Ajánló: Klasszikusok - KÉrdekesség

2016. máj. 16.

Ajánló: Klasszikusok

Téma: A klasszikus zenéket mindenkinek ismernie kell, legalább is egyet-kettőt belőle minimum. Ha bizonytalan vagy abban, hogy melyik zenét nevezzük klasszikusnak, akkor az alábbiak közül nyugodtan válogathatsz kedvedre valót.

1.H.O.T – CandyA dal egy lányról és arról szól, hogy a fiúk, hogyan éreznek iránta. Szeretik a lányt, de már nem érzik igazinak a kapcsolatot, így inkább elhagyják. „Azonban még mindig szeretlek, el foglak hagyni, el foglak felejteni és megállak szeretni”. Mégis azt ígérik neki, hogy mindig ott lesznek vele. Szép szám, bár az öltözékek kicsit érdekesek, mindenképpen érdemes belehallgatni.

2.Seo Taiji and Boys – I knowEz a szám is egy szerelemről szól és itt is a fiú hagyja el a lányt, mivel már nem tudja kimondani neki, hogy szereti. Elkeseríti a helyzet, és a lány végül úgy dönt, nem bírja tovább és ő is elhagyja a fiút. Megható szám, szép a szövege, érdemes ezt is meghallgatni.

3.Turbo – Black CatItt a házasságról is szó esik, és egy fekete macskáról, ami valószínűleg a barátnőjét/házastársát jelentheti. A szám arról szól, hogyan változnak meg az érzelmeik egyik pillanatról a másikra, de mégis szeretik egymást. Mindenképp érdemes meghallgatni!

4.g.o.d – To My MotherA zene a srácok anyukáinak szól. Arról, hogy mennyire hiányzik nekik, hogy milyen helyzetben éltek még mikor gyerekek voltak. Apa nélkül felnőni, szegénységben nem volt egyszerű, még is „nagyon fájt, de már újra mosolygunk”.


5.Super Junior – Sorry SorryA fiúk szintén egy lányról énekelnek, arról, hogy mit éreznek iránta. Mindannyian fülig beleestek a lányba, a gyönyörűségébe, a mosolyába. Mikor találkoznak vele, a szó szoros értelmében megőrülnek érte. Tipikus szerelmes dal, de mégis egy kicsit többnek hangzik, mikor hallgatjuk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése