7 idol, akik utálják az uborkát - KÉrdekesség

2017. ápr. 1.

7 idol, akik utálják az uborkát

Mindenki számára vannak olyan ételek, amiket nem szívesen vagy egyáltalán nem eszünk meg. Ezt az utálatot felfoghatjuk egyfajta gyengeségként is, egy étel képes legyőzni minket. Az én gyengeségem a paradicsom. Nektek?
Az idolok között is vannak olyanok, akik valamilyen ételt nem szívesen vagy egyáltalán nem fogyasztanak. A leggyakoribb nem szeretet étel pedig valamilyen okbók kifolyólag az uborka.

07. EXO - Baekhyun
Baekhyun annyira utálja az uborka szagát, hogy nem használ semmilyen terméket, aminek bármi köze is van az uborkához. Legyen az akár szappan, tusfürdő vagy sampon.

06. SHINee - Onew
Onewről már tudjuk (, amiatt a cikk miatt), hogy allergiás az uborkára. Tehát nem meglepő módon jó nagy ívben el is kerüli eme "sátáni" ételt.

05. SHINee - Taemin
Taemin ugyan nem allergiás az uborkára, mégis egyszer ezt nyilatkozta: ''Az uborka húsa olyan, mint a kimbapba szánt rizst leöntöttük volna kólával'

04. Twice - Momo
Momo az uborkát választotta a legkevésbé kedvelt ételének. Az uborka mellett nem eszi meg a dinnyeféléket se. Talán ő is allergiás lenne? 

03. Got7 - Youngjae
Meglepő módon Youngjae is allergiás az uborkára és a dinnyefélékre. Ki kellene egészítenem a múltkori cikkemet...  

02. VICTON - Seungsik
Egy interjúban Seungsik elárta, mi a három legkevésbé kedvelt étele: Uborka, uborka, uborka!

01. Jessica Jung
Jessica osztozik Youngjae és Onew allergiáján, szintén allergiás az uborkára. Már a szagától is rosszul van, a közelébe se szeret menni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése