Pletyka Rovat: Próbamunka - KÉrdekesség

2016. aug. 5.

Pletyka Rovat: Próbamunka

Lehet, hogy visszatér a közkedvelt pletykarovat?  Még meglátjuk, a véleményeteket várjuk

Nemrég indult az Mnet legújabb műsora „Hit the Stage” néven, ahol idolok mérik össze tánctudásukat. Taemin (SHINee) a második adásban a „Sayonara Hitori” című számával lépett fel, mellyel most debütált Japánban, és ennek a koreai verzióját adta elő. Ezzel ő volt az első, aki saját dallal és tánccal lépett fel. A nézők szerint ez igazságtalan volt a többi idollal szemben, hiszen rövid idejük van felkészülni, illetve idegen dal koreográfiáját kell megtanulniuk. Az Mnet a kritikára reagálva azt nyilatkozta, hogy „A program koncepciója az, hogy az idolok a saját előadásukkal (performansszal) lépjenek fel. Mi csak a koncepciónkat követjük. Tiszteljük az idolok döntését abban, hogy mit fognak előadni a műsorban.” 
~~~
Augusztus 4-én a Szöuli rendőrség nyilatkozatot adott ki Yoochun ügyében. A rendőrség megállapította, hogy az első nő hamisan vádolta és zsarolta meg Yoochun-t. A vád szexuális bántalmazás volt. A rendőrség nyilatkozata: „A letartóztatásnál figyelembe vettük az ügy komolyságát, a hamis vádakat és a zsarolást, valamint annak a lehetőségét, hogy az alperesek összejátszottak, a tanúvallomások megegyeztek.”
A nő mellett letartóztatták a barátját és rokonát. Yoochun 500 millió won-t követelt a három embertől a hamis szexuális vádak és a zsarolás miatt. A rendőrség ezután befejezi a nyomozást Yoochun ügyében. 
~~~
Jelenleg is zajlik a GOT7 Fly Word Tour koncert sorozata, melynek legutóbbi állomása Hong Kong volt. A koncerten viszont verekedés tört ki egy kínai és egy koreai fan között. A koreai lány az előtte álló helyi lány vállát használta kamera állványnak. A Hong kongi lánynak nem igazán tetszett a dolog, így lelökte a kamerát a válláról, amivel repült a koreai szemüvege is, aki bosszúból fizikai támadásba kezdett. Az esetről –sajnos- videó is készült, ami végig járta az internetet. A rendőrség is beleszólt az ügybe, hiszen a kínai lány feljelentette a másik rajongót fizikai bántalmazásért. A koreai rajongók a kínai lány védelmére keltek, és a koreai társukat támadják, hogy viselkedhetett így külföldön, tekintve hogy az IGOTUMARK fanoldal főszerkesztője.
~~~
Hamarosan visszatér a Wonder Girls, akik elkészítették legújabb dalukat, mely leginkább a rajongókhoz fog szólni. A szám címe „To the Beautiful You” lesz, melynek érdekessége, hogy maga Sunmi írta. Emellett 500 szerencsés rajongó egy speciális, limitált albumot is kap. Viszont maga a dal nagyon hamar kiszivárgott, - még a kiadás dátumának bejelentése előtt – így a rajongók már élvezhetik. Igaz, nem a legjobb minőségben került fel a szám, de nagyon sok rajongó dicséri az énekesnőt a dal gyönyörűsége miatt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése