Tizenkevés évesen debütált idolok - KÉrdekesség

2017. ápr. 17.

Tizenkevés évesen debütált idolok

Sokunk kiakad azon, hogy manapság egyre fiatalabban debütáltatják az idolokat, de ha visszanézzünk az időben rá jövünk, hogy régebben is sok tizenévest debütáltattak, csak akkoriban olyan kevés banda volt, hogy nem tudtunk a korokra figyelni, egyszerűen csak örültünk a bandának, a zenének, amit csináltak.
Ahogy változik a világ, úgy gyártják fútószalagon az idol együtteseket, már nem tudunk úgy örüln egy-egy debütnek, mint anno,. Már nem tudunk mindenkit követni, mint anno. Sajnos sok minden változott néhány év alatt.
De elég is a szócséplésből! Nézzük azt a listát a teljesség igénye nélkül!

01. BIGBANG - SeungRi
Seungri az első majnae, akit maknaenak is hívtak. 15 éves volt, amikor a BIGBANG megkezdte kezdetben toporgó, majd felfelé ívvelő karrierjét! 

02. BTS - Jungkook
Jungkookot csak golden maknaeként szokták emelgetni, aki szintén 15 évesen debütált. Tudtátok, hogy Kook kimaradt az iskolából egy évet a BTS miatt? 

03. BoA
BoA a K-pop Királynője és nem véletlenül nevezték ki. 2000-ben debütált 13 évesen, tucatnyi legendás dal köthető a nevéhez. 

04. ex-2NE1 - Minzy
A 2NE1 egyik legkedveltebb tagja volt, a szexis táncaival sok embert elkápráztatott. Több éves képzés után 15 évesen debütált a K-Pop legendássá vált lánybandájában. 

05. miss A - Suzy
Suzy-t sokáig a Nemzet Kishúgaként tartották számon, 15 évesen debütált. Az évek alatt igazi nővé érett.

06. B.A.P - Zelo
Szintén 15 évesen debütált a legkedveltebb "Giant Baby". A rapjével, a sármjával és az elképesztő magasságával elcsavarja az egyszeri rajongó fejét.

07-08. AKMU
Amikor feltűnt mindenki kedvenc testvérpárosa a "K-Pop Star" második szezonjában még csak 13 és 16 évesek voltak. A testvérek első lettek, majd aláírtak egy szerződést a YG-vel. Tudtátok, hogy szerződésbe bele van foglalva, hogy tilos számukra a plasztikai műtét? 

09. ex-KARA - Kang Jiyoung
2004-ben, 14 évesen csatlakozott a KARA-hoz, ahol sikeres karriert futott be, még a színészkedésbe is belekóstolt. 2014-ben elhagyta a csoportot.

10. SHINee - Taemin
Taemin a debütre rá két hónapra töltötte be 15. életévét. Mint egy előző cikkünkben kiderült sokan bukásra ítélték a SHINee-t, az okok között Taemin hangja is állt, de megmutatta, hogy képes volt a csúcsra küzdeni magát a kisfiús mosolyával. 

11. IU
15 évesen adta ki az első albumát, de hamar világossá vált mindenki számára, hogy ez a lány nem fog csak úgy a süllyesztőbe kerülni. IU az évek alatt sok mindenben kipróbálta magát kezdve ugye az énekléstől, a rádiózáson át a színészkedésig.  

12. f(x) - Krystal
Mivel a nővére már pompázó SM csillag volt hamar nyomdokaiba szeretettet volna lépni. Pont a 15. születésnapja elötti héten debütált a mára már lakonikussá vált f(x)-ben.

13. TVXQ - Changmin
A pici Changmin még az öt fős TVXQ-ban debütált 16 évesen, amit a K-Pop legsikeresebb bandájaként is szoktak emlegetni - természetesen akkori viszonylatokban. És ha jól emlékszem idén fog leszerelni.. Milyen gyorsan repül az idő, nem? Pedig semmit se változott az évek alatt...

14. Teen Top
Bizony, az egész Teen Top L.Joeval együtt. Debüt idején Changjo még csak 14, Ricky és Niel 15, L.Joe és Chunji 16, C.A.P pedig 17 éves volt. A banda átlag életkorra debüt idején 15 év volt. 

15. APRIL - Jinsol
Nos... Nem tudok sokat a bandáról, nem tudok mást hozzáfűzni, minthogy Jinsol a legfiatalabb maknae a maga 13 évével. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése