Pletyka Rovat: A heti igaz/hamis hírek - KÉrdekesség

2017. febr. 17.

Pletyka Rovat: A heti igaz/hamis hírek

A modell és színész Lee Soo Hyuk, közel 10 év után otthagyja a Star J Entertainment-et, és átszerződik a YG Entertainment-hez, a benfektesek szerint. A színész nagyon népszerű hazájában is, viszont sokakat meglepetésként ért a hír, annak ellenére, hogy korábban már volt kapcsolata a YG Ent.-tel. Szerepelt a 2NE1 "Hurt" és "Falling Love" című számok videóklipjeiben. Lee Soo Hyuk emellett szoros barátságot ápol a Big Bang két tagjával, G-Dragon-nal és T.O.P-pal. Soo Hyuk-ot láthattuk, mint színészt a "Vampire Idol" és "Sweet Stranger and Me" című sorozatokban, illetve több magazinban és divatbemutatókon.

Február 12-én házasodott össze Moon Hee Jun (ex H.O.T) és Soyul (Crayon Pop's) a Shilla Hotelben, családi és baráti körben. Soyul nagyon boldognak tűnt az esküvőjén, ahogy Moon Hee Jun, aki nagyon magabiztos is volt és elárulta, hogy előző éjszaka nem sokat aludt, annyira ideges volt az esküvő miatt. A vendégek között sok népszerű idol is ott volt, mint a H.O.T egykori tagjai, illetve a Crayon Pop's lányai is, de feltűntek még a S.E.S és g.o.d egykori tagjai, vagy a még most is futó Shinhwa-s srácok. 

Jacksont (GOT7) kínai rajongói elég meglepő ajándékkal lepték meg Valentin napon. Az ajándék egy hatalmas fénykijelző volt "Jacky" felirattal és szívvel ellátva, mely Kína egyik legmagasabb felhőkarcolóján  Chongqing-gen volt olvasható. Jackson-t annyira megérintette a dolog, hogy kifejezte háláját instagramon sok szívvel és sírós fejjel ellátva. "Jacky" Jackson kínai rajongóinak a becenevük. 

Plágiummal vádolják az új telugu-indiai film "Kannayya" producereit. A youtube-n jelent meg a film hivatalos zenéi egy videóba vágva. A szemfüles rajongók észrevették, hogy három dal teljes koppintás, felfedezték az EXO "Growl" és "Baby Don't cry", illetve az LC9 "Mama Beat" dalok zenei alapját, ezért a komment szekcióban megjelent a vádaskodás. Az SM Entertainment és a Poppin Films, egyenlőre még nem tárgyalt, ezért több fejleményt ezzel kapcsolatban nem tettek közé az oldalak. A film zenéi 2017. január 20.-a óta letölthetőek iTunes-en keresztül körülbelül 500 forint értékben. Nem csak az EXO és az LC9 az elsők idén, akiket lopás ért, mert a VIXX "Dynamite" dalát egy török rapper, a BTS és GOT7 dalait pedig egy tajvani idol csapat "lopta"el, emellett a VIXX koreográfiáit egy kínai csapat is átvette. Akit érdekel, ezen a linken itt, meghallgathatja a számokat.


Lee Min Ho hamarosan kiad egy szívmelengető dalt rajongói számára, amellyel szeretné megköszönni, hogy már 10 éve támogatják munkásságát. Az új dal az "Always" címet fogja viselni, melyet az MYM Entertainment megerősített. Két évvel ezelőtt is kedveskedett már rajongóinak, két évvel ezelőtt a "The Day" számát adta ki. Az "Always" március 17-én fog megjelenni. A színész elmondása szerint ez egy ígéret is lesz rajongói számára, hiszen az elmúlt években különböző érzelmeket és boldogságot kapott tőlük. Konkrét promótálása a dalnak nem lesz, de március 18.-án és 19.-én a Kyung Hee Egyetemen előfogja adni.

Felröppent egy hír, miszerint a JYP Entertainment egy új lány csapatot fog a közel jövőben debütáltatni. A netizenek ezután elkezdtek a gyakornokok között keresgélni, és véleményük szerint a 2001-es születésű Shin Ryu Jin. Előkeresték a lány iskolai évkönyvekben szereplő képeit, illetve néhány lesi fotót is. Ryu Jin korábban szerepelt a 2015-ös "JYP Entertainment Trainee Showcase" című műsorban, illetve egy koreai thrillerben a "The King"-ben kapott egy kisebb szerepet. A netizeneket megfogta, hogy fiatal kora ellenére nagyon gyönyörű, csodálatos mosolya, és karizmatikus kisugárzása van, ezért esélyesnek tartják az újonnan debütáló lánycsapat egyik tagjának.

Február 15-én Luna (f(x)) élőben jelentkezett az instagram fiókjából. Az adásban bejelentette menedzsere társaságában, hogy hamarosan viszatér az f(x), Nem csak a közelgő come back-ről volt szó, hanem ajánlotta csapattársa Krystal dalát, melyet Jun One Kim-mel készített az "I don't wanna Love you" című számot. Miután reagáltak a rajongók, megköszönte Luna a támogatást és szeretetüket, melyet tőlük kapnak, majd elmagyarázta a lehetséges visszatérésüket: "Az f(x) hamarosan vissza fog térni, ezért kérjük továbbra is támogassatok minket és beszéljetek rólunk, amikor csak lehet, így talán a cégünk (az SM) segítene a mihamarabbi visszatérésünkben. Az f(x) összes tagja vissza fog térni, tehát ne aggódjatok!" hangzott az üzenet.

Koreai idol amerikai játékben? Igen, az Epic Game észak-amerikai játékfejlesztő cég, egy új karaktert dob a piacra, aki egy k-pop idol. A "Paragon" nevű játékon belül fog megjelenni Shinbi (koreaiul rejtély) február 21.-én. Elmondások szerint Shinbi karaktere nagyon egyedi és imádnivaló, emellett lehetőséget ad a kpop rajongóknak is, hiszen ritka az olyan játék, ahol egy idollal játszhatunk, harcolhatunk egy szörnyekkel teli világban, emiatt már most nagy figyelmet kap a karakter.  Magának a játéknak az a lényege, hogy legyőzzük az ellenséges csapatot, elfoglalva a bázisukat és, hogy különböző küldetéseket teljesítsünk. Jelenleg 27 karakter közül választhatunk, de minden harmadik hétben új szereplők fognak kijönni, akik valószínűleg Shinbi-hez fognak hasonlítani, népszerűségétől függően. Az előzetest itt tudjátok megnézni.

A BIGBANG tagjai tovább folytatják aktivitásukat Japánban, T.O.P hadseregbe vonulása után is. A csapat négy tagja tervezi a japán turnéjukat, mely május végére várható, szeretnék minimalizálni a csoportos tevékenységek közötti részeket, hiszen készülnek egyéni és csoportos dolgokkal is. A turné során 3 városba fognak ellátogatni: Fukuoka (május 27), Tokió (május 30 és 31), Oszaka (június 3 és 4.). BIGBANG tagjai azt nyilatkozták, hogy szeretnének megfelelni a rajongók igényeinek, ezért speciális színpadi produkcióval készülnek.

Kim Heechul nyíltan beszélt szexuális identitásának válságáról. Február 11-én a Super Junior 3 tagja Leetuk, Shindong és Heechul a "Knowings Bro" című műsor vendégei voltak, ahol ez szóba került. Az epizód során Leetuk és Shindong egy újság cikket hoztak egy névtelen hírességről, aki bizonytalan szexuális beállítottságát illetően, melyre Heechul is reagált. Elmondása szerint ő is bizonytalan ebben a témában, hiába tölt sok időt lánycsapatok tagjaival. Az adásban belementek a témába, de a végén elnevették magukat. Majd Lee Soo Geun megjegyezte viccelődve Heechul-nak, hogy "Először cseréld le a rózsaszín cipődet Heechul-ah."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése