Pletyka Rovat: A heti igaz/hamis hírek - KÉrdekesség

2016. szept. 3.

Pletyka Rovat: A heti igaz/hamis hírek

Sziasztok! ^-^
Igaz egy kis késéssel, de meghoztam az eheti híreket a koreai idolok világából. Sajnos, a héten is történtek szomorú dolgok, de ugyan akkor jó dolgok is. 

Az FNC Entertainment új fiútánccsapata az SF9 igaz, még nem debütált, de már megtartották az első fantalálkozójukat. Augusztus 27-én, a "Surprised Festival 9"  keretein belül, 99 szerencsés rajongó találkozhatott a tánccsapattal.  A fiúk iskolai egyenruhában léptek fel, mellyel a "Neoz School" rendszert is képviselték, illetve saját előadással is előrukkoltak, melynek neve K.O, emellett olyan dalokkal is felléptek, mint a "Heart Attack" (AOA), Loner (CNBLUE), Step by Step (News Kids on the Block). Arról, hogy mikor fognak debütálni egyenlőre még nincs hír, de már nagyon sokan várják őket.

Dongho (ex-U-KISS) fia nemrégiben volt már 100 napos, melyet a volt énekes meg ünnepelt. Közösségi oldalán megosztott egy fotót fiáról Asher-ről, s ezt írta "A fiam #ShinAsher. Asher már 100 napos! Nagyon hálás vagyok azért, hogy az elmúlt 100 napban nem volt beteg, sokat mosolygott és egészségesen nő. Győződjünk meg arról, hogy a jövőben nem leszel beteg, bármikor, mosolyogjunk többet és legyél egészséges! Szeretlek!" Dongho elmondása szerint a kisfia nagyon egészséges és boldog baba. Gratulálunk Dongho-nak, a feleségének és a pici fiának. Reméljük, hogy továbbra is egészséges lesz a baba, illetve a szülők is. 

Augusztus 30-án került adásba a "Video Star" az MBC Every1 csatornán, ebben a részben szerepelt Eli (U-KISS). Az adásban elárulta, hogy még mindig szoros barátságot ápol Dongho-val, illetve hozzátette, hogy megajándékozzák egymást gyerekruhákkal is. Eli hozzátette azt is, hogy ő hamarabb jelentette be a házasságát, de Dongho lett hamarabb apuka. Ebben az adásban megmutatta feleségét, illetve beszélt a terhesség időszakáról is: "Nagyon nehéz volt miután a feleségem terhes lett. Amikor kiderült a terhesség a szüleink csalódottak voltak. Úgy gondoltam, hogy elveszíthetem a feleségemet, ezért elsőként összeházasodtunk." 

Jiyoon (ex-4MINUTE) egyre jobban készül visszatérésére, mint szóló énekesnő, a JS E&M Entertainment szárnyai alatt. JS E&M közösségi oldalán közzétette Jiyoon új profilját, a rajongók legnagyobb örömére. Digitális albuma októberben fog megjelenni. Jiyoon emellett szeretné több oldalát megmutatni énekesnőként, színésznőkét illetve több műsorban is szeretne szerepelni, ahol ezt megtudja mutatni. 


Jessica (ex-Girl's Generation) jogi lépéseket tett a gyűlölködő megjegyzések miatt. Naver-en keresztül kapott negatív hozzászólásokat az énekesnő két netizentől, akiket beperelt. A rendőrség szerint a netizenek gyűlölködő, megalázó és szexuálisan zaklató üzeneteket írtak az énekesnőnek, május óta, aki augusztus 19-ig bírta, és ezután a rendőrséghez fordult. A rendőrségnek a legelső feladata az, hogy ID cím alapján megkeresse a két gyanúsított személyt, s ezután tudják csak őket beidézni, majd felelősségre vonni tetteikért.  

Szeptember 28-án véget ér az Mnet saját műsora a "Hit The Stage", melyet augusztus 31-én jelentettek be. Az Mnet elmondása szerint ezt a műsort 10 részesre tervezték és pozitív visszajelzéseket kaptak, hiszen itt az idolok tánctudása volt leginkább előtérben, illetve kevésbé ismert idolok is megtudták csillogtatni tudásukat. Arról, hogy lesz-e második évad egyenlőre, még nincs hír, folynak a tárgyalások. Viszont azt tudni, hogy ebben az adásban fellép Yugyeom (GOT7). Bennfentesek szerint ő egy komoly vetélytárs a többi versenyzőre nézve, illetve hogy az énekes megfogja mutatni saját varázsát. Nemcsak Yugyeom az, akire az utolsó adásban számítanak. Bennfentesek szerint Changjo (Teen Top) is szerepelni fog ebben a részben, akinek magas elvárásokkal kell szembenéznie, hiszen sokat várnak el tőle tánctudását illetően. 

Az EXO hamarosan kiad egy speciális fotóalbumot, melyben azok a képek fognak szerepelni, amelyeket Fidzsi-szigetén készítettek. A fotóalbum a "Dear Happiness" címet fogja viselni a témája pedig az, hogy a tagok hogyan is lazítanak, illetve milyen egy vicces vakáció a Fidzsi-szigeteken. Az SM Entertainment elmondása szerint az EXO egy új oldalukat fogják megmutatni, hiszen a színpadon mind karizmatikus kisugárzással rendelkeznek. A "Dear Happiness" szeptember 20-án fog megjelenni, illetve szeptember 7-től egy galériában vetítéseket terveznek, ahol már belelehet nézni az album képeibe. 

Többen is beszámoltak arról a pletykáról, hogy a Mate volt dobosa Lee Hyun Jae és a színésznő Kim Yeol októberben összefog házasodni. A pletykák igaznak bizonyultak, hiszen a pár már esküvői képeket készítenek, illetve meghívókat küldenek ki a közeli barátoknak és családtagoknak. A két fél már régóta barátok voltak, de csak körülbelül egy éve mély a kapcsolatuk. Lee Hyun Jae 2014-ig volt a Mate dobosa, emellett színészkedik is Dél-Koreában olyan sorozatokban szerepelt, mint a "Shut Up Flower Boy Band" vagy a "Color of Woman", színészi tevékenységeit leginkább Kínában végzi. Kim Yeol pedig egy bútorokat reklámozó modellből lett színésznő. Az esküvő október 3-án lesz. Sok boldogságot a párnak!

A Sunny Hill nevű lánycsapat feloszlik? Sokan elkezdtek spekulálni legújabb daluk a "On the Way Home" miatt, mely egy búcsúdal. A spekuláció leginkább a dalszöveg miatt indult el, hiszen olyan részek vannak benne, mint "Eddig keményen dolgoztam, haza térek" vagy a "Hazafelé vezető úton annyira eltévedtem, de miért nézek folyton hátra?". Emellett a videoklipben is vannak olyan részek, ahol a tagok a tv-ben saját magukat nézik vissza, az eddigi tevékenységeiket. Emellett a közelgő búcsúra is vannak utaló jelek a spekuláció szerint. Az ügynökség nyilatkozata sem pozitív, hiszen a spekulációkkal kapcsolatban csak annyit nyilatkoztak, hogy "Még semmi sincs megerősítve". A lánycsapat 1 év és 7 hónap után tért vissza az "On the Was Home" című dallal. 

PSY álma valóra válhat, bennfektessek elárulták, hogy az énekes a saját, független ügynökségén dolgozik. Az ügynökség neve PSYG, mely nem szakadna el teljesen a YG Entertainment-től, hanem egyfajta leányvállalat lenne. PSY erről már tárgyalt a YG Ent.-tel, illetve a jogi lépéseket is megtette, hogy regisztráltathassa ügynökségét. A PSYG ugyan úgy működne, mint a Black Label vagy a HGHGRND, a YG Entertainment leányvállalata, de ugyan akkor függetlenek. Sok sikert a továbbiakban PSY-nak!

Micky Yoochun ügye kezd a végéhez érni, egy nőt a feljelentők közül szintén őrizetbe vettek. A Szöul Fővárosi Rendőrség bejelentette, hogy a fogvatartott Ms. Lee (24 éves) állításai hamisak voltak, és, megpróbálta zsarolni az énekest. Ebben a 32 éves barátja is szerepet játszott, akit szintén elfogtak, ahogy egy másik nő barátját is Mr. Hwang-ot (33 éves). Ms. Lee barátja megpróbált pénzt kicsalni Yoochun-tól azzal, hogy a nő meggyanúsította szexuális bántalmazás miatt. Yoochun menedzserével találkoztak, aki azt mondta nekik, hogy "Annyira szenved, és Koreában sem tud élni. Jelenleg Kínában tartózkodik. Nem gondolják, hogy inkább segíteni kéne neki?". Miután Lee nem kapott pénzt, június 10-én feljelentette Yoochun-t szexuális bántalmazás miatt. Ebben az ügyben az első nőt és barátját letartóztatta a rendőrség. A másik három nő beszámolóját még vizsgálják, de tudja a rendőrség, hogy a vádak hamisak és zsarolás folyik. 

Kim Soo Hyun színész féltestvére Kim Joo Na debütálni fog, mint énekesnő. A lány már szerepelt gyakornokként a "Produce 101" című műsorban. Joo Na instagram oldalára posztolt egy teaser képet, melyből megtudhattuk, hogy a dal címe "Summer Dream" lesz, mely szeptember 12-én fog megjelenni. Szeptember 1-jén a lány ügynöksége, a Music K Entertainment is közzétette közösségi oldalán a teaser fotókat, illetve megtudhattuk azt is, hogy a "Summer Dream" egy debütáló kislemez lesz.  

Jackson (GOT7) szeptember 1-jén autóbaleset szenvedett, amikor úton volt a repülőtér fele. Az autót, amiben ült, sasaeng (őrült) rajongók követték. Jackson-nak szerencsére nem esett nagy baja, de a hátát, így is fájlalja. Szemtanúk elmondása szerint az énekes kiszállt az autóból, és hátrament a másik kocsihoz, hogy a benne ülők is jól vannak-e. A staff szerint a baleset történtekkor Jackson aludt. Sajnos, a JYP Entertainment nem tudja a balesetet jogi útra terelni, hiszen nincs rá bizonyíték, hogy a balesetet sasaeng fanok okozták (szerk. megj.: elviekben van egy külön törvény a sasaeng rajongók miatt, melyet ilyen esetekben előtudnak venni az ügynökségek, és szigorúbb büntetést kaphatnak az elkövetők.) A GOT7 és Jackson rajongók fel vannak háborodva az eset miatt, hiszen a sasaeng rajongók saját és más tesi épségével sem törődnek, hogyha egy idol közelében akarnak lenni, ezzel akár balesetet okozva. Emellett az ügynökséget is támadják, és bizonyitékot is gyűjtenek, hogy nem törődnek eléggé Jackson-nal, túl sűrű a menetrendje, nem jut ideje pihenni illetve, hogy nem kap olyan bánásmódot, mint a többiek például a menedzserek részéről. Emellett Jackson a "JYP Nation" koncert miatt utazott Japánba, ahol az első nap fellépett. A rajongók szerint nem volt olyan állapotban, hogy végig tudja csinálni a műsort. végig táncolta és énekelte a dalokat, de a hátát nagyon fájlalta és fogta. Sápadtnak és betegnek tűnt, illetve Jinyoung volt az, aki segített neki közlekedni a színpadon. Minél hamarabbi gyógyulást ennek a csupa szív embernek!

Szeptember 2-án a kora reggeli órákban, hosszas betegeskedés után elhunyt Dongwoo (Infinite) édesapja. A jelentések szerint az énekes édesapja egy krónikus betegségben szenvedett, Dongwoo ekkor Japánban tartózkodott a promóciók miatt, de azonnal hazarepült, hogy gondoskodjon édesapja temetéséről és családjáról. A tragikus hír miatt a "That Sumer 3" japán koncert sorozat bizonytalan ideig szünetel, illetve a szeptember 19-ére tervezett comeback is csúszhat. Nyugodjék békében! Kitartást Dongwoo-nak és családjának! Részvétem a családnak.

Két év telt el a Ladie's Coda tragikus balesete óta, ahol EunB és Rise életét vesztette. Két év után, szeptember 2-án a rajongók megemlékeztek EunB-ról a közösségi oldalakon. A fanok kifejezték részvétüket, és hogy mennyire hiányzik nekik az énekesnő. A twitteren a #RIPEunB-vel fejezik ki érzéseiket a rajongók, és képeket osztanak meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése