Pletyka rovat: A heti igaz/ hamis hírek! - KÉrdekesség

2016. ápr. 28.

Pletyka rovat: A heti igaz/ hamis hírek!

Sziasztok! Itt van az e heti hírek :) Remélem ez is tetszeni fog, és várom a véleményeket!
Kim WooBin és Shin MinAh kifogott egy dátumot a randijukhoz. Április 25. -én látták őket együtt egy olasz étteremben, Szöulban. Bármilyen álarcok és napszemüveg nélkül voltak, alkalomszerűen voltak felöltözve. A hírek szerint az utcákat is bebarangolták mint a többi másik pár. Korábban a szakításukról is volt szó, ugyanis akkoriban nem gyakran jelentek meg együtt bárhol. Nem rég  bebizonyosodott hogy ez a hír hamis, és ők ketten egy nagyszerű boldog párt alkotnak.

Mad Clown májusban házasodik. A 'Starship' Twitterje bejelentette hogy Mad Clown hamarosan házasodik, többen kérték Mad Clown-ot hogy ő is jelentse be a jó híreket ezzel kapcsolatban. A hírek szerint Mad Clown menyasszonya nem híresség ezért nem árul el a rajongóknak semmit, és kérte a 'Starship'-et hogy ők se áruljanak el semmit, de Mad Clown megengedte hogy legalább a Twitter bejegyzés maradhat.

Nem rég incidens miatt került G-Dragon a kínai médiába. A YG kibocsátott egy hivatalos nyilatkozatot egy G-Dragon rajongó összeütközését illetően a repülőtéri biztonsággal. Áprillis 25. -én a BigBang tagnak a Pekingbe való érkezésének egy videóját társadalmi médiáknak osztották meg. A videó elterjedt és sok kínai rajongó fejezte ki haragjukat az incidensnél. A kínai médiák beszámoltak az incidensről, G-Dragont filmezte sok rajongó egy kis sortávolságról az érkezésénél Pekingbe. Egy fiatal lányt fellökött egy testőr mert a fiatal rajongó útba volt nekik. A YG mentesített egy nyilatkozatot, hogy tisztítsa a levegőt. Ellenőrizték  a helyszínt, és kiderült hogy a testőrök közül senki se volt az ügynökség tagja.

A 2NE1 Minzy- je jelentést tett hogy minél elöbb elszeretné hagyni a csapatot. Minzy tisztességesen ismert és tehetséges lány, így a Sports DongA jelentette Minzy-nek hogy sok tehetséges énekesnek adnak "otthon-t". Minzy- nek még mindig van néhány hete mivel a YG-vel megállapodott, tehát még nem írta alá a papírokat, de már a szerződésről beszélt és állítólag úgy dönt hogy alá írja a Sports DongA papírjait, bár az utóbbi időben sokan elszeretnék hagyni a Sports DongA-t  bizonyos okok miatt. Remélik hogy Minzy jó útra talál majd, és a 2NE1 is jól meglesz Minzy nélkül.

A SHINee Key- je veszekedésbe került a tapintatlan BTS rajongókkal, az úgynevezett ARMY-kal. A KakaoTalk képernyőjét Key osztotta meg, amihez Key ezeket írta: 'Ti rajongónak mondjátok magatokat, ti szegény nép? Nemrég elmebeteg üzenetektől és hívásoktól szenvedek, ez hihetetlenül sértő. Elég a több mint 600 üzenetből ami tele van sértéssel!'   Bizonyos okoknál fogva úgy tűnik hogy azok az emberek akik hozzáadták őt, ők nem SHINee Worlds-ök voltak hanem ARMY-k, mert az  eredeti felhasználónak van egy 'Suga fotója' , a másiknak az a neve hogy Sugaaaa, és még egy akit Reem Army-nak hívnak. Key üzeneteiben őt és a SHINee-t sértették. Valamint a felhasználó több Kpop Idol-t is hozzáadott a csoporthoz, akik ugyanilyen bánásmódban részesültek.

A 'So I Married an Antifan'-ban az EXO Chanyeol- ja játssza a főszerepet de a Girls' Generation Seohyun-ja is feltűnik a filmben. Az előzetesben egy kínai riporter követi Chanyeol-t aki egy jóképű csillag, Seohyun csinál egy rövid megjelenést Chanyeol-al  ahogy találkoznak. A film június 30.- án jelenik meg. A 'netizenek' azt állítják hogy egy új csillag sztár született. Seohyun azt állította hogy nincsenek együtt Chanyeol- al, de Chanyeol erről nem nyilatkozik, tehát a 'netizenek'-nek van még egy okuk hogy miért állítsák azt hogy ők ketten járnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése