Pletyka Rovat: A heti igaz/hamis hírek - KÉrdekesség

2017. ápr. 23.

Pletyka Rovat: A heti igaz/hamis hírek

A rovat 2017. április 17. és 23.-a közötti híreket tartalmazza!


Hamarosan jön a "Show Me The Money" című műsor 6. évada (2012-ben indult rapper verseny, ahol tapasztaltak és kezdők versenyeznek egymással), melyet az Mnet megerősített, illetve nyilvánosságra hozta azt a 4 "csapatot", akik a producerek lesznek a versenyben, és a versenyzőket fogják segíteni. Maga a SMTM 6.évada az év második felére várható, de már most nagy érdeklődés veszi körül. Az idei felállásban lesznek új- és ismertarcok is a zsűri/ producerek körében. Az első, akiket nyilvánosságra hoztak Zico és Dean párosa volt, ők már korábban is dolgoztak együtt a "Bermuda Triangle" és a "Pour Up" című daloknál, illetve Zico az SMTM 4. évadában is szerepelt, mint producer. A második páros Tiger JK és Bizzy, akik újak lesznek a műsorban, hiszen még nem láthattuk őket benne. A páros elárulta, hogy a megjelenési díjukat jótékonysági célokra fogják fordítani, hogy egyedülálló anyukákon és árva gyerekeken tudjanak segíteni. A harmadik zsűri csapat a Dynamic Duo lesz, akik szintén elsőnek szerepelnek majd a műsorban. A negyedik producer csapatot pedig Jay Park és Dok2 fogja alkotni, akik már korábban is szerepeltek az SMTM keretein belül. Jay Park a 4. évadban, míg Dok2 a 3. és 5. évadban szerepelt, illetve már dolgoztak közösen, olyan dalokban, mint a "In My Whip", "Level 1000" vagy a "Know Your Name".

Eric (Shinhwa) saját maga erősítette meg a hírt, hogy hamarosan feleségül veszi modell mennyasszonyát Na Hye Mi-t. 2014 óta folyatosan terjedtek a pletykák a párról, viszont senki sem tudott meg konkrét infókat, vagy hogy a két személy között, milyen kapcsolat van. Eric, ezért saját maga fedte fel, és adta ki hivatalos nyilatkozatban közelményét, miszerint 2017. július 1.-jén fog megházasodni, egy szöuli templomban szűk családi és baráti körben.

A veterán idol csapat a SECHSKIES hamarosan kiad egy speciális albumot 20. évfordulójuk alkalmából. Április 28.-án fog megjeleni ez a bizonyos album, és a hivatalos daluk a "Sad Song". A dalt Tablo (Epik High) írta és komponálta, ahogy a "Future Bounce" című számot is. A SECHSKIES 16 év hiátus után debütált újra a YG Entertainment szárnyai alatt még tavaly. 2016. december 1-jén adták ki Re-Album nagy lemezüket, mely az első volt a visszavonulásuk óta, mely a valós idejű, napi és heti zenei listákon is első helyezést ért el az első hetekben.

Minzy nemrég debütált szóló énekesnőként, és egy showcase keretein belül hasonlította össze jelenlegi és volt ügynökségét. Az énekesnő elárulta, hogy nagyon ideges, de ugyanakkor izgatott volt az album miatt, hiszen ez az első nagylemeze, melyet a saját neve alatt adhatott ki (ez a Minzy Work 01. "UNO" címet viseli), ezért előző éjszaka nem sokat aludt. Minzy szerint, míg a 2NE1-ban volt addig egy erős, lázadó képet mutatott magáról, míg most megszeretné mutatni barátságos és nőies oldalát, hiszen sokkal érettebbnek érzi magát. Véleménye szerint mostani ügynöksége a Music Works sokkal barátságosabb és családibb, mint egykor a YG Entertainment volt számára. Emellett azt is elárulta, hogy a mostani ügynökségénél is ugyan úgy keményen dolgozik, de közben szórakoztatónak találja a munkáját, és saját akaratát, ötleteit is érvényesíteni tudja nem úgy, mint annó a YG Ent.-nél.

Lee Min Ho hivatalosan is megerősítette a hírt, miszerint 4 héten belül bevonul a hadseregbe, hogy letölthesse kötelező sorkatonai szolgálatát. Korábban már folytak a pletykák, hogy valószínűleg május 12.-én fog bevonulni és szociális munkát fog végezni (hála vagy nem hála egy bennfentesnek, aki kiszivárogtatta az infót), s nemrég ezt megerősítette maga a színész és ügynöksége is. Min Ho már régebben is bevonult volna a hadseregbe, de a 2006-os autóbalesete miatt várnia kellett vele, hiszen lábába fémrudat kellett behelyezni, és a bokája is eltört.

Yonghwa (CNBlue) megfenyegette a sasaengs rajongóit, hogyha nem fejezik be a házába való bejárkálást, és a családjának való durva üzenetek küldését, akkor a hatóságok felé tereli az ügyet és bizonyítékként feltölti az internetre a biztonsági kamerák felvételeit. A zenekar nemrég tartotta a rajongói találkozóját legújabb albumjuk kapcsán, ahol az énekes felszólalt, és figyelmeztette a jelenlévő akár őrült rajongókat is az ügyről, s annak jogi következményeiről. Miután a tagok már búcsúzkodtak a jelen lévő fanoktól, Yonghwa végül felállt és erősen figyelmeztette a sasaengseket: "Ó, és kérlek titeket, hogy ne gyertek többet a házamba, és kérlek, ne küldjetek üzeneteket a családomnak, nagyon sokat kapnak, és ezért nehéz időket élnek át. Megnéztem a biztonsági kamera felvételeit és láttam, hogy egy személy (sasaeng rajongó) olyan könnyedén ül be az autómba, mely azt mutatja, hogy több, mint egy-két alkalommal már járt itt. Mindenesetre, ha még egyszer eljössz, feltöltöm a képeket az internetre. Fel fogom tölteni a biztonsági kamerák felvételeit, ahol látszik az arcod. Bízhatsz benne!" A többi tag azt is kifejezte, hogy szeretnék, ha lehetne screenshotolni a sasaeng rajongóktól kapott üzeneteket, és mindenkinek megmutatni, de tudják, hogy ez nem helyes.

Nem csak Yonghwa-nak gyűlt meg a baja a sasaeng rajongókkal. Baekhyun (EXO) április 17.-én tartott egy random beköszönős videót Vapp-on, viszont a közvetítés nagyon sokszor megszakadt. A rajongók kezdetben azt hitték, hogy csak internet probléma lépett fel az énekesnél, ezért nem tudja megtartani folyamatosan az adást. Baekhyun a "Take You Home" című kislemeze miatt szeretet volna rajongóival beszélni, viszont mint később kiderült őrült rajongók hivogatták adás közben, s ezért szakadt meg folyton az élő közvetítés. Végül egy rajongója tanácsolta neki, hogy tegye repülő üzemmódba a telefonját és kapcsolja be a wifit, így nem tudják hívogatni s zavartalanul tudja folytatni adását. Az énekes nem tudja honnan szerezhették meg a telefonszámját, és mindenkitől elnézést kért a kellemetlenség miatt. Baekhyun-nak már többször volt problémája ezen "rajongók" miatt, hiszen 2013-ban tönkretették testvére esküvőjét is.

Youngjae (GOT7) egy időre szünetelteti tevékenységeit, hiszen hátsérülése miatt kórházi kezelésekre szorul, ezért hagyta ki az ausztrál fantalálkozójukat is. Az énekes egyébként 2016 októberében a Hard Carry promótálását is kihagyta egy időre, illetve ezen év júliusában Dallasban sem tudott fellépni sérülése miatt. A JYP Entertainment hivatalos közleményben kijelentette, hogy Youngjae kórházi kezelésre szorul a háta miatt, illetve, hogy egy darabig pihenni fog, hiszen az egészsége a legfontosabb. A rajongók pedig twitteren próbálják kedvenc énekesüket felvíditani a #GetWellSoonYoungjae hashtag-gel, illetve imádkoznak, hogy minél hamarabb fel tudjon épülni.

Két volt EXO tagnak is, Luhan-nak és Kris-nek is meggyűlt a baja egy kínai paparazzival Zhou Wei-jel, aki hamis pletykákat terjesztett róluk. A paparazzi Luhan-nal kezdte a sort, és Wei szerint az énekes hamarosan apuka lesz, hiszen nemrég megházasodott (ezt a hírt már 2015-ben is terjesztette), legalábbi Zhou egyik informátora szerint. Luhan egy időre eltűnt ez tény, mert legújabb dalán a "Roleplay"-n dolgozott. Ha ez nem lett volna elég Zhou Wei szerint Kris egy interjúban azt nyilatkozta, hogy "L nagyon ostoba, Z ravasz, H nagyon rossz az éneklésben". Véleménye szerint a volt csapattársait minősítette az énekes, hogy az L Luhan-t jelentheti, Z Lay-t (Zhang Yixing), míg H Tao-t (Huang Zi Tao). Igaz, sem Kris sem az ügynöksége nem adott még ki nyilatkozatott az üggyel kapcsolatban, és a paparazzi-nak sincs semmilyen bizonyítéka a beszélgetésről, ahol Kris ezt mondhatta. A pletykák mindenesetre történeteket szőnek, viszont egyre kevesebb rajongó hiszi el. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése