Meglepő idol hobbik - KÉrdekesség

2017. márc. 27.

Meglepő idol hobbik

Minden embernek van valamilyen hobbija. Kinek megszokott, szinte már sablonos, de akadnak olyanok is, akik elég meglepő módon ütik el a szabadidejüket. Most összegyűjtöttünk néhány meglepő, érdekes, esetleg megdöbbentő idol hobbit. Ti hányról tudtok? ^^

1. Red Velvet - Irene és a vasalás 

Szerintem sokunk el se tudja képzelni, hogy a vasalás valaha is hobbiként működjön nálunk. Egy fiatal és divatos lánynak inkább a vásárlást tudjuk elképzelni, mint hobbi, nem?

2 .Infinite - L és a fotózás
L alapvetően egy profi fotós. A fotózás iránti szerelme még a gimnazista éveire vezethető vissza, amikor különböző részmunkaidős állásokat vállalt, hogy tudjon venni egy kamerát. Ma már fizetésének egy részét a fotózáshoz szükséges felszerelésekre költi. Már két könyve is megjelent! 

3. EXO - Baehyun és az aikidó


Bizonyára minden valamire való EXO-L tisztában van vele, hogy Baekhyun egy igazi aikidó mester! Fiatalabb korában nem egyszer vett részt különböző bajnokságokon, amikről elég szép eredményekkel távozott. A mai napig gyakorolja az aikidót, ahogy az EXO-s tevékenységei engedik.

4. Rainbow - Jaekyung és a blogolás

Jaekyung nagyon érdeklődik a szépségápolás és a divat iránt. És hol tudná magát a legjobban kifejezni? Természetesen egy blogon! A blogján többek között különböző sminkkészítési, körömépítési praktikákat, életmód tanácsokat oszt meg rajongóival.

5. FT Island - Hongki és a körmök

Hazánkban és a legtöbb nyugati országban szokatlannak számít, ha egy fiú a körömépítéssel foglalkozik, rögtön beskatulyázzuk azokat a fiúkat. Az beszélik, hogy legalább már 50.000 amerikai dollárt költött köröm ápolási eszközökre, ami körülbelül 14 millió forintot jelent. Egyszer bevallotta, hogy 9.000 dollárt (2.5 millió forint) költött egy gyémánt darabra, amit a körmei díszítésére használt.

6. BTOB - Sungjae és a horgászat

Én bevallom kicsit meglepődtem, amikor olvastam, vagyis inkább láttam a fenti képet. Mekkora dög a bal oldali, te jó ég :D Voltaképp a horgászat férfias hobbi, de ki gondolta volna, hogy egy idolnak ilyesmi hobbija van? Csak úgy sugárzik az öröm az arcáról, nem? 

7. IU és a gyűjtögetés

Kissé félrevezető cím, de... Voltaképp IU valóban gyűjtögető. Gyűjti a gyönyörű emberekről készült fényképeket. Mit gondoltok ki gyűjteményének legfényesebb csillaga? Az ex-f(x) tag Sulli! IU-t annyira megbabonázta Sulli gyönyörű arca, hogy még egy dalt is írt hozzá! A dalt ezen a linken megtudjátok hallgatni magyar felirattal: link

8. EXID - Hani és a képregények

Ez a hobbi nem kicsit döbbentett meg, azt hittem, hogy ilyesmit majd az APINK--es Bominál fogok olvasni és nem itt. Ki gondolta volna, hogy pont Hani rajong a véres, horror képregényekért? 


9. DalShabet - Ahyoung és a mitólogia

Mindenki emlékszik a kilencedik osztályra? Az Odüsszeia mindenkinek megvan? Kit kísértett álmaiban is a görög költészet? Ahyoungot biztos nem, hiszen nagy rajongója a görög mitológiának! Már-már szakértője a témának

10. JYJ - Jaejoong és a gyűjtögetés 

Egy újabb gyűjtögető idol. Jaejoong szereti a feslőkategóriás konyhai és háztartási cikkeket felvásárolni. Vajon mennyit költött ezidáig? Jaejoong konyháját a "House Cook Master Kim" V live műsorból jobban is megismerhetjük

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése