Pletyka rovat: A heti igaz/hamis hírek! - KÉrdekesség

2016. ápr. 14.

Pletyka rovat: A heti igaz/hamis hírek!

Nagy nehezen próbáltam összeszedni az érdekesebb híreket,mikor megtaláltam próbáltam röviden összefoglalni hogy miről is szól az adott hír :) Remélem tetszenek!Azt még nem lehet tudni hogy ezek a hírek igazak vagy hamisak,a címből is ez kiderült :D


G-Dragon Jun Jihyun-nal filmezz egy CF-et. Jun Jihyun sokféle jóváhagyásalkuval készül csinálni egy erős 'Comeback'-et. Egy bennfentes reklámiparból amit április 13.-án felfedtek a 'Sports Seol'-nak. Májusban és júniusban új reklámokat fognak filmezni G-Dragonnal.
~~~~~
F(x) Krystal-ja követi a testvérét, Jessicát és elhagyja az SM-et. Az F(x)-nek az SM-el való szerződése hamarosan véget ér, és az a szóbeszéd járja hogy Krystal kilép az SM-ből. 
A csapat a legnépszerűbb lány csapatok közé tartozik, pedig megkellet küzdeniük egy nehézséggel mivel Sulli múlt nyáron elhagyta a csapatot. Krystalnak még egy nehézséggel kellet megbirkóznia, ugyanis a testvére Jessica is elhagyta az SM-et ugyanabban az időszakban. 
Jessica készül egy szólóalbummal visszatérni. Ha igazak a szóbeszédek miszerint az F(x) szerződése hamarosan lejár az SM-nél, Krystal elhagyja az SM-et és követi Jessicát,és a Coridel-hez megy. 
Krystal-al van még egy "pletyka" ugyanis állítólag az EXO Kai-jával jár.
~~~~~
EXO Sehun-ja kapott egy különleges születésnapi köszöntőt, Bella Thorne-tól a Disney Channel színésznőjétől és énekesnőjétől. Áprillis 12.-én a rajongókat zavarta mikor megláttak Instagramon Bella Thorne képe alatt egy tag-et, #happysehunday -t. 
A rajongók hitetlenségbe voltak,és mindenki megkérdőjelezte a színésznőt hogy valóban az EXO rajongója-e. Mások kritizálták a színésznőt mert játszott. Másfelől Sehun ünnepelte a 22.születésnapját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése