A kedvenceid hogyan jutottak el a meghallgatásig? - KÉrdekesség

2016. ápr. 7.

A kedvenceid hogyan jutottak el a meghallgatásig?

Elég sok érdekes, vicces és furcsa sztorikat lehet olvasni az interneten arról, hogy hogyan fedezték fel egy-egy idolt, de magyarul még nem láttam még.
Most változtatni fogunk a dolgon! Összegyűjtöttem az én személyes kedvenc "Hogyan fedezték fel a kedvencedet?" történetet. Ha esetleg a biasod története nem került be a válogatásba, akkor küldd el és szívesen beteszem :)


SHINee Minho:
Egy SM menedzser egy sípályán figyelt fel Minhora, aki azonban elutasította az ajánlatát. A menedzser nem adta könnyen magát, mindenhova követte és ajánlatokkal bombázta Minhot. Egyszer az a bizonyos menedzser észrevette, ahogy Minho épp hazafelé sétált az iskolából, akkor is adott neki egy casting ajánlatot, amit ismételten elutasított. Addig-addig próbálkozott a menedzser, amíg Minho el nem fogadta az ajánlatot és el nem ment egy meghallgatásra


EXO Sehun:
Sehun épp ddukbokgit evett egy street food standnál, amikor megszólította az SM egyik menedzsere. Sehun nagyon megijedt, furcsának találta az idegent, ezért elszaladt. A menedzser utánaszaladt, 30 perc kergetőzés után sikerült meggyőznie egy meghallgatásra


Super Junior Siwon:
Siwon épp az iskola kapujában várta az egyik barátját, amikor megszólította Őt egy idegen. Az idegen egy SM alkalmazott volt, aki meginvitálta Siwont egy meghallgatásra


Vixx Hongbin:
Hongbinnek akkor fordult meg először a fejében, hogy énekes szeretne lenni, amikor a sulijában látott egy nagyon jól éneklő srácot, ám senki sem figyelt rá. Később kiderült arról a srácról, hogy Ken volt az. Később az első mondat amit Ken-hez intézett: "Nem találkoztunk mi már korábban?”, ekkor jött rá, hogy ő volt a suliból az a srác, aki olyan jól énekelt.


TVXQ Changmin:
Egy SM menedzser mindennap az iskola elött várta Chnagmint, miután látta tollaslabdázni. Nagyon kitartó volt, ezért elmondta az anyukájának. Az anyukája nagy BoA fan volt, ezért elvitte a fiát egy meghallgatásra annak reményében, hogy találkozhat BoA-val.


Super Junior Heechul:
Heechul elkésett a meghallgatásról. Amikor megérkezett már senki se volt ott. Azonban az SM személyzete adott Hechulnak még egy esélyt, mert jóképűnek találták


Miss A Suzy:
Suzy részt vett egy meghallgatáson, azonban hirtelen késztetést érzett arra, hogy gyors elsiessen a mosdóba, ami valamilyen oknál fogva felkeltette a JYP képviselőjének érdeklődését


GOT7 Mark:
Az egyik JYP munkatárs akkor figyelt fel Markra, miközben Mark az iskolában ebédelt


Super Junior Yesung:
Még középiskolás korában részt vett egy énekversenyen, amit meg is nyert. Az SM és aYG is ajánlatot tett Yesungnak, aki végül az SM-et választotta


Shinhwa Minwoo:
Egy táncos csapatként indult az SM egyik meghallgatásra, de épp fel akarta adni a meghallgatást, ugyanis elhagyta CD-jét. Átkutatta egész Szöult, hogy találjon még egy ugyanolyan CD-t a meghallgatásra. A barátja sajnos nem jutott tovább, de Minwoo igen.  


JYJ Micky Yoochun:
Micky Yoochun-t egy NRG koncerten figyeltek fel, amin úgy viselkedett, mint egy örült fanboy.


BTS Jungkook:
Jungkook elment Superstar K nevű meghallgatásra, ahol nem felelt meg az egyik fordulóban. Hazafelé menet nyolc különböző ügynökségtől is kapott ajánlatot.


SNSD Jessica és F(x) Krystal / A Jung testvérek: 
Az SM elsőnek Krystalt próbálta beválogatni, viszont a lány szülei úgy érezték, hogy még túl fiatal így visszautasították. Helyette inkább Jessica-t ajánlották, így Jessica csatlakozott elsőnek az SM-hez. Majd miután Krystal idősebb lett követte Jessica-t. Utóirat: Krystal akkor 5 éves volt Jessica pedig 11. 

Apink EunJi: 
Zeneiskolába járt és a tanára mondta neki, hogy menjen el egy meghallgatásra. Elsőre bejutott, majd két hónappal később debütált. 

SNSD Sunny: 
Eredetileg egy másik ügynökségnél volt gyakornok. A bandája feloszlott mielőtt debütáltak volna, így csak úszott az árral míg fel nem vette az SM egy meghallgatás után. Kiderült, hogy Lee SooMan unokahúga.

2PM WooYoung: 
Eredetileg a Wonder Girls meghallgatásán vett részt, ahol érthető módon nem kapott nagy figyelmet. Később egy nyilvános meghallgatáson győztes lett és a 2PM-mel debütált.

SNSD Tiffany: 
Egy Koreai Fesztiválon egy fürdőszoba előtt állva válogatták be. Tiffany énekelt a fesztivál alatt és az az ember, akit az SM küldött ki felfigyelt rá. Megkérdezte, hogy nem szeretne-e énekelni az SM globális énekversenyén. A lány elfogadta az ajánlatot és végül az első helyet sikerült elnyernie és szerződést kötött a céggel 

EXO BaekHyun: 
Eredetileg feladta a meghallatásokat, mivel mindegyiken kudarcot vallott és inkább elkezdett készülni egy zeneiskolába. Miközben sokat énekelt és gyakorolt egy kívülálló gyakorlati vizsga helyen felfedezte egy SM manager.

Super Junior KangIn: 
Egy elefántvonaton ült egy vidámparkban miközben beválogatták. 


SNSD SeoHyun: 
Általános iskolás volt amikor egy metrón utazott egy SM manager-rel aki beválogatta.

BIGBANG G-Dragon: 
Egy sípályán fedezték fel, itt hirdetett táncversenyt Lee SooMan és a versenyen GD megfelelt, ekkor mindössze 7 éves volt és az SM gyakornoka lett. Ezután körülbelül 5 évig volt az SM gyakornoka, de a szerződés lejárta után ott hagyta az ügynökséget, mert nem volt benne biztos, hogy tényleg idol szeretne lenni. Amikor 13 éves lett Sean (Jinusean) észrevette őt és a benne rejlő lehetőségeket, aki beajánlotta a YG fejének, végül felvették GD-t gyakornoknak.

Ft. Island - Lee HongKi: 
Őt az FNC drámaigazgatójának kívánsága miatt keresték fel, mert szerette volna, ha HongKi énekel neki. HongKi teljesítette a kérést és másnap már gyakornok volt a szerződés aláírása után.

Ft. Island - JongHun: 
A kinézete miatt tűnt fel az FNC egyik emberének, hiszen úgy nézett ki, mint egy Ulzzang. A menedzser később többször felkereste, még húst is vásárolt neki. Jonghun végül beleegyezett a gyakornokságba és aláírta a szerződést.

B2ST/HIGHLIGHT DooJoon: 
Eredetileg egy atlétikai kollégium felvételijére készült, de megváltozott a véleménye, amikor a BIGBANG dokumentum filmjét látta a tévében. A BIGBANG hatására énekes szeretett volna lenni, ezért részt vett a JYP publikus meghallgatásán, ahol harmadik helyezett lett. Szerepelt egy túlélő showban a „Hot Blood”-ban, amiben a 2AM tagjait keresték. Végül nem került be a csapatba, ezért ott hagyta a JYP-t és a Cube Entertainment-hez csatlakozott, ahol az egykori BEAST tagja lett.

SHINee JongHyun: 
Amikor az SM felfedezte egy banda basszusgitárosa volt, és a helyességére figyeltek fel első sorban. Végül a SHINee főénekese lett.

CNBLUE YongHwa: 
Az internetre feltöltött saját magáról egy képet egy „dögös vagy sem” oldalra, ahol felfigyelt rá az FNC Entertainment és követték YongHwa-t (sikerült az ügynökségnek kiderítenie a lakcímét, nevét és telefonszámát -, ami azért egy kicsit ijesztő), egyenesen Busanba. Bár YongHwa nyíltan elutasította az ügynökséget, ez nem igazán hatotta meg őket. Annyira próbálkoztak, hogy igent mondjon a felkérésre, hogy az egyik menedzser a rokonának adta ki magát, hogy még a középiskolájába is követni tudja. YongHwa végül megbeszélte a családjával a dolgokat  és elment egy meghallgatásra.

3 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. De milyen már XD Egy csomó idolt úgy fedezték fel,h nem is tudták van e vmi tehetsége..csak tetszett az embereknek ahogy evett,vagy állt XD

      Törlés
  2. Mark evés közben is tökéletes, rám meg csak akkor figyelnek fel, ha leeszem magam xd

    VálaszTörlés