Pletyka Rovat: A heti igaz/hamis hírek - KÉrdekesség

2016. aug. 26.

Pletyka Rovat: A heti igaz/hamis hírek

Sziasztok! ^^
Ismét eljött a péntek, így a pletyka rovat is. Az elmúlt napokban több szomorú, és több örömteli dolog is történt, így egy kicsit hosszabb bejegyzésnek nézünk elébe. Jó olvasást! ^-^


Kyuhun-nak (Super Junior) ideiglenes szünetet kell kivennie, hiszen hangszálaiban csomót találtak. Az SM Ent. augusztus 22-én jelentette be, hogy "Kyuhun kezelésre szorul a hangszálakban talált csomók miatt. Miután az orvosi szakvéleményt megkapta, az elkövetkezendő 2-3 hétben minden tevékenységét befejezi és a gyógyulására összpontosít." Jelenleg az énekes a "Mozart című musicalben vett részt, melynek még két előadása lett volna szeptember 2-3 között, illetve a Star Radio" műsoraiban is szerepelt, ezen tevékenységeket is szüneteltetni fogja. Jó gyógyulást kívánunk neki! Reméljük, hogy hamar fel fog épülni. 

Nem álltak le a szexuális feljelentéssel. A következő áldozat sajnos Uhm Tae Woong színész lett, aki nagyszerű színész és családapa is egyben. Augusztus 22-én jelentette fel, egy harminc év körüli nő, a Gyeonggi megyei rendőrségen szexuális zaklatás vádjával, ami a nő elmondása szerint januárban történt egy masszázsszalonban. Augusztus 23-án nyilatkozott a színész ügynöksége a KeyEast Ent. is. Nyilatkozatukban az áll, hogy "A szexuális vádak hamisak. Uhm Tae Woong engedelmesen részt fog venni a vizsgálatokban, így a rendőrségnek kérnie kéne a megjelenését." A nő ezután kijelentette, hogy "A létesítmény nem egy masszázsszalon, hanem egy hely ahol prostitúció folyik, de engem mégis megtámadott egy férfi híresség." A rendőrség abban a két napban ezt nyilatkozta: "Még nem kérdeztük meg a vádlót, így még nem tudjuk az álláspontokat közölni. A nő jelenleg le van tartóztatva, de még így sem tudunk semmit se mondani." Azóta a KeyEst megtette a megfelelő jogi lépéseket, a nőt beperelték hamis vádak terjesztése miatt. Uhm Tae Wong pedig átesett a rendőrségi vizsgálatokon. A színész felesége sokkot kapott, és kiderült, hogy terhes második gyermekükkel. A legfontosabb cél most, hogy a színész tisztázódjon, illetve hogy a családja egészséges maradjon. 

A tvN sajtótájékoztatója a mai nap folyamán lezajlott. Ennek a célja legújabb sorozatuk és a benne szereplő színészek bemutatása volt. A mű címe a "Drinking Alone" címet viseli, mely egy romantikus tragikomédia lesz. A drámában olyan színészek fognak szerepelni, mint Ha Seok Jin, Park Ha Seon, Gong Myeong vagy a SHINee-ból is már jól ismert Key, vagyis Kim Kibum. A sorozat 16 részes lesz, és a premierje szeptember 5-én lesz koreai idő szerint este 11 órakor, magyar idő szerint délután 4 óra. A történet pedig nem másról szól, mint az ivásról és az élet kihívásairól. 

A tvN nem csak egy drámát fog indítani, hanem augusztus 23-án egy olyan sorozatot indított, amelynek központjában az étkezés és az utazás áll. A házigazda a híres séf Baek Jong Won, aki a kiválasztott társaival elutaznak Ázsia legkülönbözőbb pontjaiba az év minden évszakjában, hogy olyan recepteket hozzanak létre, mely globális méretű. Az első évad főszereplői Onew (SHINee) és Jung Chae Yeon (DIA) lettek, az első helyszín pedig Malajzia. A műsor címe röviden "Eat Sleep Eat".

Az FNC Ent. hamarosan debütáltatja első fiútánccsapatát. A 9 tag a "Neoz School" rendszer alapján lett kiválasztva, és az SF9 vagyis "Sensational First9" nevet kapta. A tagok pedig: Youngbin, Inseong, Jaeyoon, Taeyang, Hwiyoung, Chani, Dawon, Rowoon és Zuho. Arról még nincs hír, hogy mikor fognak a srácok konkrétan debütálni.

Még 2014. szeptember 12-én szenvedett autóbaleset Seungri (Big Bang), a Porchéja összeütközött egy Mercedes Benz autóval, az énekes kisebb májkárosodást szenvedett ekkor. Egy riporter viszont felkapta az ügyet, és több cikket is írt, miszerint az énekes ittasan vezetett, és ezért történt a baleset. Seungri a riportert beperelte becsületsértés miatt, hiszen nem volt igaz, amit írt. A jogi tárgyalások most egy hete fejeződtek be, és a bíróság megállapította, hogy a riporternek 7 millió koreai won (vagyis kb. 1,5 millió forintot) összegű bírságot kell fizetnie.

A Woolim Entertainment elvesztette a pert Seo Ji Soo ügyében. Két éve történt az, hogy amikor debütált a LovelyZ nevű lánybanda, Ji Soo-t szexuális zaklatással vádolták (Az akkori botrány röviden: egy névtelen lány azt állította, hogy randizott és le is feküdt Ji Soo-val, ezzel leszbikusnak állítva be az énekesnőt. Elterjesztette a lány azt is, hogy több kép is készült, amit az énekesnő tovább terjesztett barátai és kollégái között. Megvádolta azzal is, hogy más lányokat is zaklat Ji Soo. Ezután rengeteg lány jelezte, hogy az énekesnő zaklatta őket. A céljuk valószínűleg az lehetett, hogy az énekesnő ne debütálhasson. Ji Soo ezután egy ideig kerülte a nyilvánosságot.) A Woolim Ent. megtette a megfelelő jogi lépéseket. Becsületsértés és álhír terjesztése miatt elítélték a lányt, aki ezt elterjesztette. Viszont volt még két lány, aki nem kapott a tettéért semmit, így ők ellenük irányult leginkább a per, hiszen mivel fiatalok voltak a Woolim nem tett ellenük semmit még akkor 2014-ben csak azután, hogy a pletykákat elkezdték újra elindítani. A mostani jelentések szerint bizonyíték hiányában a másik két lányt szabadon engedték, és ejtették a pert. 

A Jellyfish Entertainment alatt szárnyaló két csapat egy-egy tagja is szerepelni fog a novemberben induló "Monte Cristo" című musicalben. A két énekes Leo (VIXX) és Haebin (Gugudan). Leo Mercédesz fiát Albertet fogja alakítani. Haebin szerepéről egyenlőre nem tudni semmit, csak azt a tényt, hogy debütálni fog, mint musical énekesnő. 

A Nine Muses volt tagja Minha hivatalosan is aláírta új szerződését a J. Wide-Company-nál. Az ügynökség ezzel kapcsolatban nyilatkozatot is adott ki augusztus 23-án: "A múltban, a csapatával sok tevékenységben vett részt Minha. Most megfog mutatkozni tehetsége és varázsa, támogatni fogjuk őt, mint színésznőt. Kérünk titeket, hogy várjátok a promóciós tevékenységeket, mint színésznő." Minha hivatalosan 2015. júniusában lépett ki a Nine Muses lánybandából. A J.Wide-Company olyan színészekkel foglalkozik, mint Kim Terry, Bae Jong Ok vagy Seungyeon. 

Kiderült, hogy a Running Man szeptember közepei adására a GOT7 és Hyorin (Sistar) lettek kiválasztva. Augusztus 23-án többen állították, hogy együtt látták Hyorin-t és a GOT7-es fiúkat Gwangju-ban, akik különböző küldetéseket kaptak, mozogtak és forgattak. Az, hogy mi sül ki ebből a párosításból csak szeptember közepén tudhatjuk meg. 

Még csak nemrég debütált a BlackPink nevű lányegyüttes, de már megszerezték első győzelmüket, mely rekordnak számított, ha ez nem lenne elég elindult saját műsorok is, melynek neve "BlackPink Tv". A YG Ent. még augusztus 24-én jelentette be az indulást, és másnap már Naver-en keresztül már lehetséges volt nézni is. Az első rész elérhető angol, olasz, francia, török, japán, kínai és portugál felirattal, hogy lesz-e magyar fordítást egyenlőre nem tudni. A BlackPink már V app-on is elérhető. A YG Ent. általában előadóinak mindig nyújt saját műsort, így például már volt a Big Bang-nek, 2NE1-nak, az iKon-nak is. 

Lee Jin Wook szintén áldozatul esett szexuális bántalmazás ügyében, őt is egy hölgy jelentette fel ezzel a váddal. A hölgy, aki feljelentette állandóan változtatja történetét, így a rendőrség hiába akar tenni az ügy érdekében egyenlőre nem tudnak tenni semmit. A nő elleni első elfogató parancsot elutasította a bíróság a múlt héten. A rendőrség ezt nyilatkozta: "Kértünk egy másik elfogató parancsot, mivel folyamatosan változtatja a történeteit, így tudjuk, hogy hamisak a vádak." A színész ártatlan az ügyben, mégis őt hurcolják meg. Egy ruházati márka, ahol Lee Jin Wook a reklámarc, kártérítést követel abban az esetben, ha mégis kiderül, hogy a színész bűnös. Emellett az adott márka törölte a színész képeit mindenhonnan, ahol ő volt a reklámarc. A színész és a márka között egy 400 millió won-os szerződés van, ami kb. 80 millió forintot ér. A cég kijelentette: "Egy szerzdést küldtünk Lee Jin Wook számára, melyben közöltük a felmerülő költségeket, abban az esetben, ha a szerződés megszűnik. Terveink szerint tárgyalni fogunk vele."

Az Oh My Girl egyik tagja, JinE anorexiával küzd, ezért szünetre kell mennie, hogy minél hamarabb megtudjon gyógyulni. A lánynál, még 2015 októberében derült ki, hogy anorexia gyanús. A WM Ent. augusztus 25-én adott ki nyilatkozatot: "JinE minden tevékenységét megszünteti egészségügyi állapota miatt. Előlször is elnézést kérünk a hirtelen bejelentés miatt a rajongóktól, akik szeretik az Oh My Girl-t és JinE-t. Már jeleit mutatta debütáláskor az anorexiának, ezért most kórházba megy, hogy helyre jöjjön az egészségügyi állapota. Hosszan és alaposan beszélgettünk erről JinE-vel, és úgy döntöttünk, hogy kap egy kis szünetet, mint művészünknek az egészsége a legfontosabb. A fennmaradó 7 tag folytatja tevékenységeit a menetrend szerint. JinE a többi tagot továbbra is támogatni fogja, míg neki szüneten kell lenni. Elnézést kérünk a hirtelen hírért. Kérünk titeket, hogy az Oh My Girl-t továbbra is szeressétek és kísérjétek figyelemmel." Eközben a netizenek az ügynökséget hibáztatják a lány állapotáért. Szerintük a lányok diétára vannak kényszerítve, melynek keménysége okozott JinE-nak anorexiát. Sokan emellett sajnálatukat fejezeték ki, és nem értik, hogy miért nem lehetnek az idolok egészséges súlyban. Seolhyun-t is felhozták példának, mert őt is piszkálták akkor, amikor több volt, mint 50 kiló. A netizenek és a rajongók is csalódtak a WM Ent.-ben.

Eli (U-KISS) megmutatta kisfiát az MBC "Video Star" című műsor forgatásán. Eli elmondta, hogy fia 50 napos (2016. június 8-án született), és ezt mondta "A fiammal élek. Egyedül csak a kisfiamat látom." A U-Kiss tagja emellett elmeséli majd a történetüket, hogy hogyan találkozott a feleségével Rómában, aki 11 évvel idősebb nála. Ez a rész augusztus 30-én fog adásba kerülni. Viszont augusztus 25-én az SBS-en futó "Honey" című műsorban is nyilatkozott erről. Itt leginkább a házas életről beszélt, illetve arról, hogy hogyan találkozott a feleségével. Eli elárulta, hogy egy autós összejövetelen találkoztak, ekkor elmondta neki, hogy az ő ideális típusa a lány. Egy évre rá pedig bevallotta neki az érzéseit. Majd így folytatta "Szerettük egymást annyira, hogy a házasságot felvállaljuk, és most boldogan élünk együtt gyermekünkkel. A fiatal rajongóim elhagytak engem. Cserébe kaptam sok új rajongót, akik örültek a terhességnek is. Sok ajándékot kaptam tőlük. Régebben ruhákat vagy cipőket kaptam, de most már babaruhákat, cumisüveget és ruhapelenkákat kapok." Egykor modell párját 2014. június 5-én vette feleségül, és már 5 éve boldog kapcsolatban élnek együtt, most már egy apró csöppséggel.  

2 megjegyzés:

  1. Szia! Nagyon örülök, hogy ezzel foglalkozol. A legtöbb ilyen hírről szerintem nem is értesülnék, ha nem lennél Te, szóval remélem sokáig folytatod. Fighting! ^^

    VálaszTörlés
  2. Szia! ^-^ Köszönöm szépen a visszajelzést és támogatást^^, mindig jó ilyeneket olvasni :3. Ameddig tudom csinálom, mert szeretem, és örülök, hogy örömöt tudok ezzel okozni másoknak. Remélem, a későbbiekben is olvasni fogod a rovatot! ^-^

    VálaszTörlés