Pletyka rovat: A heti igaz/hamis híres - KÉrdekesség

2017. márc. 5.

Pletyka rovat: A heti igaz/hamis híres

Kevin hivatalosan is elhagyja a U-KISS-t, illetve jelenlegi ügynökségét az NH EMG-t, melynek oka, hogy 2017. március végén lejár a szerződése, melyet nem kíván megújítani. A rajongókat nem igazán lepte meg a dolog, hiszen a jelenlegi U-KISS tevékenységekben nem igazán vett részt. Kevin 9 éve, 2008-ban debült a csapat vezető táncosaként is visual tagjaként, illetve előtte benne volt egy XING nevű csapatban. A U-KISS 5 taggal fogja a továbbiakban folytatni: Soohyun, Kiseop, Eli, Hoon és Jun fogja a csapatot alkotni.


Az egyik Block B tagról kiderült, hogy nagy IQ-val rendelkezik. Nemcsak tehetséges rapper, de
elérte azt a szintet, amit az össz népesség csupán 2%-a tudhat magáénak. Park Kyung és Taeil a Non-Summit című műsorban szerepelt, ahol kiderült hogy Kyung IQ-ja 156, mellyel a MENSA szintjét elérte. Taeil a műsorban azt is elárulta, hogyha pénzügyi számításokról van szó Kyung teljes pontossággal kiszámolja fejben az eredményeket.

Az EXO tagjai nagy népszerűségnek örvendnek nem csak Dél-Koreában, de nemzetközi szinten is. Azon kívül, hogy énekelnek, táncolnak még műsorokat vezetnek, és több tag a színészkedésbe is belekóstolt már. Most Kai-t kérték fel egy japán sorozat férfi főszereplőjének, melyet elfogadott. A sorozat a WOWOW nevű csatornán fog debütálni, melynek címe "Spring has Arrived". Kai egy fotóst fog alakítani, Lee Ji Won-t, aki kapcsolatba kerül Naoko-val egy 31 éves értékesítési ügyintézővel, akinek gyökeresen fel fogja forgatni az életét. A főszereplőnőt Kuniko Mukoda fogja alakítani.

PSY már szorgosan készül visszatérésére. A YG Entertainment megerősítette a hírt, miszerint az
énekes áprilisban visszatér egy teljes hosszúságú albummal. PSY legutolsó albuma 2015-ben jelent meg, melyen a "Gangnam style" is szerepelt. Legutóbb a "Daddy" című dalával őrjítette meg a közönséget, mellyel sok díjat be is zsebelt. YG háza táján nem csak ő az egyetlen visszatérő, hiszen a WINNER és az iKon is készül saját visszatérésükre.

Feloszlik a NU'EST? 2012-ben debütált a fiúcsapat a "Face" című dalukkal, ám nem voltak olyan népszerűek szülőhazájukban, mint Japánban. A csapat bemutatta magát együtt és külön is. Ügynökségük a Pledis Entertainment szerint szó sincs arról, hogy feloszlana a banda csupán arról van szó, hogy megszeretnék mutatni egy új oldalukat a Produce 101 férfi verziójában, illetve míg tart a műsor szünetet tartanak a  tevékenységükben.


Nemcsak a NU'EST kapta el a Produce 101 láz, A-TOM is kilépett a Topp Dogg nevű fiúcsapatból, hogy tudjon szerepelni a műsorban. Emellett Jackie Chan bandája a JJCC is szerepelni fog a 101-ben, meg nem erősített hírek szerint a KNK és a HALO is részt fog venni. Maga a műsor alapjáraton a traineeknek adna lehetőséget arra, hogy debütáljanak egy bandában. A Produce 101 lényege az, hogy több ügynökségből küldenek gyakornokokat egyfajta versenyre, hogy a legjobbak, majd egy közös bandában debütálhassanak.

A gazdik és kis állatjuk között a legtöbb esetben szoros kapcsolat alakul ki, a GOT7 tagja Youngjae ezt a tényt csak bizonyítani tudja. Míg sok idol instagramján ételek, városok, koncert helyszínek vagy a saját maguk selfie képei szerepelnek addig Youngjae elárasztotta fiókját kutyusa képeivel, aki a Coco névre hallgat és csapattársával Mark-kal vették közösen. Coco egyébként egy máltai selyemkutya, akire sok rajongó lehet féltékeny, hiszen ő van a középpontban. Youngjae-t itt tudjátok követni. A srácok pedig készülnek visszatérésükre "Arrival" című albumukkal, mely március 13-én fog megjelenni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése