6 idol fájdalmas háttér története - KÉrdekesség

2017. ápr. 2.

6 idol fájdalmas háttér története

Sokan irigykednek az idolok életére, hiszen szépek, híresék és jó néhányuk elég gazdag is. Az átlag ember azt gondolja, hogy megnyerték a lottó ötöst az életben, de sajnálatos módon az élet nem habos torta. Számtalan idol tapasztalt meg az életben kegyetlen, szörnyű és fájdalmas helyzeteket.
Nézzük meg, mely idolok azok, akik képesek továbbra is mosolyogni a fájdalom ellenére is:
01. Shinhwa - JunJin
JunJin szülei korán elváltak. Az elég meglepő, ugyanis az édesanyja családja elítélte az édesapját és a tény, hogy kezdetekben elég szegény háztartásban életek ne vetett jó fényt az apukára. 
Miután JunJin édesapja újraházasodott született egy húga, de a házasság nem tartott sokáig, ez is válással végződött. Végül Charlie Park (JunJin édesapja, szintén énekes) talált magának egy olyan - harmadik - feleséget, aki már képes volt szeretetben, saját gyermekeiként felnevelni JunJint és a húgát. 
JunJin nevelő anyja lépéseket tett, hogy megtalálja JunJin szülőanyát, ami sikeresnek is bizonyult. A fiú végül találkozott a biológiai anyával, akiről mint kiderült újra házasodott és van egy fia is. Ezután megfogadta, hogy soha többé nem keresi fel édesanyját, hogy az öcsének ne kelljen ugyanazokat a megpróbáltatásokat átélnie, mint neki kellett anno. 

02. Super Junior - LeeTeuk (számomra ez volt az egyik legfájdalmasabb)
A szülei 1988-ban, elég rossz viszonyban váltak el, amikor LeeTeuk még csak 5 éves volt. Egyáltalán nem értette, hogy mért vállnak el, hogy egyáltalán mi történik körülötte.
Az apja verte. Olyan sokszor és olyan nagyokat ütött, hogy egy idő után nem érzet már fájdalmat, csak félelmet - az apja iránt. A szülei sokat veszekedtek, nem volt ritka a testi fenyítés sem. Ez oda vezetett, hogy LeeTeuk az apja iránt csak keserűséget, haragot és félelmet érzet. 
Amíg LeeTeuk a kötelező sorkatonai szolgálatát teljesítette az apja megölte nagyszüleit, majd öngyilkosságot kövezett el.

03. TVXQ - U-Know YunHo (Ez pedig a másik)
YunHo édesapja még YunHo tinédzserkorában csődbe ment.
Mivel a csalásdja csődbe ment YunHo már 12 évesen dolgozott, a pénzt pedig húga iskoláztatására költötte.
Egy alkalommal arra gyanakodott, hogy az apjának viszonya van, mivel a hajnali órákban gyakran elhagyta otthonát. YunHo titokban követte, és rájött, hogy az édesapja valójában részmunkaidőben újságokat árult, hogy plusz bevételhez jusson a család.
Amikor eldöntötte, hogy Szöulban marad, hogy elkezdhesse gyakornokságát az SM alatt az édesapja elutasította az álmát, nem támogatta. Még az anyagi támogatását is visszavonta, abban reménykedve, hogy YunHo meggondolja magát és hazamegy. 
YunHonak nem volt elég pénze albérletre, ezért a vasútállomásokon aludt, a padlón.  A kilátástalan helyzet addig fennmaradt, amíg nem találkozott Xia JunSuval, aki befogadta. 
Frissen debütált idolként rájött, hogy édesanyja titokban egy gyárban dolgozott, miközben nekik csak azt mondta, hogy csak sportolni megy. 
04. ex-2NE1 - Dara
Daranak kezdetekben egy tisztességes karrierje volt a Fülöp-szigeteken, teljesen addig, amíg a befolyt pénzt az édesapja szerencsejátékokra nem költötte el. 
Annak érdekében, hogy lépest tudjon tartani az apja kiadásaival merészebb munkákat kellett elvállalnia, mint például "szexi" fotósorozatokat, miközben fenn kellett tartania színésznői imidzsét is.
Miután az apját letartozótaták kénytelen volt családjával visszaköltözni Koreába, ahol újra tudta indítani karrierjét. 

05. ex-TVXQ, JYJ - Hero JaeJoong
Miután az édesapja magára hagyta JaeJoongot az édesanyjával, rövid időn belül örökbe adta édesanyja, mivel képtelen volt eltartani gyermekét, nem voltak meg a megfelelő anyagi körülmények. 
15 évesen felszökött Szöulba, hogy csatlakozhasson az SM-hez. Gyakornokként nem volt pénze, így különböző részmunkaidős állásokból tartotta fenn magát, hogy fizetni tudja lakását, az élelmezését és a különböző képzési díjakat. Olyan munkákat vállalt el, mint  a rágó árusítás, statiszta colt filmekben, vért adott. 

06. Super Junior - EunHyuk
EunHyuk egy olyan családba született bele, ahol komoly pénzügyi problémákkal küszködtek. A családjának nem volt pénze, hogy zeneiskolába írassák, így az utcán képezte magát. 
A pletykák szerint olyan szegény családja volt, hogy nem engedhettek meg maguknak egy teljes komfortos lakást. A legközelebbi metrómegállóig el kellett menniük, ha fürdőszobát szerették volna használni. 
Annyit biztosan tudunk, hogy debüt előtt volt egy barátnője, de sose tudott neki ajándékot venni, a barátai viszont mindig kölcsönadtak neki, de ez egy idő után nagyon kínossá vált számára és inkább folyton elkerülte a randikat, hogy ne legyen kínos a helyzet. Emiatt ért véget a kapcsolat, pedig EunHyuk szerette a lányt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése