Pletyka rovat: A (két)heti igaz/hamis hírek - KÉrdekesség

2017. ápr. 16.

Pletyka rovat: A (két)heti igaz/hamis hírek

Nem rég jött a hír, miszerint a Trouble Maker kicsit átalakul. Hyunseung kilépett (vagy jobban mondva kivették) a duóból, míg HyunA maradt, és kapott az egykori BEAST tag helyett, két srácot. A Cube Entertainment egy háromtagú formációt hozott létre Triple H névvel. Két Pentagon tag Hui és E'Dawn csatlakozott az immáron trióvá alakult Trouble Maker-hez. Az ügynökség véleménye szerint ennek a triónak a célja az lesz, hogy egy új zenét és tartalmat mutassanak a nyilvánosság számára. A rajongók már nagyon kíváncsiak, hiszen a megjelenő albumon már javában dolgoznak.

Taecyeon (2PM) hamarosan bevonul a hadseregbe, hogy letölthesse kötelező sorkatonai szolgálatát. Legutolsó filmje sajtótájékoztatóján (House of the Disappeared) mondta el a nyilvánosságnak, hogyan érzi magát a katonai beilleszkedéssel kapcsolatban. Az énekes lemondott amerikai állampolgárságáról is, hogy eltudja látni feladatát a közszolgálati osztályon. A kérdésekre sorra válaszolt, és elmondta, hogy ezáltal még tiszteletre méltóbbnak fogja érezni a dolgot, hiszen közkatonaként országát fogja képviselni, s ez egy megtisztelő, és hatalmas feladat számára. 

Április 2.-án tartotta szingapúri koncertjét az EXO, ahol egy anti-fan majdnem eltalálta Xiumin-t egy vizesflakonnal. A közönség tagjai azt állították, hogy hogy a lány csak azért ment el a koncertre, hogy valamelyik tagot eltalálhassa egy műanyag flakonnal. Szerencsére a flakon üres is volt, és a lány hiába hagyta el a helyét (inkább szerencsére) nem találta el az énekest, s egyik tagot sem, így nem történt sérülés. Az EXO hivatalos rajongó oldalai kitették az erről az esetről készült videót, és figyelmeztetik a rajongókat a figyelmességre, hiszen baleset is történhetett volna. Nem ez az első eset, hiszen Kínában Lay volt a célpont, viszont nála több anti-rajongó próbálkozott, hogy eltalálhassa az énekest vizes flakonnal. Szerencsére itt sem jártak sikerrel, és sérülés sem történt. A rajongók ezért nagyon elkeseredtek, és terjesztik a híreket, hiszen nagyon veszélyes bármit is feldobni a színpadra.

Lee Joon Gi és Jeon Hye Bin hivatalosan is bejelentette, hogy már két éve együtt vannak. A két színész együtt játszott a "Gunman in Chosun" című drámában, s már akkor terjedtek a pletykák, hogy a két színész között létrejött az a bizonyos kémia. Joon Gi-t és Hye Bin-t többször is együtt látták az évek során, de a hivatalos közleményekben csak annyi szerepelt, hogy nagyon jó barátok és ennyi az egész. A pletykák 2015-től kezdve folyamatosan jelen voltak, de leginkább ezen év júniusában és augusztusában. Mindkét színész a Namoo Actors ügynökségnél van, aminek a vezetősége mostanáig minden pletykát tagadott, még ha a rajongóknak bizonyítéka is volt a randizásra (pl közös nyaklánc). 

Jiyoon nemrég találkozott a 4Minute egykori tagjaival (HyunA-t leszámítva), így egy újabb álma teljesülhetett, hiszen ő volt az, aki hangot adott elégedetlenségének, hiszen nem tudta magát túltenni, hogy csak úgy feloszlatták a lány csapatot. Még 2016. júniusában döntöttek amellett, hogy végül a lányok nem újítják meg a szerződésüket, és külön utakon folytatják, míg HyunA megújítatta és jelenleg is szóló karrierjét fényesíti. Jiyoon nyilatkozata a többi lány nyilatkozatát viszont felkeltette, és felkeresték egymást. Az énekesnő instagramján még a csajos napról képet is posztolt, ahol mind a négyen rajta vannak (Jiyoon, Gayoon, Sohyun, Jihyun). Jiyoon jelenleg, szintén a szólókarrierjén dolgozik, míg a másik három lány a színészi pálya felé kacsint, és ezen a vonalon szeretnék folytatni karrierjüket. 

A YG Entertainment "rajongói" spekulálnak az ügynökség legújabb lánycsapatával kapcsolatban, Köztudott tény, hogy hamarosan debütáltatni szeretnének egy lány és fiú csapatot is, így elkezdődött a gyakornokok nézegetése, s felállítottak a rajongók egyfajta listát, hogy kit tartanak a lányok között esélyesnek a közeljövőben egy debütálásra. A spekuláció nem alaptalan, hiszen nemrég került fel a netre egy videó, ahol a "Future 2NE1" gyakornoki csapat gyakorol, s innen terjedt el a pletyka, hogy ők a legesélyesebbek a debütálásra. Mondhatni maga a YG adta az alapötletet a pletykákhoz. De kik vannak benne a "Future 2NE1" projektbe? Annyit biztos tudni, hogy némelyik lány szerepelt az Unpretty Rapstar című műsorban, illetve több divatmagazin lapjain láthatták már őket a követők. Szóval a lányok, Lee Chaeyoung (2002-ben született és 2014 óta gyakornok az ügynökségnél, illetve feltűnt a K-Pop Star-ban is), Jinny Park (a '98-as vonalt erősíti, kaliforniai születésű, illetve 2013 óta rapper gyakornok az ügynökségnél), Im Sua (2010 óta gyakornok, Choi JungWon musical színésznnő és producer lánya, így már gyerekkorában is több fotózáson vett részt édesanyjával), Moon Sua (Az Unpretty Rapstar második évadjéban láthattuk, illetve az Astro Moonbin testvére), Park Seoyoung (2010 óta gyakornok az ügynökségnél, nagyszerű táncos, illetve gyerekkorában több sorozatban és filmben is szerepelt). A videót pedig itt tudjátok elérni. 

A SHINee nemrég fejezte be a Japán koncertjüket Hokkaido-n a SHINee World Tour keretein belül. Április 15.-én tartották a koncertet, melyen a rajongók szerint Onew megsérült, hiszen láthatólag fájt a lába, így a koreográfiák nehézségekbe ütközött számára. Az énekes mindent megtett, hogy elrejtse fájdalmát, de a rajongók szerint furán húzta a lábát, és sokszor kellett helyezkednie, pozitciót váltania, míg a koncerten a beszélgetős rész volt. Jonghyun próbált neki segíteni, melyet Onew nem igazán hagyott, nehogy a rajongók aggódjanak, viszont az élesszemű rajongók kiszúrták az esetet. 

Kim Young Ae 5 évnyi küzdelem után elhunyt hasnyálmirigy rákban. 2012-ben diagnosztizálták nála a betegséget, s a daganatot töbszöri műtét során eltávolították, mely után egészségesnek nyilvánították, illetve a rák sem akadályozta meg abban, hogy tovább folytassa színészi tevékenységeit, így több sorozatban és filmben is feltűnt. Bevallotta, hogy a rák miatt szeretett volna minél több szerepet elvállalni, és 70 éves koráig folytatni tevékenységeit, melyet sajnos nem tudott megvalósítani. 2016-ban újra kialakult nála a rák, s 2017. április 9.-én reggel örök nyugalomra tért. Nyugodjon békében! Olyan sorozatokban és filmekben láthattuk őt játszani, mint a "Doctors, Kill Me Heal Me, Liar Game, Moon that Embraces the Sun" vagy a legutolsó munkájában a "Laurel Tree Tailors"-ban, melynek minden jelenetébe beleadta a legjobb képességeit betegsége ellenére is.

Számos idol fejezte ki tiszteletét a 2014. április 16.-án történt kompszerencsétlenség áldozatainak. A szociális médiában fejezték ki tiszteletüket a Sewoli katasztrófában elhunytaknak, melynek ma immáron 3 éve. Több, mint 300 diák hunyt el a szerencsétlenségbe, akik a Dawon Középiskola hallgatói voltak. Majdnem három év kellett ahhoz is, hogy az elsüllyedt kompot a felszínre hozzák, mely a hozzátartozók kívánsága is volt. Most a sárga színű szalag képével tisztelegnek az idolok az instagramon, s ez a szalag szimbolizál egy egész nemzetet, a reménységet, és az emlékezetet, illetve a szeretet azok számára, akik hozzátartozójukat vesztették a katasztrófában. Kwon Sohyun (ex-4minute), Jimin (AOA), G-Dragon (BIGBANG), Suzy, Jo Kwon (2PM), Yonghwa (CNBLUE), Minah (Girl's Day), Junhyung (HIGHLIGHT), Jun Hyosung (SECRET), Jisook (Rainbow), Yeung (Super Junior), Leo (VIXX), Sunmi, Kevin (ex-U-KISS), Sooyoung (Girl's Generation), Somi (I.O.I) fejezték ki tiszteletüket. 

2 megjegyzés:

  1. Jo Kwon nem 2PM tag, de ettől függetlenül, köszönjük a cikket! c:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) Nem is Jo Kwon-ról szól a cikkem azon része, hanem Ok Taecyeonról :), míg az első 2AM, míg a második 2PM tag. Többször ellenőriztem a cikket (fordítás ügyileg is, és utána is olvastam a dolgoknak), és minden stimmel :).

      Törlés