Debüt előtti idő: Részmunkaidős állások - KÉrdekesség

2017. ápr. 17.

Debüt előtti idő: Részmunkaidős állások

A gyakornoki lét nehéz, kegyetlen és költséges. Fizetni kell a a különböző képzési díjakat, az utat (a gyakornokok sok esetben albérletekben, otthon élnek), felszerelést, ami megterhelő lehet egy középosztálybeli családnak is, nemhogy egy alsóbb osztálybelinek. Azért, hogy a  gyakornokoknak legyen valamennyi költőpénzük vagy hogy besegítsenek a családi költségvetésbe részmunkaidős állásokat vállalnak el.

01. VIXX - Ken
Debütálás előtt egy burgerezőben, mintegy kilenc hónapon át. Annyi népszerű volt, hogy több lány csak azért járt oda, hogy láthassák. A pletykák szerint az utolsó napján az éttermet elárasztottá a rajongót. És ne felejtsük el, hogy akkor Ken még nem debütált.

02. Brave Girls - YuJeong
Debüt elött egy kávézóban dolgozott, mint felszolgáló. Debüt előtt, munka közben már találkozott néhány Brave Girls taggal, akik akkor még hétköznapi emberek voltak. 

03. AOA - ChoA
Nemrégiben kiderült, hogy egy hónap alatt körülbelül 5 millió wont (1 millió fprint) kereset részmunkaidős állásával, ugyanis egy telemarketing cégnél alkalmazták. 

04. INFINITE - Woohyun
Ahogy megszerezte a motorkerékpárra a jogosítványát egy kínai étterem kifutó fiúja volt. Emellett egy kis bevásárlóközpont modellje is volt. 

05. EXID - HyeRin
HyeRin debütálás után is dolgozott. Mivel az EXID a debüt elején szörnyen teljesített kénytelen volt tovább dolgozni egy fagylaltozóban, hogy támogathassa a többi tagot. Mindezt természetesen titokban. Amikor évekkel később kiderült a titok Solji sírva fakadt.

06. SECRET - HyoSung
Dolgozott már kávézóban, fagylaltozóban és egy jjajangmyun étteremben is. Saját állítása szerint elég népszerű volt a vásárlók körében. 

07. Kim TaeRi (Színésznő)
Mielőtt ismerté vált volna TaeRi dolgozott gyorsétteremben, kávézóban, kisboltban és így tovább. Régebben szójatejet árult a piacon, majd egy kávézó tulajdonosa felkérte, hogy dolgozzon nála, mint barista.


08. Girl’s Day - SoJin
Annak érdekében, hogy pénzügyileg támogathassa az álmát, hogy minél előbb énekelhessen mindenféle munkát elvállalt kávézóktól, a bárokon át a telemarketingig. Elmondása szerint a legnehezebb munkája egy üzemben volt, ahol matricás zoknikat készíttettek. Olyan sokat dogozott, hogy elfelejtett enni és előfordult olyan is, hogy elájult. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése