellenére, hogy ő is ugyanolyan viccelődő és bolondos, mint a többi tag, ugyanakkor meg van a kötelességtudó, odaadó oldala. Ő a második legfiatalabb tag, mégis nagyon jól tud irányítani. A szóló tevékenységei ellenére, a tagok mindig számíthatnak rá.

4. Leetuk (Super Junior)
Leetuk a "Különleges leader". Azt hiszem ő is igazán megérdemli a neki kijáró tiszteletet. Hiszen nem olyan könnyű egy olyan nagy csapatot vezetni mint a SuJu. Minden erejével megvédi a dongsaengjeit, s mindent megtesz annak érdekében, hogy a Super Junior boldogságot és egy egységes csapat érzését kapja. Nem csak 13 tagot vezet, és együtt tart, de gondoskodik mindenkiről, és jó kapcsolatot ápol az egész bandával, ami nagyon fontos. 

3. Jay Park (ex-2PM)
Bár Jay nagyon rég volt a 2PM leadere, én  személy szerint még mindig felnézek rá, és tisztelem. Míg a csapat vezetője volt, kitűnő munkát végzett. Nagyszerű kapcsolata volt a tagokkal, mindig hülyéskedett velük, de egyben nagy gondot is fordított rájuk. Nem volt önző soha, feláldozta magát a csapatért, egy botrány miatt. JYP szerint nem lett volna muszáj kilépnie, de ő a csapat jó hírneve érdekében kilépett, így a fiúk továbbra is sikeresek maradhattak. A 2PM azóta leader nélkül működik (közel 10 éve), mivel senki se volt alkalmas átvenni Jay helyét."Ő maradt örökre a leader". Nemrég még Jay-nek az volt az álma,hogy újra összehozza a bandát, azonban ez nem valósult meg sajnos. 

2. GD (BigBang) 
Nem is leaderekről van szó, ha nem említjük meg G-Dragont. Tagadhatatlan, hogy ő a BigBang vezetésére született. A személyisége is tökéletesen illeszkedik a csapatban elfoglalt pozíciójához, így nyilvánvalóan nagyszerűen csinálja a feladatát. Vannak akik zenei zseninek tartják, hiszen nem csak kézben tartja az "uralkodó" bandát, de közben dalszövegeket ír, komponál, és emellett arra is ügyel, hogy melyik nap milyen legyen a haja színe. Ráadásul ez a siker nem csak a vezetés érdeme hanem a tagok egymáshoz viszonyított nagy kötelékéből is származik. 

1. Yongguk (B.A.P)
Mindannyian tudjuk, hogy a B.A.P nehéz időkön ment keresztül, mégis úgy tűnik, hogy soha nem veszítik el egymás és a rajongók iránti szenvedélyüket,szeretetüket. Yongguk erős maradt, és fantasztikus munkát végzett, hiszen vezér volt a tagok számára, akik nemrég még harcoltak az elkövetett tisztességtelen bánásmód ellen. Azt hiszem, Yongguk vezetése és eltökéltsége nagy szerepet játszik a csapat diadalában. Szerintem sohasem kapta meg azt az elismerést, amelyet megérdemelne a munkájáért. Ő az igazi Bang Yongguk, komoly, kedves, sokoldalú, édes, bájos, vicces, és hű leadere a B.A.P-nek , akit bárki megirigyelhetne. 

1 megjegyzés:

  1. Igen, igen, Yongguk❤Tökéletes vezető, ő ott van a tagoknak , végülis akármilyen rosszul is volt, nem lépett ki, hanem újra velük promózza az új albumot.

    VálaszTörlés