Pletyka Rovat: A heti igaz/ hamis hírek - KÉrdekesség

2016. szept. 7.

Pletyka Rovat: A heti igaz/ hamis hírek

Sziasztok! ^-^
Meghoztam az eheti pletyka rovat első felét. Remélem ez az új "rendszer" elnyeri majd  tetszéseteket! ^-^.
Még csak ma, vagyis szeptember 7-én jelent meg a Red Velvet legújabb kislemeze a "Russian Roulette", de már 5 országban vezeti iTunes zenei listáját. Az első helyen áll Hong Kong-ban, Fülöp-szigeteken, Szingapúrban, Tajvanon és Thaiföldön. Második helyezést ért el Argentínában és Indonéziában. Ötödik helyen áll Malajziában, hetediken Nigériában, nyolcadikon Törökországban, kilencediken Franciaországban és Svédországban, míg Új-Zélandon a tízedik helyet tudhatják magukénak a lányok. Az érdekes koncepció és dallam meghozta a gyümölcsét. További sok sikert a lányoknak!

A Crayon Pop lányai saját, első albumjuk készítésében szorgalmasan részt vesznek "DIY" jelleggel. Ez azt jelenti, hogy mindegyik tag valahogy hozzájárul ahhoz, hogy az album létrejöhessen. Soyul úgy döntött, hogy ő lesz az, aki a lánycsapat új, hivatalos logóját megtervezi. A lányok még 2012-ben debütáltak, és azóta nem változott a logójuk. A csapat szeptember 9-én fog visszatérni másfél év után. 

Hamarosan a vászonra kerül Lee Joon (ex-MBLAQ) legújabb filmje, melynek címe a "Lucky" lesz, mely egy vígjáték. A két főszereplő Lee Joon és Yoo Hae Jin. A történetről eddig megtudhattuk azt, hogy Lee Joon egy no-name színészt fog alakítani, aki öngyilkos akar lenni, ezért egy szaunába megy, hogy utoljára rendezze a gondolatait. Ekkor találkozik egy férfivel (akit Yoo Hae Jin alakít), aki megcsúszik egy szappanon, és eszméletét veszti. Ezt kihasználva főhősünk ellopja a férfi személyes holmijait, és szerepet cserélnek. Yoo Hae Jin lesz a szerencsétlen, no-name színész, míg Lee Joon egy karizmatikus és tökéletes gyilkos lesz. A film premierje októberben várható.

Augusztus 29.-én lejárt AJ (U-KISS) szerződése az NH Media-nál. Sajnos, a rajongók csalódhattak, hiszen AJ úgy döntött, hogy otthagyja az együttest. Az énekes egy kézzel írt levelet posztolt fancafe oldalára, amelyben megköszönte a rajongók támogatását és szeretetét, melyet az évek során kapott tőlük. Emellett kijelentette, hogy szeretne egy jobb énekes és előadó művész lenni, illetve hogy a jövőben ezt megszeretné mutatni. AJ eddig is szüneteltette a tevékenységeit, hiszen New York-ban a Columbia Egyetemen tanul, szerződése lejártával pedig meghozta azt a döntést, mely számára a legjobb volt. További sok sikert Jaeseop!

KyuHyun (Super Junior) visszatérhet a "Radio Star" műsorához, hiszen úgy néz ki, hogy az egészsége helyre jött. Még augusztusban jelentette be az SM Entertainment, hogy KyuHyun-nak pihenőre kell mennie, mert a hangszálaiban csomókat véltek felfedezni. Szeptember 6-án bejelentette az ügynökség, hogy nincs szüksége Kyuhyun-nak további pihenőre, hiszen egészségügyileg helyrejött, így szeptember 21.-én már adásba kerül. Az énekest távollétében Sungjae (BTOB) és a komikus Yang Sae Hyung helyettesítette. 

A DIA nevű lánycsapat bebizonyította, hogy helyt állnak a k-pop világában. Harmadik minialbumuk még csak most fog megjelenni "Spell" címmel, melynek megünneplésére showcase-t fognak rendezni. Kedden kezdték el az eseményre a jegyeket árusítani, az összes jegy (vagyis kb 700) mindössze egy perc alatt elfogyott. A lányok twitteren köszönték meg rajongóiknak a támogatást: "Nem tudjuk elhinni, hogy a harmadik minialbumunk showcase jegyei egy perc alatt elfogytak! Ez csak az AID-nek köszönhető! Köszönjük! Találkozzunk a showcase-n szeptember 12-én." Az MBK Entertainment megerősítette a hírt, miszerint még több jegyet fognak árulni, hogy azok a rajongók is tudjanak majd menni, akik nem tudtak jegyet szerezni a gyorsaság miatt. A jegyek árusításáról egyenlőre nincs hír, a hivatalos fancafe oldalon lesznek az információk kirakva. A lányok szeptember 13-án fognak visszatérni, tehát a "Spell" című minialbumukkal. 

A pletykák igaznak bizonyultak, miszerint Rome, a C-Clown volt tagja rendezte Bobby (iKON) szóló videoklipjét, mely a "Holup" címet viseli. De mi erre a bizonyíték? Maga Rome instagram feltöltése, ahol Bobby-val látható. Rome megváltoztatta a nevét, és most már Christian Yu néven alkot, az ex-énekes elmondása szerint ez volt az egyik legjobb, és legnagyobb élménye, mely ugyanakkor a legnagyobb kihívást is tartalmazta, illetve elmondta azt is, hogy régen fogalma sem volt arról, hogy hogyan készül egy videoklip, de beletanult, és most élvezi azt, amit csinál, csak most már nem a kamera előtt, hanem mögötte, rendezőként.

A színész Joo Won visszamondta a promóciós, rendőrségi munkát, mellyel kitudta volna váltani a 21 hónapos katonai szolgálatot. A rendőrségi munkára még márciusban kapott felajánlást, melyet akkor elfogadott, de végül úgy döntött, hogy az aktív, katonai szolgálatot szeretné teljesíteni. Egyenlőre arról nincs hír, hogy mikor fog bevonulni a változtatás miatt. Még a színész is várja a sorozási behívóját, és katonai szolgálatának kezdetét. Annyit tudni, hogy még idén bevonul. 

Szeptember 4-én Onew (SHINee) megsérült a "SHINee World V" koncertjén. Az énekes leesett a színpadról, és segítséget kellett kérnie a többi tagtól, ahhoz hogy feltudjon állni. Onew sántítva lement a színpadról, a többi tagnak pedig fojtatnia kellett a koncertet. A leader végül az "Everybody" című számuknál visszatért a színpadra, ahol énekelt és táncolt, illetve a ráadás részt is végig csinálta. Jonghyun tájékoztatta a rajongókat, hogy Onew bokája kicsit kicsavarodott (szerk. megj.: szalagsérüléseket szenvedett), ezért az ugrásokat nem tudtuk megcsinálni, mert sérült (a bokája). Onew érzelmesen, bocsánatot kért a rajongóktól: " Izgatott voltam. Egy hibát vétettem. Annyira nagyon sajnálom. Nem tudtam végig csinálni az előadást a mai napon, de a későbbiekben még több dologgal állok elő nektek." A SHINee tagjai hozzátették, hogy Onew a sajnálatát és bocsánatkérését fejezi ki, illetve remélik, hogy a rajongók is tovább fogják biztatni őt. A koncert után Onew az instagramjára egy mosolygós képet posztolt, hogy a rajongók ne aggódjanak. Az SM Entertainment bejelentette, hogy így a SHINee comeback késni fog, hiszen a legelső, hogy Onew felépüljön, illetve az énekes megkapta a megfelelő kórházi ellátást a koncert után. Szerencsére nincs csont sérülése, így folyamatos megfigyeléssel és pihenéssel hamar fel fog épülni. Gyógyulást Onew!

Szeptember 6-án jelentette be SE7EN, hogy randizik Lee Dae Hee színésznővel. Már korábban is keringtek a párról pletykák, hogy együtt járnak, de megfelelő bizonyítékkal nem tudtak szolgálni a netizenek. A Dispatch nevű oldal közölt olyan fotókat, ahol jól látszik, hogy a két híresség együtt töltött egy hétvégét egy Thaiföldi hotelben, még augusztusban. Emellett SE7VEN az instagram oldalán egy képet tett közé, ahol egy koktéllal a kezében pihen abban a bizonyos hotelben. Az énekes a képet azóta törölte. Az oldal emellett azt is állítja, hogy áprilisban Makaóban látták együtt a párt. Az énekes és a színésznő ügynöksége is megerősítette a hírt, miszerint SE7EN és Lee Dae Hee már 7 hónapja együtt van. Az énekes 4 év és 8 hónap után egy visszatérő albumra készül, mely októberben fog megjelenni. Lee Dae Hee pedig jelenleg is forgat, hiszen a "My Goddes My Mother" című sorozatban kapott szerepet. 

Két év telt el azóta, hogy a Ladie's Code tagjai Rise és EunB elhunytak. Szeptember 3-án a fanok EunB-re emlékeztek, aki a helyszínen életét vesztette. Rise-re szeptember 7-én emlékeztek, aki pár napos küzdelem után távozott közülünk. A rajongók twitteren emlékeznek vissza a két lányra képekkel, videókkal és gifekkel, illetve tiszteletüket fejezik ki a lányok iránt, #OurAngelsEunBAndRise hashtag-gel fejezik ki a rajongók a lányok iránt érzett hiányt, szomorúságot és a legboldogabb pillanatokat idézik fel. Nyugodjanak békében!

ÉRDEKESSÉG:
Az allkpop nevű oldal összeállította egy olyan listát, ahol az idei, eddig debütált legjobb fiú- és lánycsapatok vannak, illetve olyan sub-unit-ok, akik tehát 2016-ban debütáltak. Lássuk is a listát:
10.VROMANCE
9. Nine Muses A
8. AOA Cream
7. I.B.I
6. Cosmic Girls
5. KNK
4. Unnies
3. I.O.I
2. NCT Units (ide tartozik tehát az NCT U, NCT Dream, NCT 127. és ide fog tartozni majd az NCT B is.)
1. Black Pink
Nektek ki a kedvenc most debütált csapatotok? Egyetértetek a listával? Ti kit vennétek még bele a listába, vagy hogy állítanátok fel a listát? ^-^ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése