Pletyka rovat: A heti igaz/ hamis hírek, vagy mégsem? - KÉrdekesség

2017. ápr. 1.

Pletyka rovat: A heti igaz/ hamis hírek, vagy mégsem?

Az SM Entertainment ma hivatalosan bejelentette, hogy az EXO az év második felében világkörüli turnéra fog indulni, ez nem is lenne meglepő, hiszen sokszor van tevékenységük Dél-Koreán kívül, de most még Európába is ellátogatnak. Fel fognak lépni többek között Amszterdamban, Londonban, Berlinben, Párizsban, Bécsben és nem mellesleg Budapesten is. A rajongói igényekre végre felfigyelt az ügynökség is, így bármikor kaphatunk újabb tájékoztatást.


Nemcsak az EXO lesz az évben az egyetlen, akik el fognak látogatni Magyarországra, hiszen a BigHit Entertainment bejelentette, hogy a BTS Budapesten és Debrecenben szeretné felvenni következő videóklipjének a jeleneteit. Ha pedig ez még nem lenne elég, mind a két városban szeretnének rajongói találkozót tartani. A szerencsés rajongókat egy nyereményjáték keretein belül fogják kisorsolni, illetve lesz egy esemény is, és a legaktívabb rajongók automatikus belépést nyerhetnek a találkozóra, és egyéb ajándékokban is részesülnek. Bővebb információ a srácok hivatalos honlapján.

A Block B nagyon aktív volt mostanában, rájuk férne egy kis pihenő, de az ügynökségük ma bejelentette a következő japán albumjuk megjelenésének időpontját, mely 2017. július 1.-jén lesz. A fanok elkezdhetnek spórolni, hiszen egy teljes hosszúságú album lesz, és mindegyik verzióhoz járni fog valamilyen tárgyi dolog is, így körülbelül 5 verzió fog kijönni. Az album érdekessége még, hogy a srácok együtt fognak dolgozni a Golden Bomber tagjaival, akik a japán rock terén jeleskednek, és szeretik a pop ipart parodizálni. A megjelenés dátumán kívül az album címét is felfedték, mely a "Hope & Love" lesz.

A JYP Entertainment bejelentette, hogy főzőműsort fog indítani májusban. Nemcsak szakmai zsűri fogja az ételeket majd pontozni, hanem az idolok fognak versenyezni egymással segítőkkel az oldalukon. A műsor a "Cooking with my Idol" címet kapta, és segítőnek lehet jelentkezni, tehát bárki szerepelhet a TV-ben kedvencével, aki a műsor felvételre regisztrál, de ehhez nem árt majd egy kis főzőtudás. 6 csapat lesz, minden csapatban 1 idol és 1 segítő fog szerepelni, de hogy kikért lehet majd szurkolni? JB, YoungJae (GOT7), Suzy, Fei (Miss A) Taecyeon (2PM) és Tzuyu (TWICE). A zsűri kilétéről is már lehet tudni egy dolgot, maga J.Y Park lesz a főzsüri, és maga mellé két neves szakembert hívott, akiknek kiléte egyenlőre titok.

Örülhetnek a kpop és jpop rajongók is, hiszen Kai (EXO) egy nagyon népszerű, japán fiatalemberrel fog egy mini album erejéig összeállni, aki nem más, mint Kamenashi Kazuya (KAT-TUN). Egyenlőre az ideiglenes formációról még nem tudni semmit, de az SM Entertainment annyit elárult, hogy az előkészületek folyamatban vannak, illetve a kis lemez meg fog jelenni japán és koreai nyelven is.


Az FT. Island nagy népszerűségnek örvendhet hazai és japán színtéren is, viszont maga Lee Hong Ki jelentette ma be, hogy debütálni fognak Kínában is, emellett egy kínai sorozatban a "Fantasy Love"-ban elvállalta a főszereplő szerepét. Magáról a sorozatról egyenlőre még nem lehet sokat tudni, de az albumot júniusra tervezik, melynek címe "Primadonna" lesz, illetve 12 szám található majd rajta, 6 új dalt szereztek, illetve a másik 6 kínai verziós szám lesz. Bennfentes elárulta, hogy valószínűleg a "Pray" és a "Severely" számok biztos, hogy a befutók között lesz.

A YG Entertainment sem tétlenkedik, mégcsak nemrég debütáltatta a BLACKPINK nevű lánycsapatot, de már bejelentették, hogy egy sub-unit készülődik. Annyit elárultak, hogy július végére tervezik a sub-unit debütját, akik a BLACKHEARTS nevet kapták, illetve Lisa és Rosè fogják alkotni ezt a duó párost. Ráadás, hogy az egyik dalt maga G-Dragon írta a lányoknak, illetve egy számban CL is szerepelni fog.
..........
..........
..........
..........
Sziasztok! ^^ A fenti sorokat ne vegyétek komolyan! Boldog Április 1.-jét! ^^ Egyik hír sem igaz, mindegyik a saját buksimból jött elő, igyekeztem poénosabb keretek között maradni, nem pedig eldurvulni, ahogy néhány oldal tette. Remélem ennek ellenére élveztétek az olvasást, nem vándoroltok el a blogról, és nem lincseltek meg >-<. Az IGAZI pletyka rovat holnap jön, mely már  IGAZ híreket fog tartalmazni. ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése