10 idol gazdag családból - KÉrdekesség

2017. ápr. 29.

10 idol gazdag családból

Már van egy olyan cikkünk, ahol a szegényebb sorból származó, meggyötört múlttal rendelkező idolokat vettük sorra. De ne feledkezünk meg a másik végletről se, vannak azok az idolok, akik mindig is jólétben éltek, szilárd, biztos talajon álltak és indultak meg az idollá válás útján.

10. EXO -SuHo
SuHo édesapja egy elismert egyetemi professzor, aminek köszönhetően Szöul leggazdagabb negyedében, Apgujeongban nevelkedett.

09. TWICE - Tzuyu
Tzuyu családjának három plasztikai sebészetei is van Tajvan leggazdagabb területein. A szülei ismert befektetők.

08. GFRiend - UmJi
UMJi apja majdnem annyira híres, mint a lánya. UmJi apja egy elismert fogorvos, a MOA Dental Group tagja, ahol szilárd pocizóban helyezkedik el, mintegy 60 magánbeteggel.

07. Super Junior - SiWon
SiWon az egyik legismertebb idol, akiről tudjuk, hogy tehetős családból származik. SiWon egy híres ruházati márka cég vezetője, amit átadott édesanyának. SiWon tulajdonában van még jó néhány ház Szöulon belül, pontos számot tudni

06. NCT - Ten
Ten a bangkoki Shewsbury Nemzetközi Iskolában tanult, aminek az évi tandíja körülbelül 25.000 dollár, vagyis átszámítva 6.960.000 forint. Mivel ez egy 10 osztályos iskola, mire elvégzik az iskolát a gyerekek a szülők nagyjából 200.000 dollárt, 55.684.000 forintot adnak ki csak a tandíjra. Ten húga is ebbe az iskolába jár.

05. Super Junior - KyuHyun
KyuHyun édesapja több, mint 20 éve egy akadémiát alapított Szöulban, az idő során Tajvanon is nyitott egy iskolát. Majd Koreán belül tovább terjeszkedett.

04. Z:EA - HyungSik
KwangHee elmondta, hogy HyungSik számláján több, mint 16.000 dollár, 4,451.000 forint volt a gyakornoki napjai alatt! Az édesapja magas beosztású vezető a BMV koreai cégénél.

03. SNSD - SooYoung
SooYoung nagyapja volt a Seoul Arts Center vezérigazgatója, így tudták megvalósítani, hogy Szöul egyik legnagyobb háza SooYoung családjához tartozón.

02. 2PM - Nichkhun
Nichkhun ismert, mint a Thai Herceg. Volt tanulója az új-zélandi Wanganui Collegiate School bentlakásos iskolának, aminek az éves tandíja 40.000 dollár, 11.130.000 forint.

01. Got7 - Mark
Mark családjának van egy hatalmas háza, egy hatalmas medencével Los Angeles gazdag negyedében. Mark édesapja egy üzletember, aki luxus SUV-ot vezet (szabadidőautó/sportcélú haszonjármű) és mindig első osztályon utazik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése