Pletyka rovat: A heti igaz/ hamis hírek - KÉrdekesség

2017. ápr. 2.

Pletyka rovat: A heti igaz/ hamis hírek

A Cube Entertainment bejelentette a következő Troublemaker projektet. A duót eredetileg HyunA és Hyunseung alkotta, de valamilyen oknál fogva Hyunseung nem szerepel már a párosban. Felröppent pár pletyka, hogy több srác is csatlakozni fog az új Troublemaker-höz, de ezt jelenleg megcáfolták. HyunA lesz a középpontban, de egy új férfi fog csatlakozni a duóhoz. Egy bennfentes elárulta, hogy az új páros Los Angeles-ben forgatott és ott is készült el az új albumboritó, melyet az ügynökség megerősített. Az is kiderült, hogy május elejére tervezik az új debütálást, illetve új nevet is fognak viselni, mely még egyenlőre bizonytalan.

JYP felfedte Momo (TWICE) étkezési szokásait. Sok rajongó agódott a lányért, hiszen nagyon vékony, és erre reagált az ügynökség. Elmondták, hogy a lány azt ehet, és annyit, amennyit akar és tud, viszont ennek ellenére sem kell aggódnia a súlya miatt, melynek oka a sok tánc és a napi teendők beütemezése. Momo pedig ismert arról, hogy rengeteget bír enni. Sokan ezért irigyek rá, hiszen bármit eszik az nem fog meglátszódni rajta. 

Hyorin (SISTAR) nemrég feltöltött instagramjára egy fényképet, melyet még aznap törölt is. A képen ágyban feküdve, fehérneműben látható. Az énekesnő jelenleg az Egyesült Államokban turnézott, és a hírfolyamát szerette volna frissíteni  ezzel a képpel. Nem maga a kép verte ki a biztosítékot a rajongók körében, hanem, hogy egy ismeretlen személy feküdt az ágyban, akiről nem lehet eldönteni, hogy férfi vagy nő. A követők több kommentet hagytak a kép alatt, s ezután került a kép törlésre. Hyorin és az ügynöksége sem nyilatkozott még az ügyről.

Beszámolók szerint Sunggyu (INFINITE) bordái
megrepedtek, miközben a Singderella következő epizódját forgatták (ez az a műsor, ahol az idolok énekelnek, táncolnak és különböző feladatokat oldanak meg azért, hogy élelmet kapjanak). Az ügynökség egyenlőre tanácstalan, hiszen áprilisban Japánban, míg májusban Dél-Koreában terveztek új albumut kiadni. A jelenlegi állás szerint a promóciókban Sunggyu nem fog részt venni, vagy meg fogják változtatni a tevékenységek idejét. A videóklippeket március 30.-án szerették volna leforgatni. Egyenlőre erről sincs semmi hír.

Március végén egy bennfentes kiszivárogtatta azt az infót, hogy Krystal (f(x)) hamarosan szólóban fog debütálni.  Az infókat az SM Entertainment tagadni kezdte. Herald Pop szerint a bennfentes azt is elárulta, hogy áprilisban vagy májusban debütálna az énekesnő az SM Station 2 keretein belül. Pletykák ezzel kapcsolatban korábban is felröppentek, hiszen amikor June One Kim-mel kiadták közös dalukat, az "I Don't Wanna Love You"-t a rajongók reménykedni kezdtek abban, hogy Krystal végre szólóban is debütálni fog, ahogy két csapattársa 2015-ben Amber és 2016-ban Luna.

Lee Joon Gi kifejezte frusztrációját a romantikus sorozatokkal kapcsolatban. A színész jelenleg a "Sweetheart in Your Ear" második évadjában játszik és a legújabb epizód kapcsán derült ki az az érdekesség, hogy valójában mindig is szerette volna magát kipróbálni, mint egy romantikus vígjáték főszereplője, melyre eddig nem volt lehetősége. Joon Gi akciószínészként lett híres, és sorra ilyen főszerepeket kapott, és innen a frusztrációja. Véleménye szerint az arcát, imidzsét adta a hős sorozatokhoz, viszont öregszik, és most már ez számára bosszantó. 

Jonghyun (SHINee) kifejezte háláját rajongói és hallgatói előtt. Április 2.-án késő este végleg elhallgatott rádió műsora a "Blue Night". Az énekes már három héttel ezelőtt bejelentette a végső búcsút, hogy a hallgatók fel tudjanak készülni a befejezésre. Egy hallgatója írta az alábbi sorokat: "Hálás vagyok azért, hogy veled tölthettem együtt az első és utolsó adást", melyre az énekes reagált: "Köszönöm neked, hogy végig velem maradtál, amíg az utolsó nap el nem jött, és ápoltad a műsorom. Általában nem szeretek elő adásos videóműsorokat készíteni, de a mai nap megszerettem volna ezt csinálni. Felöltöztem és egy kék öltönyt viseltem ma (hiszen ez egy különleges nap)." A rádióműsor 2014. február 3.-án indult, de mivel egyre inkább aktív a SHINee Dél-Koreán kívül is, Jonghyun úgy döntött, hogy abba hagyja a rádiózást az egészsége miatt. 

Még folynak a tárgyalások Suzy és ügynöksége a JYP Entertainment között. Március 31.-én járt le az énekesnő szerződése a JYP-vel, mely egy exkluzív szerződés volt, így továbbra is folyik a vita a megújítás mellett. Suzy elég felkapott énekesnő és színésznő mostanában, ezért sokan nyomon követik az állásokat, hiszen a JYP is kiadta saját, egyoldalú nyilatkozatát, miszerint biztosítottak mindenkit afelől, hogy még mindig tárgyalnak, és semmit sem tudnak mondani jelenleg. Viszont, ha még sem újitja meg az énekesnő a szerződést az ügynökség továbbra is támogatni fogja tevékenységeiben. Bennfentesek szerint Suzy nem fog szerződést hosszabbítani, hiszen még a kifizetések is folyamatban vannak. 

T.O.P (BIGBANG) befejezte 4 hetes rendőri képzését. Az énekes a Gangnam-i rendrőségen tölti le a 21 hónapos kötelező, sorkatonai szolgálatát. 2017. február 9.-én sorozták be, és most fejezte be kiképzését. Március 29.-én ennek örömére többi társával együtt egy ünnepségen vett részt, és innentől kezdődik a 21 hónapos szolgálat. Elkezdheti kötelességeit, mint besorozott rendőr. Várhatóan 2018. november 8.-án fog leszerelni.

Key (SHINee) Gucci kabátja tönkrement a Vancouver-i koncertjük alatt, bár senki sem sérült meg, az énekes tele volt fájdalommal. A SHINee jelenleg világkörüli turnén van, és Key Dallas-ban mesélte el a történetet kabátja elégéséről. A tagokkal éppen átöltöztek a színpad mögött, és az énekes olyat csinált, amit nem szokott, hiszen a színfalak mögött odaadta a stylist-nak kabátját, hogy vigyázzanak rá. Azonban a lány véletlenül a világítás környékére rakta le a szóban forgó kabátot, mely a nagy hő hatására meggyulladt egy perc alatt. Valamelyik tag meg is kérdezte tőle, hogy "Mi ez a szag? Nem kapcsolták ki a hajszárítót vagy valami? Mire Key viccelődve csak annyit mondott, hogy "Ez nem a hajszárító volt, hanem a Gucci-m. És elégett." 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése