Pletyka rovat: A heti igaz/hamis hírek - KÉrdekesség

2017. márc. 18.

Pletyka rovat: A heti igaz/hamis hírek

Nemrég felkerült a netre egy közös kép Bambam-ről (GOT7) és Mina-ról (TWICE), melynek köszönhetően a rajongók elkezdtek spekulálni. Egyesek szerint a kép hamis, és photoshoppal szerkesztették meg, míg mások szerint a két idol jár, ezért van intimebb jellege a képnek. Végül ügynökségüknek, a JYP Entertainment-nek kellett megerősíteni a tényeket. JYP szerint a két idol csak nagyon jó barátok, illetve a kép valódi, senki sem szerkesztette meg. Viszont sokan kételkedtek, ezért az ügynökség kiadott egy hivatalos, megerősítő nyilatkozatot, mely így szól: "Ez csak egy egyszerű, őszinte kép, melyben nincs semmilyen szándék. A két személy csak munkatárs. Azokkal szemben, akik károsítják a két művész hírnevét szigorú, jogi lépéseket fogunk tenni."

Majdnem egy év után fog visszatérni szólóban az APink főénekese Jung Eunji. Eunji jelenleg is második albumán dolgozik, mely várhatóan április végén, vagy május elején fog megjelenni attól függően, hogy a vártnál mennyivel lesz több munka rajta. Plan A Entertainment megerősítette a hírt, miszerint az énekesnő visszatér szólóban áprilisban, illetve, hogy már csak a végső simításokon dolgoznak. A konkrét dátum bejelentésére viszont még várniuk kell a rajongóknak. Eunji 2016 áprilisában debütált szólóénekesnőként a "Hopefully Sky" című dalával, és a "Dream" mini albumjával.

Baek Yerin (15&) élő adásban üzent az instagramján gyűlölőinek. Az énekesnő már nem tűri el a gyűlölködő kommenteket videói, és képei alatt, hiszen az utóbbi időben egyre inkább eldurvuló és helytelen megjegyzéseket kap. Yerint ez az eset megtörte, de felállt és kiállt magáért. Kiosztotta a gyűlölködőket, ezzel meglepve rajongóit, hiszen az énekesnő elég halk szavú, de csodálták, hogy ilyen bátran kiállt magáért. A videó adás közben szintén különböző obszcén megjegyzéseket kapott, illetve piszkálták beszédmódja és hangszíne miatt is. Végül az énekesnő reagált erre "Ha nem ismersz engem, akkor csak.... egyszerűen menj el! Miért érdekellek ennyire?"

Jihyo (TWICE) egy ideig szünetelteti minden tevékenységét egészségügyi okok miatt. Rossz állapotban van a térde, ami miatt pihenőre küldték orvosai, hiszen az a legfontosabb, hogy minél hamarabb felépüljön. A rajongók már vagy 4 hónapja látták ezt, hiszen a koreográfiákban nagyon sokat kell térdepelniük, és aki leginkább térdepelt az Jihyo volt, ezért a fanok már ekkor aggódtak érte. a JYP Entertainment nyilatkozatott adott ki: "Jihyo felhívta a figyelmünket arra, hogy fájdalmat érez a térdében. Elmentünk vele a kórházba, ahol megerősítették, hogy a térde rendellenes állapotban van, ami miatt kezelésekre van szüksége. Tudjuk, hogy a pihenés most számára a legfontosabb, ezért jelentjük be, hogy egyenlőre Jihyo leállítja az összes tevékenységét. Művészünk egészsége most a legfontosabb, ezért reméljük, hogy a rajongók megértik a döntésünket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy Jihyo legjobb egészségi állapotában térjen vissza." 

YG Entertainment a közeljövőben új fiúbandát fog debütáltatni, mely már most hatalmas viszhangot vert. Az iKON és a WINNER rajongók felháborodtak miszerint a srácok már sokkal korábban elkötelezték magukat az ügynökség mellett, mégsem kapnak kellő figyelmet. A rajongók csalódottak, hogy kedvenceiket elhanyagolják, és dühösek, hogy ennek ellenére még egy fiúbandát alkotnak. Attól is tartanak, hogy még kevesebb figyelmet fognak a srácok így kapni, hiszen a BLACKPINK is sokkal több szerepet kapott az elmúlt hónapokban. Az iKON 2015-ben debütált a "Ryhthm Ta" és "My Type" című dalaikkal, és már közel egy éve nem hallottak róluk a rajongók, ahogy a WINNER esetében is. A rajongók attól is tartanak, hogy ezért alul fognak maradni a srácok.

A TS Entertainment hivatalos közleményt adott ki március 14.-én Himchan állapotáról. A B.A.P a The Show című műsorban lépett fel, és a műsor után Himchan erős fájdalmat érzett mellkasában, ezután kórházba szállították. A túlzott fogyás és a sok próba hatására hajszálvéknyan megrepedtek a bordái. Himchan a promótálásokban részt vehet, de a perform részeket ki kell hagynia. Viszont a március 15.-ei fellépés után a TS Entertainment jobbnak látta, hogyha Himchan inkább pihen, így a további promócióban nem vesz részt az eredeti tervek ellenére. Egyenlőre az énekes pihenni fog, hiszen az egészsége a legfontosabb, a későbbiekről még nem született döntés.

Már több hónapja rebesgetik, hogy Minzy hamarosan debütálni fog, mint szólóénekesnő. A tanácskozásoknak vége, és kiderült, hogy a 2NE1 volt tagja április végén fog debütálni. Ügynöksége megerősítette a hírt, illetve azt is elárulták, hogy mini albumját promótálni is fogja. Emellett az is kiderült, hogy Jay Park-kal dolgozik együtt egy szám erejéig. 

Nemrég volt a BTOB rajongói találkozója, ahol Sungjae kérte a fanokat arra, hogy egy pillanat erejéig imádkozzanak Jackson (GOT7) egészségéért. Jackson egy japán fantalálkozón esett össze, ami után egyből kórházba szállították, és azóta is pihenőn van (szerk. megj.: elviekben március 19-én folytathatja további csapattevékenységeit). Sungjae és Jackson közeli barátok, a BTOB énekese egy rövid megjegyzéssel indokolta cselekedetét: "A mai napon nagyon szomorú vagyok. Jackson beteg. Tegnap szerettem volna vele beszélgetni telefonon. Vannak róla szóló hírek is. Kérlek titeket, küldjünk neki támogató üzeneteket. Ő mindig tele van energiával, de most beteg."

Amber (F(x)) egy fekete képet töltött fel istangramjára, melyben egy üzenetet írt le rajongói számára. Az énekesnő kimerültnek és kihasználtnak érzi magát. Azt tárgyalja üzenetében, hogy elhanyagolják és kihasználják: "Mindenemet odaadtam. Próbáltam megoldani a dolgokat. Függetlenül a kreativitástól vagy az üzlettől, évek óta magam csináltam mindent, így tudtam magam a felszínen tartani. De a végén, folyamatosan elhanyagoltak, ez fáj, és kihasználtak. Most már beteg vagyok. A rajongók is már nagyon betegek, és nem bírok tovább csak ülni, és várni arra, hogy elutasítsanak és hamis reményeket adjanak. Olyan fáradt vagyok, szellemileg és fizikailag is, elértem a saját határaimat. Nincs tovább." Nem ez az első alkalom, hogy az SM egyik művésze kifejezi csalódottságát, hiszen 2016. decemberében Henry (Super Junior-M tagja és szólóénekes) is hasonlóképpen fejezte ki csalódottságát. Amber posztjára csapattársa Luna is reagált: "Légy erős, Koala. Tudod, hogy szeretlek, igaz? Minden rendben lesz." 

Egyre több figyelmet kap a YG Entertainment egyik gyakornoka Bang Yedam (15), hiszen egyesekKim Junkyu a következő, aki 17 éves és gyerekszínész volt. Choi Raesung (17) a K-Pop Star első évadjában tűnt fel, emellett már most táncgépnek nevezik, illetve Teddy-től tanulta meg, hogyan kell komponálni és alkotni a dalokat. Choi Hyunseok (18) lehetne a fiúcsapat fő rappere a netizenek szerint, hiszen véleményük szerint Ő a legjobb tanuló rapper az ügynökségnél. A meghallgatási videóban már látszott, hogy tehetséges rapper és egyedülálló karizmája van. szerint potenciális tag az ügynökség legújabb fiúcsapatába. Az átlagkort 15-17 év közé szeretnék tenni, és ezért indult be a spekuláció, hiszen a fiú beleesik ebbe a korcsoportba, emellett a YG is kiemelte, hogy hét főre tervezik a csapatot. A fiatal gyakornok a K-Pop Star második évadjában tűnt fel 2012-ben, és ezután írta alá szerződését az ügynökséggel. Nem ő az egyetlen, akit vitatnak, hiszen sok gyakornok van ebben a korcsoportban.

Az MBK Entertainment véleménye szerint májusban adja ki utolsó közös albumját a T-ARA, mint hat tagú lánycsapat. Az ügynökség megerősítette a hírt, miszerint az új album május 17.-én fog megjelenni, és ez lehet az utolsó, amin közösen dolgoztak. A lányok szerződése május végén fog lejárni, és egyenlőre még nem tudni, hogy kik lesznek azok, akik meghosszabbítják, vagy hogy mi lesz a csapat sorsa, hiszen még folynak a tárgyalások. Egyenlőre annyit tudni, hogy támogatni fogják a csapatot nemzetközi és hazai téren is, és a csapat tevékenységét jelenleg júniusig tervezik.

Chanwoo-t (iKON) kórházba szállították miután a visszatérő videoklipjük forgatásán megsérült. A
forgatás alatt megsérült az énekes bokája, az inak megfeszülésének eredményeképp. A YG kiadott egy nyilatkozatot, melyben ez áll: "Chanwoo megsérült az iKON videoklip forgatásán. Megsérült a bokája és az inak megnyúltak. Chanwoo ragaszkodott ahhoz, hogy folytathassa a videóklip forgatását, de ebben megakadályoztuk, hiszen az egészsége a legfontosabb. Az orvosok véleménye szerint nem komoly a sérülése, így részt tud venni a Yokohama Arena Dome turnén, hiszen nem érinti majd a sérülését. Amíg nem csinál nehéz táncmozdulatokat, addig nem lesz baj az egészségével."

Yoojung (Brave Girl's) kórházi kezelésre szorul, miután hasi fájdalom panaszával kórházba szállították. Az eset március 16.-án délután történt, és a kórházban megállapították, hogy gyomor-bélhurutja van, vagyis a gyomor-bélrendszere gyulladásban van. Eredetileg a lányok a visszatérésükre készültek, de így nem tudni, hogy Yoojung szerepelni fog-e vagy sem, hiszen a teljes kivizsgálása után tud ügynökségük a Brave Entertainment többet mondani a lány állapotáról, illetve a csapat tevékenységeiről.

Kivel randizik Sulli? Még valentin-napkor került fel a netre pár paparazzi fotó arról, hogy Sulli egy ismeretlen férfivel randizik. Folytak a találgatások, hiszen több pletyka is felröppent, egyesek szerint a férfi a képen Zico (Block B), de mások szerint G-Dragon (BIGBANG). Mivel az akkor megjelent képen az alak sötét volt, illetve kapucni is volt a férfi fején, ezért a találgatások több, mint egy hónapig folytak. A Zico-val kapcsolatos pletykákat ügynöksége hamar leállította, hiszen tagadták a pletykákat, és hivatalos közleményt is adtak ki, hogy művészük jelenleg senkivel sem randizik. Március 16.-án a YG Entertainment tette közé hivatalosan, hogy Sulli és G-Dragon szintén nem randiznak, és hogy a pletykák megalapozatlanok. Tény, hogy hasonló gyűrűt viselnek, de ezt a két énekes egy közös barátjától kapták. Szóval, lehet tovább találgatni, de egyenlőre úgy látszik nem fog kiderülni mi történt azon a valentini napon.

Folytatódik az NCT projekt. Lee Soo Man az SM Entertainment vezetője, nemrég vett részt egy koreai-indonéziai üzleti csúcstalálkozón, ahol kifejtette indonéz partnereinek terveit, hiszen előrelépést szeretne elérni a két ország közötti kapcsolatban, mely a zenei iparral foglalkozik. Soo Man bejelentette, hogy az SM Ent. meghallgatásokat tervez Indonéziában, illetve hogy ezáltal megszeretné az NCT új alegységét teremteni, mely az NCT Indonesia nevet viselné. Lee először beszélt a nyilvánosság előtt arról, hogy miután 2012-ben a Super Junior fellépett az országban nagy érdeklődést mutattak az indonéz fiatalok a koreai kultúra iránt. Nem csak NCT Indonesia-t terveznek, hiszen terveik szerint lenne egy globális csoport, mely egy újabb alegység lenne, vagyis az NCT Asia. Terveik szerint, ezért a dél-kelet ázsiai térségekben meghallgatásokat szerveznek, hogy egy globális szupersztár csapatot tudjanak létrehozni.

Iron-t (SMTM döntőse, rapper) március 14.-én letartoztatta a dél-koreai rendőrség, miután barátnője vádat emelt ellene bántalmazás miatt. A jelentések szerint a rapper barátnőjét többször megütötte ököllel szeretkezés közben, ha nem értett egyet a férfivel. Az incidens 2016 szeptemberében történt, melyet akkor nem hoztak nyilvánosságra. Rá 15 napra újra megtörtént ez az eset, egy másik incidens során pedig miután barátnője szakítani akart vele fojtogatni kezdte a lányt, majd megütötte a lányt, ekkor Iron kisujja is eltört. Állítólag ezután a rapper kiment a konyhába, és egy kést döfött saját combjába, és azzal fenyegetőzött, hogy feljelenti a lányt a rendőrségen támadás miatt. A pontos dátum még nincs meg a tárgyalással kapcsolatban, illetve Iron-nak nem ez lesz az első rendőrségi ügye, hiszen korábban marihuána használat miatt 8 hónap börtönbüntetésre, és két év próbaidőre helyezték. A rapper tagadta a vádakat, ezért kiadta saját nyilatkozatát az üggyel kapcsolatban: "Mivel a jelentéseket csak az egyik fél nyilatkozatai alapján teszik közé, elszeretném mondani, hogy pontosan mi történt. Először azért találkoztam ezzel a lánnyal, mert ő volt a modell az albumomhoz készülő fotózáshoz. Ő volt az albumom modellje. A legnagyobb probléma az volt a lánnyal, hogy mazochista. Csak szexuális örömöket kapott ebből a fétis viselkedésből. Nagyon meglepődtem az elején. Mindig kérte, hogy verjem meg közben, azt mondta, hogy csak akkor elégedett. Viszont a sérüléseknek nem voltak fizikai következményei. Ez az indokolt önvédelmem eredményei voltak az ő irgalmatlan erőszakával szemben. Féltem, amikor így láttam, és szakítottam vele miután kiderült, hogy van egy másik barátja is. Ő csak a szeretőm volt, de tudtam, hogy elcsúszhatok az ő szempontjain. Miután megismertem féltem tőle. Viszont még soha sem fenyegettem meg vagy alkalmaztam erőszakot nő ellen. Nem vagyok tökéletes ember, de még soha sem ártottam senkinek gonosz szándékkal." 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése