Pletyka Rovat: A (múlt)heti igaz/hamis hírek - KÉrdekesség

2017. febr. 27.

Pletyka Rovat: A (múlt)heti igaz/hamis hírek

A YG Entertainment szárnyai alatt lévő junior tánccsapatok/ háttértáncosok nagy népszerűségnek örvendenek. Legutóbb Kwon Young Deuk a Hitech egyik táncosa töltött fel instagramjára egy videót, amiben Bruno Mars "That's What I Like" című dalára táncolnak. Ez ügynökség próba termében vették fel, mint cover videót. A videót itt tudjátok megnézni. Emellett a rajongók ezt célzásnak is vették, hiszen a videóban szereplő többi táncos mind Hitech junior, azaz gyakornokok, melyet Young Deuk megerősített. A rajongók szerint ez a rövid kis részlet utalás lehet arra, hogy hamarosan debütálni fog egy, a háttértáncosokból álló csapat. Azon fanok, akik már régóta követik a YG háttértáncosait tudják, hogy Kwon Young Deuk-nak van egy ikertestvére Kwon Young Don, aki szintén főállásban háttértáncos az ügynökségnél, a Hitech csapatban, mindketten 2011-től kezdve. Azóta voltak már a BIGBANG, 2NE1 és Lee Hi táncosai. 

A TS Entertainment kiadott egy hivatalos közleményt Bang Yongguk (B.A.P) visszatérését illetően. A netizenek spekuláltak, hogy Yongguk hamarosan ki fog lépni a bandából, erre érkezett a reakció az ügynökségtől. Február 23-án adták ki a nyilatkozatott, miszerint Yongguk továbbra is részt fog venni a B.A.P tevékenységeiben. promótálásain és koncertjein. A közlemény mellé kiadták teaser képjét is, mely a "Rose" című albumjukhoz van. A spekulációk kivételesen nem alaptalanok voltak, hiszen tavaly októberben Yongguk-nál pánik rohamot diagnosztizáltak, egészségügyi felépülése érdekében pedig kisebb pihenőre ment, illetve a kollégiumból is kiköltözhetett. Viszont március 7-én egységesen visszatérnek, és újból beindul az összes taggal a promótálás. Február 28.-án és március 3.-án pedig a közelgő videóklipbe is betekintést nyerhetünk, illetve ne feledjétek el, hogy május 7-én nálunk is fellépnek.


Nemrég volt az INFINITE fan találkozója megtartva, ahol Woohyun kiakadt a műsorvezetőre, hiszen nem engedte, hogy a régen látott rajongókkal közös képeket készítsen a színpadon. Az incidens akkor történt, amikor néhány szerencsés fant felhívtak a színpadra játszani. Minden tagra jutott egy rajongó, akiknek az volt a nyereménye, hogy egy polaroid fotót kapnak a partnerükkel (amennyiben a játékokban nyernek). Miután kihirdették a győzteseket az MC visszaküldte a helyükre azokat a fanokat, akik nem nyertek, de Woohyun ezzel nem volt megelégedve, hiszen szerette volna, hogyha azok a rajongók is rajta lennének a fotón, akik nem értek el helyezést/ nem nyertek. Az MC azt válaszolta, hogy a szabályzat szerint csak az kaphat és lehet rajta a képen, akik helyezést értek el a versenyben, de ez tovább bosszantotta az INFINITE tagját. Woohyun reakciója az alábbi volt” Ki hozta ezeket a szabályokat? Ez a mi fan találkozónk, mi hozzuk a szabályokat. Mi csináljuk a képeket, gyerünk, vedd, elő a polaroidokat Komoly vagyok.” Végül a műsorvezető úgy döntött, hogy közönségszavazást hirdet, ahol a rajongók nem engedték meg a veszteseknek, hogy rajta legyenek a képen, illetve képet kapjanak. Woohyun kijelentette viccesen, hogy a többi rajongó féltékeny, és hogy ő akkor is megcsinálna a partnerével a fényképet. Végül Woohyun elérte, hogy a szabályok megváltozzanak, így akik részt vehettek a játékban a színpadon mindenki kapott egy-egy polaroid képet.


SHINee Minho-ja nemrégibben forgatta le új filmjét, melynek címe "Derailed". Minho egy olyan főszereplőt alakít, aki egy csapat hajléktalan gyermek vezetője, telefonokat és minden mást lop. Emellett a filmben dohányzik is, mely a rajongóknál egy kicsit kiverte a biztosítékot, hiszen ez a kép távol áll attól, amit eddig láttak. Minho megnyugtatott mindenkit, hogy csak a filmes szerepéért tanult meg dohányozni, hiszen így sokkal élethűbben tudta alakítani karakterét, így a forgatások befejezésekor letette a cigerátt, hiszen a forgatás ideje alatt dohányossá vált. A film előzetesét itt tudjátok megnézni. 


Úgy látszik, hogy a BEAST körüli dolgok kezdenek lecsendesedni, hiszen a megmaradt öt tag sikeresen eltudta hagyni a Cube Entertainment, és jelenleg az Around US Entertainment-nél tevékenykednek. Bejelentették a srácok, hogy névváltáson esnek át, mostantól "Highlight" néven fognak aktívkodni. Emellett még egy nagyszerű hírt hoztak, hiszen bejelentették, hogy várhatóan március közepén vissza fognak térni egy új albummal, jobban mondva nem is visszatérnek, hanem a srácok azt nyilatkozták, hogy ezzel a névvel szeretnének újra debütálni. Yong Junhyung lesz a producere az albumnak, és leginkább az ő keze alatt készül az új munkájuk.

Míg a "BEAST" sorsa végre jobbra fordult, addig a Cube Entertainment sorsa mondhatni rosszabbra fordult. 7 éves támogatás után kilépett az Universal Music az ügynökségből, többé nem hajlandóak támogatni a Cube-t. Az Universal Music globális zenei társaság még 2010-ben állt a koreai ügynökség mellé nagy támogatásokat adva, ebben az évben közel 1,4 millió usa dollárt fektettek be a vállalatba, de az utóbbi időben több volt a kiadása az Universal-nak, mint a bevétele. Ennek köszönhető, hogy kiszálltak a Cube támogatásából, illetve igyekeznek eladni a több, mint két millió dollár értékű részvényeket eladni. A 7 év alatt igaz kinőtte magát a Cube, a 4MINUTE, BEAST, BTOB, APink és G.NA által, de az alábbi előadók közül többen már nincsenek az ügynökségnél. Leányvállalata volt a Plan A Ent. a Cube-nak (ahol az APink is tevékenykedik), de a LOEN Ent. szintén kinőtte magát, és magába kebelezte a Cube leányvállalatát. Szóval, ha nem lenne elég, hogy elvesztették leányvállalatukat, feloszlott a 4MINUTE, G.NA vissza vonult egy ügye miatt, a BEAST kivált az ügynökségből, egy korábbi tagjuk Jang Hyunseung pedig nem volt hajlandó újraéleszteni a BEAST együttest három taggal, ezzel újra debütálni egy fiú trióban, még egy globális vállalat is kiszállt mögöllük.

A 2018-as téli olimpiát Dél-Koreában fogják megrendezni. melynek promótálása már elkezdődött. Február 18-án tartották Pyeongchang K-Drama Festa koncertet, melyet a Yongpyong Dome stadionban rendeztek meg, ami később az olimpia helyszíne is lesz. A koncerten felléptek olyan előadók is, akik a koreai sorozatokat képviselik, illetve a k-pop ipar nagyja is szerepelt. K-drama részről fellépett Gummy, Lyn és Kim Bum Soo, akik a "Goblin","Descendants of the Sun" és "Saimdang Light’s Diary" sorozatok zenéit énekelték fel, illetve olyan k-pop előadók léptek fel, mint az EXO-CBX, BTOB, ASTRO, LABOUM, D.Holic és egy japán fiú banda a Boys and Mens. Az est házi gazdái pedig Leetuk (Super Junior) és Kim Chungha. Egyes pletykák szerint pedig a téli olimpia idején a különkiadások műsorvezetői Eli (U-Kiss) és az amerikai színész Jonathan Bennett lesznek, akik az NBC Winter Olimpic Special műsorban fognak feltűnni.


Már csak 4 nap van a budapesti Block B koncertig, melyet a fanok már nagyon várnak. Viszont vannak, olyan rajongók, akik már élvezhették a srácok buliját, melyet szeretnének másokkal is megosztani, levegő formájában. A twitteren ütötte fel a fejét az a kép, ahol egy lány a koncertről származó levegőt árulja nejlon zacskóban, névre szólóan, abból a célból, hogy akik nem tudtak részt venni a koncerten, ők is betudják szívni azt a levegőt, amit a rajongók és a srácok közösen szívtak. Azóta a kép vírusszerűen elterjedt az interneten, és mindenki erről beszélt. Egyesek szerint tréfa az egész poszt, mások szerint tényleg pénzért akarta árulni a lány ezt a "csomagot" a srácoktól.

Nemrég rendezték meg a 6. Gaon Chart Music Awards díjátadó ünnepséget, ahol Leetuk bejelentette, hogy készül a Super Junior a visszatérésre. A díjátadón ő volt az egyik műsorvezető, így amikor megkérdezték tőle a Super Junior jövőjét készségesen válaszolt "Készülünk a visszatérésre év végére. Kérlek benneteket, hogy mutassátok ki felénk, hogyha érdekel titeket. Jelenleg azon vagyunk, hogy összegyűjtsük a dalainkat". Nem ez az első alkalom, hogy Leetuk megoszt velünk ilyen hírmorzsákat, hiszen januárban az instagram profiljén is közétett egy képet, ahol készülődést lehetett érezni egy új albummal kapcsolatban, melyet Shindong is megerősített. Viszont megszeretnék várni, hogy Siwon, Eunhyuk és Donghae leszereljen katonai szolgálatukból, s velük együtt térnének vissza így az év vége fele. Jelenleg 7 aktív tag van (Leeteuk, Heechul, Kangin, Yesung, Sungmin, Shindong, Kyuhyun) és 4 tag van katonai szolgálatban (Siwon, Eunhyuk, Donghae,Ryeowook). Eunhyuk július 12.-én, Donghae július 14.-én, Siwon pedig augusztus 18.-án fog leszerelni a szolgálatból, míg Ryewook csak 2018. júliusában fog végezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése