Pletyka Rovat: A heti igaz/ hamis hírek! - KÉrdekesség

2016. júl. 5.

Pletyka Rovat: A heti igaz/ hamis hírek!

Sziasztok! Ez itt az e heti hírek, jó olvasást kívánok!


Az ex U-KISS tagnak, Dongho-nak is megszületett az első gyereke. Június 28.-án jelentette be, hogy megszületett az első gyermeke, aki egészséges jött a világra. 2015-ben házasodott meg Dongho a gyermek édesanyjával. A legtöbb rajongó úgy hívja az U-KISS nevű fiú csapatot, hogy 'Boldog Édesapák Csapata', mivel pár hete az aktuális U-KISS tagnak, Elli-nek is megszületett az első gyermeke.

A népszerű ügynökséget a 'FNC Entertainment-et' nemrég beperelték készlet manipulációért, ami azt állítja, hogy az ügynökség egyik bálványa érintett a botrányban, a szóbeszédek szerint CNBLUE Yonghwa-ja. Amikor a 'Dispatch' média kibocsátott néhány speciális részletet Yonghwa-ról, a rajongók azt állították, hogy ez rendben van. Néhány nap nyomozás után derítették ki, hogy Yonghwa a gyanúsított. Yonhgwa-t azzal vádolják, hogy majdnem fél milliárdot fektetett be, amit nyert egy reklám cégtől, amit az ügynökségnek kellet volna megkapnia. A rendőrség azt állította, hogy ha kiderül minden és Yonghwa a bűnös, ezért 10 év börtönt is kaphat.

A 'Dispatch' nevű média szerint Song JoongKi is érintett Yoochun botrányában, ami arról szól, hogy 4 nő feljelentette őt mert az állításuk szerint Yoochun zaklatta őket szexuálisan. Yoochun jelenleg nagyon össze van törve, viszont Song JoongKi még nem, mert még szerencsére ez a szóbeszéd nem kelt nagyon szárnyakra. A bárnak a vezetője, aminél akkor tartózkodtak, azt állította, hogy akkor nem csak Yoochun volt itt, hanem vele volt még pár színész és színésznő is. Az egyik színésznő, Song HyeKyo azt állította, hogy csak azért voltak ott akkor a bárban, hogy ünnepeljenek egy születésnapot és ő is letagadta, hogy bármelyik férfi zaklatott volna bárkit is. Park BoGum és Yoo AhIn is akkor a bárban tartózkodtak.

A JYJ Yoochun-ját június 30.-án vezették be a rendörők mivel beidézték. Yoochun-t le is videózták mikor vezették őt a rendőrséghez, mivel egy sajtó várt egy interjúra, alig tudott a lábán állni és nagyon szomorú volt, állítólag Yoochun nyugtatókat is szed. A sajtó több kérdést is feltett, viszont Yoochun ezt válaszolta szomorúan: 'Elnézést kérek, hogy aggódnak az emberek értem, és hogy sokkot okozok. Befognak idézni a rendőrségen.'  Yoochun ügynöksége még mindig próbálják rávenni a 3 nőt, hogy vonják vissza a feljelentést, eredetileg 4 nő volt de az első már rég visszavonta. A rendőrök egy DNS mintát is megvizsgáltak, ami egy fehérneműn volt,  amit az egyik nő mutatott be bizonyítékként. Mind a 4 nő azzal vádolta Yoochun-t, hogy a fürdőszobában zaklatta őket.

A 'netizenek' szerint az EXO Baekhyun-ja és a Girls Generation Taeyeon-ja még mindig járnak. 1-2 éve történt az, hogy Baekhyun és Taeyeon útja elváltak egymástól, de a 'netizenek' és még jó pár rajongó szerint még mindig együtt vannak, mivel képek bizonyítják, hogy ugyanolyan szemüveget és táskát hordanak. Az egyik 'netizen' tette közé a képeket, amiket ő fotózott, és ő kezdte el terjeszteni a szóbeszédeket. Vannak olyan szóbeszédek is, hogy Taeyeon és a Big Bang G-Dragon-ja is randizgat egymással.


CNBLUE Yonghwa-ját tisztázták a vádak alól, viszont most CNBLUE Jonghyun-ja a gyanúsított az FNC Entertainment-nél. Június 30.-án mindketten aktívan részt vettek a vizsgálatoknál, a vizsgálatok kimutatták hogy Yonghwa ártatlan, Jonghyun-t viszont megbírságolták 20 millió WON-nal( körülbelül 17,342 USD) . Mindketten vizsgálatok alatt voltak május óta. Jonghyun beismerte a bűnét. Jonghyun tettei törvénytelenek voltak, viszont csak pénzbírság volt a büntetése 10 év börtön helyett. Jonghyun már befizette a pénzbírság több mint felét, de megígérte hogy a többit is rendezi majd, elnézést kért mindenkitől és megígérte azt is hogy nem tesz ilyet többet.

KNK InSeong-ja nagyon sok ajándékot kapott a rajongóitól születésnapjára. Nemrég töltötte be a 23.évét koreai év számítások szerint, nemzetközileg még csak 22 éves. Ezt írta ki az Instagramjára: 'Nagyon szépen köszönöm a sok ajándékot és felköszöntéseket! Nagyon boldog vagyok! Úgy imádom a Tinkerbelleket!'   A Tinkerbell a KNK fandomjának neve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése