Pletyka rovat: A heti igaz/ hamis hírek! - KÉrdekesség

2016. ápr. 22.

Pletyka rovat: A heti igaz/ hamis hírek!

Sziasztok! Itt a rendes heti igaz/ hamis hírek! Az elöző próbamunka volt! :) Remélem tetszik és várom a véleményeket! Jó olvasást!
A Girls' Day Hyeri- je viccelődik azon hogy miért nem ad profitokat a szüleinek. Hyeri volt az egyetlen a 'Happy Together' -ben aki beszélt a jóváhagyásalkuiról és hogy mit tesz velük. Amíg a legtöbb híresség azt állítja hogy a pénzük felét odaadják a szüleiknek, Hyeri azt mondta hogy ő rendezi a saját pénzügyeit és nem ad a szüleinek. Majd szellemeskedett azzal a válaszával hogy adott egy kártyát az anyjának.

A Girls' Generation Taeyeon -ja kéri a 'sasaeng' -eket hogy hagyják abba hogy hívogatják őt. Taeyeon hihetetlenül népszerű a rajongók körében, akik bármit megtesznek hogy legalább egyszer legyen lehetőségük beszélni Taeyeon-nal. Az SM énekese felfedte hogy őt nemrég elárasztotta a 'sasaeng' -ek telefonhívása. A 'netizenek' azt tanácsolták Taeyeon -nak hogy tegyen eljárást a zaklató rajongók ellen.

Han GaIn és Yeon JungHoon üdvözli az első gyereküket 10 év házasság után. Április 13.-án a jelentések szerint a színésznő világra hozta az első lányukat hosszú idő után. Mindenki gratulál nekik mert a lányuk egészséges lett a sok munka mellett is.

Az F(x) Krystall- ja vajon meghosszabbítja az SM- el való szerződését? Az F(x) -nek az SM-el való szerződés hamarosan lefog járni és Krystall azon gondolkozik hogy ezt meghosszabbítsa, de ha nem sikerül elhagyja az SM-et. Bár a vállalat nem bocsátotta ki a hivatalos lejárási időt. Az SM művészeinek 7 év áll rendelkezésükre, és a lányok szerződése hamarosan le is jár. Mindazonáltal, Krystall bejelentett új kapcsolata az EXO Kai-jával, az ő erőteljes akarataként szolgálhatna hogy Krystall ne menjen el az SM-től.

Vin Diesel másoknak és Kris -nek, az ex EXO tagnak köszönheti hogy elmehet vacsorázni. Diesel már nem fog dolgozni a Xander csapattal, ami Krist és más tehetséges színészt és színésznőt tartalmazz. De az biztos hogy Kris és Diesel még sokáig jó barátok fognak maradni!

HyunSeung elfogja hagyni a Beast/ B2ST -t. Az ügynökség április 19.-én bejelentette hogy HyunSeung elhagyja a csapatot, és 5-en fogják folytatni, Doojoon-al, Gikwang-el, Yoseob-al, Junhyung-al, és Dongwoon-al. Határozott volt hogy a Beast/ B2ST 5 tagú csapat lesz HyunSeung nélkül, mivel HyunSeung nem volt velük összhangba. Korábban voltak szóbeszédek hogy HyunSeung hozzáállásbeli és más problémák miatt elhagyná a csapatot. HyunSeung szólókarrierbe kezd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése